Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.361.694
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
mislioc kaže...
war3_tft kaže...

Deda kaj si tolko butthurt pa cijelu noc monologe vodis.  

Bez ljutnje i samo ppp...oo..llll..aa...kkkkkk...oooo, ak me kuzis kaj zelim rec. 

Odgovorit će ti za 10-ak minuta input lag mu je prevelik pa malo kasni sa novim postom.

hahahahhahlp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

Deda kaj si tolko butthurt pa cijelu noc monologe vodis.  

Bez ljutnje i samo ppp...oo..llll..aa...kkkkkk...oooo, ak me kuzis kaj zelim rec. 

Nema ljutnje, nisam pubertetlija 

18 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Zasto bi se vracali na crt kad se igramo na lcd monitorima, moj trenutni monitor ima avg input lag od samo 4ms avg. Sto u mojoj kombinaciji s visokim framerateom daje odlicno igrace iskustvo ionako uglavnom samo igram fps i hc simulacije, tv tu nemaju kaj traziti jos sljedecih 10g.lp

Zato kaj bi na CRT-u mogao biti puno bolji pro igrač, u rangu sa e sports kinezima 

14 godina
protjeran

Znam da nisi, zato s tobom i volim vodit "borbe".  

9 godina
protjeran
XXX kaže...
Stjepanj kaže...

Zasto bi se vracali na crt kad se igramo na lcd monitorima, moj trenutni monitor ima avg input lag od samo 4ms avg. Sto u mojoj kombinaciji s visokim framerateom daje odlicno igrace iskustvo ionako uglavnom samo igram fps i hc simulacije, tv tu nemaju kaj traziti jos sljedecih 10g.lp

Zato kaj bi na CRT-u mogao biti puno bolji pro igrač, u rangu sa e sports kinezima 

Stjepan je njubara sa KD 0.7 u BF-u, cudo jedno koliko mu je pomoglo igranje low input lag ekranima 

Pa 1 na 1 bi ga mrtvo magare natamburalo u bilo kojem fps-u 

14 godina
lav1000 kaže...
XXX kaže...
Stjepanj kaže...

Stjepan je njubara sa KD 0.7 u BF-u, cudo jedno koliko mu je pomoglo igranje low input lag ekranima 

Nije se još priviknuo na te brze ekrane po kuloarima se priča da je puno opasniji na 60hz.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 11:21 (mislioc).
14 godina
protjeran
lav1000 kaže...
XXX kaže...
Stjepanj kaže...

haha, brojke "varaju" druze ratnice, da me vidis kako igram usro bi se! nikad nisam forsirao k/d rate, rade forsiram da u matchu s rpg-om poskidam 20 helica, cekanje u zbunju s c4 da netko ude u tenk i te sheme, ja sam glavni skiller samo kad treba uglavnom prvenstveno  zabavljac u drustvulp

16 godina
odjavljen
Chat tema ljubitelja hardvera

Nevjerojatno, ova tema je jebe lud zbunjenoga 90% vremena...

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

haha, brojke "varaju" druze ratnice, da me vidis kako igram usro bi se! nikad nisam forsirao k/d rate, rade forsiram da u matchu s rpg-om poskidam 20 helica, cekanje u zbunju s c4 da netko ude u tenk i te sheme, ja sam glavni skiller samo kad treba uglavnom prvenstveno  zabavljac u drustvulp

ma specijalista si i gotovo, nesto ala onaj M4X sa bf teme 

9 godina
protjeran
Jakovp kaže...

Snimi nam jedan clip threadripper u bf1 pa ce fokus teme biti sapunanje AMD flagshipa u igricama 

14 godina
protjeran

ako se bas zelis dokazati slobodno mozemo 1vs1, samo nemoj poslje da mi places kako ti je stekalo i sl shemelp

14 godina
Jakovp kaže...

Ne ovo ti se zove chat tema. Znači smisao je da se malo priča malo šali i ponešto nauči ali prvenstveno zamišljena kao chat(razgovor). Ako ti ne paše imaš specifične teme za profesionalce kao ti s dodatnom opcijom prijavi moderatoru pa se međusobno prijavljivajte.

Kaj ti fale intel Huligani u Amd temi? Dugo već niste prijavili nikoga?

Pa ne nego koliko vidim priča se o monitorima procesorima input lagovima tu i tamo neki zajebancija ulet znači sve po pravilima i fakat ne vidim kaj tu ne štima.Ako baš sve mora biti striktno hardware tematika bez uleta zajebancije onda ok povlačim se iz teme.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 12:38 (mislioc).
16 godina
odjavljen
lav1000 kaže...
Jakovp kaže...

Snimi nam jedan clip threadripper u bf1 pa ce fokus teme biti sapunanje AMD flagshipa u igricama 

Nemam tu igru i nikad ju nisam igrao. Na sreću to nije jedina igra koja postoji, suprotno mišljenju nekih ovdje.

mislioc kaže...
Jakovp kaže...

