Deda kaj si tolko butthurt pa cijelu noc monologe vodis.
Bez ljutnje i samo ppp...oo..llll..aa...kkkkkk...oooo, ak me kuzis kaj zelim rec. 
Odgovorit će ti za 10-ak minuta input lag mu je prevelik pa malo kasni sa novim postom.
hahahahhah
lp
Bez ljutnje i samo ppp...oo..llll..aa...kkkkkk...oooo, ak me kuzis kaj zelim rec. 
Odgovorit će ti za 10-ak minuta input lag mu je prevelik pa malo kasni sa novim postom.
hahahahhah
lp
Nema ljutnje, nisam pubertetlija 
Zasto bi se vracali na crt kad se igramo na lcd monitorima, moj trenutni monitor ima avg input lag od samo 4ms avg. Sto u mojoj kombinaciji s visokim framerateom daje odlicno igrace iskustvo ionako uglavnom samo igram fps i hc simulacije, tv tu nemaju kaj traziti jos sljedecih 10g.lp
Zato kaj bi na CRT-u mogao biti puno bolji pro igrač, u rangu sa e sports kinezima 
Znam da nisi, zato s tobom i volim vodit "borbe".

Zasto bi se vracali na crt kad se igramo na lcd monitorima, moj trenutni monitor ima avg input lag od samo 4ms avg. Sto u mojoj kombinaciji s visokim framerateom daje odlicno igrace iskustvo ionako uglavnom samo igram fps i hc simulacije, tv tu nemaju kaj traziti jos sljedecih 10g.lp
Zato kaj bi na CRT-u mogao biti puno bolji pro igrač, u rangu sa e sports kinezima 
Stjepan je njubara sa KD 0.7 u BF-u, cudo jedno koliko mu je pomoglo igranje low input lag ekranima 
Pa 1 na 1 bi ga mrtvo magare natamburalo u bilo kojem fps-u 
Stjepan je njubara sa KD 0.7 u BF-u, cudo jedno koliko mu je pomoglo igranje low input lag ekranima 
Nije se još priviknuo na te brze ekrane po kuloarima se priča da je puno opasniji na 60hz.
haha, brojke "varaju" druze ratnice, da me vidis kako igram usro bi se
! nikad nisam forsirao k/d rate, rade forsiram da u matchu s rpg-om poskidam 20 helica, cekanje u zbunju s c4 da netko ude u tenk i te sheme, ja sam glavni skiller samo kad treba uglavnom prvenstveno zabavljac u drustvu
lp
Nevjerojatno, ova tema je jebe lud zbunjenoga 90% vremena...
haha, brojke "varaju" druze ratnice, da me vidis kako igram usro bi se
! nikad nisam forsirao k/d rate, rade forsiram da u matchu s rpg-om poskidam 20 helica, cekanje u zbunju s c4 da netko ude u tenk i te sheme, ja sam glavni skiller samo kad treba uglavnom prvenstveno zabavljac u drustvu
lp
ma specijalista si i gotovo, nesto ala onaj M4X sa bf teme 
Snimi nam jedan clip threadripper u bf1 pa ce fokus teme biti sapunanje AMD flagshipa u igricama
ako se bas zelis dokazati slobodno mozemo 1vs1, samo nemoj poslje da mi places kako ti je stekalo i sl sheme
lp
Ne ovo ti se zove chat tema. Znači smisao je da se malo priča malo šali i ponešto nauči ali prvenstveno zamišljena kao chat(razgovor). Ako ti ne paše imaš specifične teme za profesionalce kao ti s dodatnom opcijom prijavi moderatoru pa se međusobno prijavljivajte.
Kaj ti fale intel Huligani u Amd temi? Dugo već niste prijavili nikoga?
Pa ne nego koliko vidim priča se o monitorima procesorima input lagovima tu i tamo neki zajebancija ulet znači sve po pravilima i fakat ne vidim kaj tu ne štima.Ako baš sve mora biti striktno hardware tematika bez uleta zajebancije onda ok povlačim se iz teme.
Snimi nam jedan clip threadripper u bf1 pa ce fokus teme biti sapunanje AMD flagshipa u igricama
Nemam tu igru i nikad ju nisam igrao. Na sreću to nije jedina igra koja postoji, suprotno mišljenju nekih ovdje.
Ne ovo ti se zove chat tema. Znači smisao je da se malo priča malo šali i ponešto nauči ali prvenstveno zamišljena kao chat(razgovor). Ako ti ne paše imaš specifične teme za profesionalce kao ti s dodatnom opcijom prijavi moderatoru pa se međusobno prijavljivajte.
Šta se odmah pjeniš bokte, ovdje je pola ekipe bolesno nabrijano i butthurt... 
Znam da nisi, zato s tobom i volim vodit "borbe".

ali ti jesi 

Nemam tu igru i nikad ju nisam igrao. Na sreću to nije jedina igra koja postoji, suprotno mišljenju nekih ovdje.
Šta se odmah pjeniš bokte, ovdje je pola ekipe bolesno nabrijano i butthurt... 
Sve pet idemo dalje! Evo čak sam došao na ideju da kupim Ryzena i prodam ovaj i3 kaj to nije pomak u dobrom smjeru? Jedino me hebe kaj nemrem naći kupca za i3
ako se bas zelis dokazati slobodno mozemo 1vs1, samo nemoj poslje da mi places kako ti je stekalo i sl sheme
lp
a čuješ, da mi podvališ komp od dede XXX sve je moguuće, pa da i ti mene natamburaš u bf-u 
Koliko ovde love treba utuć da bi imao ovakve performanse sa rizom.
pa puno veću vreću nego ja u svoj 8400 koji imam iste takve perf 
Ne spominji više tog bez kurza nije dostojan da se zove procesor.
Ne spominji više tog bez kurza nije dostojan da se zove procesor.

nije ni vama lako biti fanboy procesora koji su doslovno pohebani čak i bez qurca
To je radi memorije ali da se tu još igrat sa jednim i drugim kombinacijama.
Lave ne zaslužuješ to ime sa tom rmbalinom u kompu.
To je radi memorije ali da se tu još igrat sa jednim i drugim kombinacijama.
Lave ne zaslužuješ to ime sa tom rmbalinom u kompu.
kod mene i ryzeni lete na 200fps u bf1 i ti kažeš da nisam Lav 
Moš si mislit, dođete mi tu ko vreča za napucavanje nakon radnog dana
Ovo bi bilo dovoljno
Lave znaš kako se kaže ma daj nemoj me jebat bez kurza
Usporedba sa intel combom ali priznam samo 8600K je dostojan sve ispod je dno dna
Znači ovim pokapaš sve Ryzene u gamingu pazi šta pričaš.