Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.361.694
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
XXX kaže...

Moš si mislit, dođete mi tu ko vreča za napucavanje nakon radnog dana  

To bi ti jedino vrijedilo da svaki put ne izvuces deblji kraj. 

18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
XXX kaže...

Moš si mislit, dođete mi tu ko vreča za napucavanje nakon radnog dana  

To bi ti jedino vrijedilo da svaki put ne izvuces deblji kraj. 

Još ni jednom ga nisam izvukao, ti taj koji se saginješ po sapun 

14 godina
protjeran

Dokle god se ti tako tjesis dobro za nas jer znamo da ces se svaki put vracati po novu porciju. 

EDIT: Odo nabacit bjuti slip, a ti nemoj pretjerat sa monologom. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 15:54 (war3_tft).
12 godina
dery kaže...

...samo 8600K je dostojan sve ispod je dno dna

da dno dna 

pretjeruješ malo, pa 8400 ide na 4ghz i samim tim je izjednačen s rajzenima po snazi jedne jezgre, u gejmanju je čak i bolji zbog arhitekture

obzirom da ima 6 jezgri, a vrlo malo igara koristi više od toga, zato je za gejming zasad još bolji bez obzira što recimo 2600 ima duplo više threadova

nekidan smo chaselol i ja mjerili cb skor i na istoj brzini njegov rajzen je slabiji od mojeg haswella, a kava je bar ponešto jača od hase na istom taktu

doduše ja bi radije rajzena, jer su razlike minimalne i uglavnom iznad 100fps za koji me nije briga

18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

Dokle god se ti tako tjesis dobro za nas jer znamo da ces se svaki put vracati po novu porciju. 

EDIT: Odo nabacit bjuti slip, a ti nemoj pretjerat sa monologom. 

Kak se nebi vračao kad ste ko stvoreni za zajebavanje  Od si odspavaj da si odmoriš okice od TN-a 

13 godina
dery kaže...

Usporedba sa intel combom ali priznam samo 8600K je dostojan sve ispod je dno dna

Pa recimo i3 8100 od 800kn koji je iz "dno dna" segmenta daje performanse kao šestojezgreni ryzen 1600 od 1.400kn tako da ti tu nešto nikako ne štima...

18 godina
odjavljen
ibme74 kaže...
dery kaže...

Usporedba sa intel combom ali priznam samo 8600K je dostojan sve ispod je dno dna

Pa recimo i3 8100 od 800kn koji je iz "dno dna" segmenta daje performanse kao šestojezgreni ryzen 1600 od 1.400kn tako da ti tu nešto nikako ne štima...

Ryzen 1600 košta 1250 kn i tam gdje koristiš sve jezgre i tredove vrijedi svake kune.

14 godina

nekidan smo chaselol i ja mjerili cb skor i na istoj brzini njegov rajzen je slabiji od mojeg haswella, a kava je bar ponešto jača od hase na istom taktu

evo i3 8350k na 3.8 za usporedbu

13 godina
XXX kaže...
ibme74 kaže...
dery kaže...

Ryzen 1600 košta 1250 kn i tam gdje koristiš sve jezgre i tredove vrijedi svake kune.

Nebi ga u iPonu kupi radi tih 150kn razlike nikada, gledamo dućane gdje te u slučaju reklamacije neće čekati 4 mjeseca raspravljanja i ratovanja sa mađarima

18 godina
odjavljen
ibme74 kaže...
Nebi ga u iPonu kupi radi tih 150kn razlike nikada, gledamo dućane gdje te u slučaju reklamacije neće čekati 4 mjeseca raspravljanja i ratovanja sa mađarima

Kakv ipon . Domaći shop sa poustom za forumaše, da ih ne reklamiram. Na pcekspertu su popularni i odgovaraju prek foruma. 

13 godina

I daju svega 2 godine garancije a za ostalo se moraš zajebavat sa proizvođačem ili dobavljačem

14 godina
Zaobić u širokom luku nisu vrijedni spomena. Takav šljam i usluga je za kategoriju vjerovali lil ne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 17:14 (mislioc).
18 godina
odjavljen
ibme74 kaže...

I daju svega 2 godine garancije a za ostalo se moraš zajebavat sa proizvođačem ili dobavljačem

Meni odgovara.

12 godina
mislioc kaže...

znači na 3,7 je oko 608 rezultat, dok ja na hasi imam 585

prema tome tvoj proc je cca 4% jači na istom kloku

jebemti napredak u četiri generacije

14 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
mislioc kaže...

na cb skor utjece sama ploca(dakle sve isto samo ploca drugacija i dobit ces za svaku plocu drugaciji cb skor), ram, i jos par sitnica! tako da treba malo pripaziti s ovakvim izjavama

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 18:32 (Stjepanj).
17 godina
mislioc kaže...
dery kaže..

Znači ovim pokapaš sve Ryzene u gamingu pazi šta pričaš.

picajzla0707 kaže...
dery kaže...

da dno dna 

ibme74 kaže...

lava maltretiram, a vi upadate ko volovi u kupus

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 18:38 (dery).
9 godina
protjeran
dery kaže...
mislioc kaže...
dery kaže..

Znači ovim pokapaš sve Ryzene u gamingu pazi šta pričaš.

picajzla0707 kaže...
dery kaže...

da dno dna 

ibme74 kaže...

lava maltretiram, a vi upadate ko volovi u kupus

Uzmi ti svog ryzena, snimi jedan bf1 gameplay, lijepo ga ovdje nalijepi, pa se vrati po dozu sapunanja 

17 godina

Ne uzet ću i5 8500 samo da te za dlaku oderem.

kradem mine iz minskog polja
14 godina

Evo jedan i na 5.0ghz: Znači ja sam po score izjednačen sa 3770k na 4.5ghz iako ovo moje  siroče nema HT.

https://www.bug.hr/procesori/intel-ce-40-godina-8086-procesora-proslaviti-sa-core-i7-8086k-modelom-3794 kada ovaj dođe u dućane i3 ide za kilu krumpira na njušku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 19:02 (mislioc).
9 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

evo mog bivšeg 6600k na 4.9Ghz, rekao bi Picajzla 0% gaina na istom kloku  u 2 generacije 

14 godina
protjeran
lav1000 kaže...

evo mog bivšeg 6600k na 4.9Ghz, rekao bi Picajzla 0% gaina na istom kloku  u 2 generacije 

kad pogledas temu CB r15:

https://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/cinebench-r15/196013.aspx

ak picajzlu pitas ispada da je haswell od ivy cpu-a brzi i do 20% a kava jedva u par postotka na istom taktulol.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 18:58 (Stjepanj).
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
lav1000 kaže...

kad pogledas temu CB r15:

https://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/cinebench-r15/196013.aspx

ak picajzlu pitas ispada da je haswell od ivy cpu-a brzi i do 20% a kava jedva u par postotka na istom taktulol.lp

razvio je cijelu teoriju zavjere oko intel IPC gaina iz generacije u generaciju 

12 godina

nisam ja ništa razvio, brojke su tamo i lako je izračunat... za onog tko zna računati 

12 godina

Da nije žalosno bilo bi smiješno(kako vam se da), standup komedija ali dosadilo je, usrali ste i stanicu i šefa i 100 kilometara pruge.

A što se tiče IPC gaina, mali je u Intela, ma koliko vi pričali o tom, kao penzioneri u kasnim godinama o seksu, svi mogu ali pričati.

18 godina
odjavljen

ja neznam ali svejedno živim dobro

14 godina
gil kaže...

Da nije žalosno bilo bi smiješno(kako vam se da), standup komedija ali dosadilo je, usrali ste i stanicu i šefa i 100 kilometara pruge.

A što se tiče IPC gaina, mali je u Intela, ma koliko vi pričali o tom, kao penzioneri u kasnim godinama o seksu, svi mogu ali pričati.

Odlično još pričekamo da shockwave baci dnevnu dozu proljeva pa možemo dalje na temu.

12 godina
mislioc kaže...
gil kaže...

Odlično još pričekamo da shockwave baci dnevnu dozu proljeva pa možemo dalje na temu.

Nema potrebe poslije tebe. Lp.

16 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Nema sta picajzla rec, sky-kaby-coffee je sve identican ipc..

18 godina
odjavljen
mislioc kaže...
gil kaže...

dobra

9 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

Nema sta picajzla rec, sky-kaby-coffee je sve identican ipc..

On stalno vrti neke brojkice ali lakse racunati s okruglih 0% 

Koliko je ukupan porast od sandy do kave? Jeli bar 15%?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice