Roborock Saros 20 i Saros 20 Sonic preskaču prepre

poruka: 3
|
čitano: 836
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Roborock Saros 20 i Saros 20 Sonic preskaču prepre".
4 godine
Roborock Saros 20 i Saros 20 Sonic preskaču prepre

Ne vidim tu apsolutno ništa novoga, uostalom imam Dreame X50 Ultra koji prelazi 6 cm prepreke, što bi trebalo biti dosta za većinu pragova. Razlike između top modela raznih proizvođača su minorne.

Ono što je novost i što će biti mala revolucija su robotski usisavači koji će se moći penjati po stepenicama, Dreame je predstavio prototip prije šest mjeseci:

Magia Posthuma

0 0 hvala 1
17 mjeseci
Re: Roborock Saros 20 i Saros 20 Sonic preskaču pr
Vampir001 kaže...

Ne vidim tu apsolutno ništa novoga, uostalom imam Dreame X50 Ultra koji prelazi 6 cm prepreke, što bi trebalo biti dosta za većinu pragova. Razlike između top modela raznih proizvođača su minorne.

Ono što je novost i što će biti mala revolucija su robotski usisavači koji će se moći penjati po stepenicama, Dreame je predstavio prototip prije šest mjeseci:

Jedino je usisna snaga kod Roborocka bolja i to drastično.

4 godine
Re: Roborock Saros 20 i Saros 20 Sonic preskaču pr
Novice kaže...
Vampir001 kaže...

Jedino je usisna snaga kod Roborocka bolja i to drastično.

Novi Dreame X60 Ultra ima identičnih 35.000 Pa. S tim da ja na X50 Ultra s 20.000 Pa nikad nisam imao potrebe koristiti maksimalnu snagu usisavanja (imam ga na custom postavkama), možda bi to trebalo nekome tko ima nekakve velike, debele tepihe...

Magia Posthuma
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice