Naslov si smislio sam ili uz pomoć umjetne inteligencije?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel moram dat i fejk profile jer se zna?
što mi koji nemamo nikakve profile? 
Jbt, kakav je ovo naslov!?
"Po novome američku vizu treba prebaciti račune na društvenim mrežama na "javno""
Jbt, kakav je ovo naslov!?
"Po novome američku vizu treba prebaciti račune na društvenim mrežama na "javno""
prosto složena rečenica 
jel moram dat i fejk profile jer se zna?
...jeL se zna?
Back to topic:
Heh ovo je malo previse, ili?
Sry, idem tamo pod business vizom
glupost. i ja sam puno proputovo, a da izbjegavam drzave u kojima su budaletine na vlasti prvo bi moro napustit svoju domovinu.
i da, jasno ti je valjda da su kolonizatori kao spanjolska, britanija, nizozemska itd. pobili puno puno vise ljudi po cijelom svijetu pa vjerujem da si svejedno posjetio te drzave. ako nisi, gdje si ti to bio? mozda u ovim muslimanskim koje i danas prolijevaju krv? mani se takvog razmisljanja i putuj svugdje, amerika je predivna drzava za turista (ako zanemarimo ove pizdarije u zadnje vrijeme...), isto kao i hrvatska.
Kako si išao na Antartiku, poslovno ili turistički?
Samo neka Trump traži šta hoče , Ameri bježe masovno is Amerike a ne da če još stranci hrliti tamo.
Kako ono ide njegova izreka " najveći učitelj neuspjeh jest" 😅💪
Mar123:
" jasno ti je valjda da su kolonizatori kao spanjolska, britanija, nizozemska itd. pobili puno puno vise ljudi po cijelom svijetu "...
Nisu , Ameri su tu nadmašili sve ostale , samo u moderno doba nakon WW2 50 000 000 ljudi , bez zadnjeg desetljeća ratovanja. Ali treba biti fer pa napisati da je danas daleko više ljudi nego prije 500 godina.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Dok je Amerika pod upravom kulta MAGA trumpoida treba je zaobilaziti u širokom luku poput Rusije , Sjeverne Koreje, Burkine Faso ...
Kako ono ide njegova izreka " najveći učitelj neuspjeh jest" 😅💪
Mar123:
" jasno ti je valjda da su kolonizatori kao spanjolska, britanija, nizozemska itd. pobili puno puno vise ljudi po cijelom svijetu "...
Nisu , Ameri su tu nadmašili sve ostale , samo u moderno doba nakon WW2 50 000 000 ljudi , bez zadnjeg desetljeća ratovanja. Ali treba biti fer pa napisati da je danas daleko više ljudi nego prije 500 godina.
mani me tih brojki, reci di su ameri nakon 2. svj rata ubili 50 milijuna ljudi??
Otidi u london i posjeti british museum, ima stvari koje su pokrali kroz stoljeca ugnjetavanja i klanja drugih naroda po cijeloj kugli zemaljskoj, sad te drzave traze nazad svoje artifakte i dijelove povijesti koju je britanska gamad pokrala. kad posjetis taj muzej za koji ti treba doslovno 2 dana da ga cijelog obides kolki je maltene ko da si posjetio cijeli svijet.
danas se svi prave fini i europski kolonizatori bi voljeli isprat svu krv koja im je na rukama, kod budala mozda i prode, ali netko tko zna ista o povijesti zna sto su radili europski kolonizatori narodima u africi, juznoj americi i aziji.
USA cijelu istocnu i juznu obalu i ne mogu ni ja vjerovati, ali ni jednu losu rijec ne mogu reci protiv radnicke klase u USA koju sam upoznao, ukljucujuci CBP djelatnike.
Za ostatak svijeta ima svasta protiv, ali to je vec druga tema.
To je onaj glupi formular, gdje se nalazi jedno od pitanja :
"Jeste li terorist? DA NE (zaokruži)"
i kakve to veze ima s ičim danas u 2026. godini?
Evanđelje po Ivanu (8,1-11)
"Tko je od vas bez grijeha, neka prvi na nju baci kamen"
pa ima veze s ovom raspravom koju smo zapoceli, procitaj od pocetka.
neki ovdje zazivaju da se nejde u USA radi trumpa, kao da je cijela USA=Trump. ja sam se nadovezao da ako tako gledamo stvari nebi nikad nigdje otisli, jer nitko nije cist.
pa ima veze s ovom raspravom koju smo zapoceli, procitaj od pocetka.
neki ovdje zazivaju da se nejde u USA radi trumpa, kao da je cijela USA=Trump. ja sam se nadovezao da ako tako gledamo stvari nebi nikad nigdje otisli, jer nitko nije cist.
s tim se slažem, generaliziranje je jedna od većih gluposti koju ljudi vole raditi.
"mani me tih brojki, reci di su ameri nakon 2. svj rata ubili 50 milijuna ljudi??"
Gdje su Ameri pobili , vrlo lako je za provjeriti, nalazimo se već 80 godina u dobu pax Americana gdje rade sranja po svijetu. Tako da skupilo se ubijenih "terorista i kolateralnih žrtava", no mislim da su im u toj računici pripisana ubojstva režima i diktatora koje su postavili, štitili i poticali.
No slažem se s tobom u svemu , čak i to što pišeš za Britance da su bili najgori, ali ako se uzme u računicu tadašnji broj stanovnika koji je bio daleko manji nego danas , te da je njihovo doba vladavine bilo duže i proporcionalno više zla su napravili i okrutnijih zločina.
I naravno generaliziranje je grozno i netočno, podrazumijeva se da pišemo o vodstvu koje im nije normalno od valjda Kenedyja ako pišemo Ameri nisu normalni.
Kako kaže ona "u svakom kukolju ima žita"!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Upali ste u provaliju whataboutisma. 
Oni s profilima na pedo- i naci- stranicama dobivaju počasno američko-izraelsko državljanstvo? 
"mani me tih brojki, reci di su ameri nakon 2. svj rata ubili 50 milijuna ljudi??"
Gdje su Ameri pobili , vrlo lako je za provjeriti, nalazimo se već 80 godina u dobu pax Americana gdje rade sranja po svijetu. Tako da skupilo se ubijenih "terorista i kolateralnih žrtava", no mislim da su im u toj računici pripisana ubojstva režima i diktatora koje su postavili, štitili i poticali.
No slažem se s tobom u svemu , čak i to što pišeš za Britance da su bili najgori, ali ako se uzme u računicu tadašnji broj stanovnika koji je bio daleko manji nego danas , te da je njihovo doba vladavine bilo duže i proporcionalno više zla su napravili i okrutnijih zločina.
I naravno generaliziranje je grozno i netočno, podrazumijeva se da pišemo o vodstvu koje im nije normalno od valjda Kenedyja ako pišemo Ameri nisu normalni.
Kako kaže ona "u svakom kukolju ima žita"!
Izgleda da kolega nije pravodobno informiran s državne dalekovidnice o predmetima kao The Jakarta Metod, Monroe Doctrine, ili barem Operacija Gladio.
JFK-ja su slučejno pozvali na paradu u Dallas nakon što je izrazio odbijanje izraelskom nuklearnom programu i Operaciji Northwoods, koja se eto slučejno dogodila Europi nakon što je isto tako njen slučejni zagovornik, planer i slučejni američki štapsko-glavnozapovjedirajući general Lyman Lemnitzer slučejno prekomandiran za glavnog zapovjednika NATO snaga nakon što je Kennedy slučejno upucan od Oswalda Leeya koji je slučejno bio nadziran od CIA/Mossad operativca i Cio-fanatika Reuben Efrona, i svi umiješani sumnjivci su sasvim slučejno upucani ili pomrli od slučejnih prometnih, zdravstvenih, građevinskih i inih nezgoda.
Svijet je jedna beskonaćna slućejnost, ako se pita amerićanske politićare