Ne ovo ti se zove chat tema. Znači smisao je da se malo priča malo šali i ponešto nauči ali prvenstveno zamišljena kao chat(razgovor). Ako ti ne paše imaš specifične teme za profesionalce kao ti s dodatnom opcijom prijavi moderatoru pa se međusobno prijavljivajte.

Šta se odmah pjeniš bokte, ovdje je pola ekipe bolesno nabrijano i butthurt... 

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

Znam da nisi, zato s tobom i volim vodit "borbe".  

ali ti jesi 

14 godina
Jakovp kaže...
lav1000 kaže...
Jakovp kaže...

Nemam tu igru i nikad ju nisam igrao. Na sreću to nije jedina igra koja postoji, suprotno mišljenju nekih ovdje.

mislioc kaže...
Jakovp kaže...

Šta se odmah pjeniš bokte, ovdje je pola ekipe bolesno nabrijano i butthurt..

Sve pet idemo dalje! Evo čak sam došao na ideju da kupim Ryzena i prodam ovaj i3 kaj to nije pomak u dobrom smjeru? Jedino me hebe kaj nemrem naći kupca za i3

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 12:45 (mislioc).
14 godina
protjeran
Krivo si shvatio, znam da nisi pubertetlija, al zato ti butthurt prsti na sve strane :P
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

ako se bas zelis dokazati slobodno mozemo 1vs1, samo nemoj poslje da mi places kako ti je stekalo i sl shemelp

a čuješ, da mi podvališ komp od dede XXX sve je moguuće, pa da i ti mene natamburaš u bf-u 

17 godina

Koliko ovde love treba utuć da bi imao ovakve performanse sa rizom. 

kradem mine iz minskog polja
9 godina
protjeran
dery kaže...

Koliko ovde love treba utuć da bi imao ovakve performanse sa rizom. 

pa puno veću vreću nego ja u svoj 8400 koji imam iste takve perf 

17 godina

Ne spominji više tog bez kurza nije dostojan da se zove procesor.

14 godina
Otprilike 1000eura za ploču procesor ram i vodeno
9 godina
protjeran
dery kaže...

Ne spominji više tog bez kurza nije dostojan da se zove procesor.

nije ni vama lako biti fanboy procesora koji su doslovno pohebani čak i bez qurca

14 godina
protjeran
Za pocetak ti treba 700-800kn skuplji ram, druga stavka je malo bolja ploca sa boljim memory kontrolerima sto je opet veci trosak nego kod intela jer je njemu dovoljna i sad vec legendarna msi z370-a pro za 850kn. Cak ne mozes toliko ni prebit cijenu sa stock hladnjakom jer moras uzeti nekakav aftermarket za takav oc.

Urokas u sve to da bi pomake osjetio tek u nekim naslovima i sustigao 8400. Isplativost naspram 8400 je nikakva, a cak presisas cijenom 8600k koji je opet kud i kamo bolji. Sve u svemu neisplativ sport.
17 godina

Ovo bi bilo dovoljno

Lave znaš kako se kaže ma daj nemoj me jebat bez kurza

Usporedba sa intel combom ali priznam samo 8600K je dostojan sve ispod je dno dna

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 14:16 (dery).
14 godina
protjeran
Ne moras taj ram, dobar je i flare x 3200 cl14 koji je 50 evra jeftiniji. Na kraju si opet cca 100 eura skuplji od ovog dole kaj sam slozio + isti hladnjak i to u mindfactoriju koji je puno jeftiniji nego nasi ducani.
17 godina
war3_tft kaže...
Ne moras taj ram, dobar je i flare x 3200 cl14 koji je 50 evra jeftiniji. Na kraju si opet cca 100 eura skuplji od ovog dole kaj sam slozio + isti hladnjak i to u mindfactoriju koji je puno jeftiniji nego nasi ducani.

To je radi memorije ali da se tu još igrat sa jednim i drugim kombinacijama.

Lave ne zaslužuješ to ime sa tom rmbalinom u kompu.

14 godina
protjeran
Pa kazem ti da sam ja za ryzen racunao 50 eura jeftiniju memoriju, taj x flare je najjeftinija opcija sa kojom postoje sanse da se postignu oni utegnuti tajminzi i 3400 i tad je razlika 100 eura. Mozes malo na ploci usparati, al opet dobijes generalno osjetno losije performanse za vise novaca...
9 godina
protjeran
dery kaže...
war3_tft kaže...

To je radi memorije ali da se tu još igrat sa jednim i drugim kombinacijama.

Lave ne zaslužuješ to ime sa tom rmbalinom u kompu.

kod mene i ryzeni lete na 200fps u bf1 i ti kažeš da nisam Lav 

18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Krivo si shvatio, znam da nisi pubertetlija, al zato ti butthurt prsti na sve strane :P

Moš si mislit, dođete mi tu ko vreča za napucavanje nakon radnog dana  

14 godina
dery kaže...

Ovo bi bilo dovoljno

Lave znaš kako se kaže ma daj nemoj me jebat bez kurza

Usporedba sa intel combom ali priznam samo 8600K je dostojan sve ispod je dno dna

Znači ovim pokapaš sve Ryzene u gamingu pazi šta pričaš.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice