1. Hyperion
2. hrvatskafarkasevec
3. Don Kihoty
P.S. Sta znaci hrvatskafarkasevec?
mislim da je farkasevec mjesto ili opcina negdje kod zagreba, nisam siguran
1. Hyperion
2. hrvatskafarkasevec
3. Don Kihoty
P.S. Sta znaci hrvatskafarkasevec?
mislim da je farkasevec mjesto ili opcina negdje kod zagreba, nisam siguran
vidio je ali je odbio. zbog visih razloga
i? epilog?
1. hrvatskafarkasevec
2. torrente
3. F1-IVO
nema ga... eventualno, snaga volje?
A onaj koji nije vidio pi*ke u životu: Garfild-LŠ
vidio je ali je odbio. zbog visih razloga
Da, uglavnom osoba koja nije vrijedna spominjanja, totalno načitana ali tako staromodnih "pravila života" i zato je baš onakav kakav je...
1. konjRR
2. konjRR
3. konjRR
Mene bas zanima tko ima najduzi staz na forumu a da nije popio niti jedan jedini karton (cak ni bijeli)...osim, narvno, moderatora
Mene bas zanima tko ima najduzi staz na forumu a da nije popio niti jedan jedini karton (cak ni bijeli)...osim, narvno, moderatora
I moderatori su "pili" kartone. :)
Ja jos nista nisam popio, ali valjda je godina i pol mog bivanja ovdje lurkanje tako da su sanse bile malene :)
Trebalo bi se dogovorit sa modom da se za iznimku napravi ANKETA sa prvih 30 autora. + jos neki od glasovitih "mentalist i ostali"
Trebali bi anketu forumasa koji imaju najvise TU i HVALA pa i kolko TD-ova.
Ako znaju kolko postova napisanih imamo, pretpostavljam da znaju i onda ovo gore navedeno.
ma Lazarus Long je car, nikada nisam od njega vidio neargumentirani post ili besmislieni u bilo kojoj temi, ako ima što napisati napiše ako nema ne piše i to je to + pun je znanja ko brod...
1. Eterna lunchar
2. tnakir (iako se puno svađamo nekada)
3. Paolo(i još neki brojevi :) )
4. Mind
5. Lazarus
6. Krešo
7. Deus Ex Machina (od kojeg stvarno puno ucim)
8. Šef
9. lzgr
10. HARLE :P
ako sam nekoga zaboravio nek se ne uvrijedi...
1. Eterna lunchar
4. Mind
5. Lazarus
6. Krešo
7..
...
Nisu to svadje... to su zucniji razgovori :)
Ja nisam dobio karton ako se ne varam, a u 2. mj. će biti 3 godine ovdje. Što se tiče top forumaša, ima stvarno zakon ljudi, al istaknuo bih torrente-a čije mi je komentare baš gušt čitati
Što se tiče top forumaša, ima stvarno zakon ljudi, al istaknuo bih torrente-a čije mi je komentare baš gušt čitati
torrente za moderatora! (:
Ima vrlo unikatan stil pisanja. Novi Krleza je roden :) Eno ga onamo na ultimativnoj temi o antivirusima rastura CIS-ovce (Comodo Internet Security pristalice) sa hladnkrvnom dozom humora...kao Jerry Seinfeld licno.
(s)izgorjeo je sasvim okay forumas koji se ne pre*erava sa znanjem (a ima ga mnogo)...volim da ga provociram ponekad
OBJAVA POBJEDNIKA za nekoliko trenutaka!
Moja tri kandidata:
1. Cele303 - ima znanja na pretek, uvijek voljan pomoći, a prije svega je covjek.
2. Microman - sto je taj sve istestirao u ovih godinu dana i podjelio s nama u obliku kvalitetnih reviewa, kakav tomica - microman is on fire
3. Weky/Kihoty - uvjek se u dugacim debatama izvuce nesto korisno
Listu pobjednika pogledajte dolje na slici,još jednom se zahvaljujem svima koji su glasali i sudjelovali u ovoj temi.Živjeli pobjednici!!!
2 srebra!!!
Zahvaljujem se svom tati -uzoru, treneru, zlostavljacu koji me je svojim trudom doveo do ovog mjesta!
1. Eterna lunchar
4. Mind
5. Lazarus
6. Krešo
7. Deus Ex Machina (od kojeg stvarno puno ucim)
8. Šef
9. lzgr
10. HARLE :P
ako sam nekoga zaboravio nek se ne uvrijedi...
Yo EP,
još uvijek sam harle?
hehe jesam ti uneredio listu
Danny_HR- papak, ali je njegov svaki post iz realnog pogleda
Pirat-donio mnogo informacija o igrama
Kora-na njegove postove sam se najviše smijao
btw, ova lista vam govori sve
1. Torrente-nemam što puno za reći, čovjek s najboljim smislom za humor, puno pomaže.
2. Lazarus Long- Znanje, znanje i znanje... čovjek knjiga :)
3. (s)izgoreo-nije toliko aktivan, ali kad se pojavi pokazuje iznimno znanje
Još bih napomenuo seneku, logica, ramboxa i blackfoot-a.
2 srebra!!!
Zahvaljujem se svom tati -uzoru, treneru, zlostavljacu koji me je svojim trudom doveo do ovog mjesta!
Pozdravi tatu i reci da te dogodine još više zlostavlja i istrenira pa će možda zlato biti tvoje!
Nema poslijednjeg suda bez mene....
1. Hyperion - zašto? Moj praktikant, naučnik, apprentice... On me je pozvao da se pridružim na BUG.HR/FORUM.
Bez njega nikad nebi bio ovdje.
2. Vexx555 - nimalo manje važan. Osoba sa stavom, visoko razvijenim bontonom,
gospodin koji se meni obraća sa VI (makar ga uvjek prekorim radi toga, sorry VeX).
Čovjek koji me podjeća na mene kada sam bio mlad...
3. 191x7 - Kolega sa PCP foruma. Kada sam došao na BUG.HR,
napustio sam PCP, tako da se i manje čujemo,
ali poseban respekt i njemu.
Special place in my heart: Mato & Klonovi.
>Best regarts,
Don Kihoty
(Donkey HOT)
1. Weky je apsolutno broj jedan, bez razmišljanja.
2. microman - nema se više što reći, taj je čovjek jako puno pridonio kvaliteti foruma svojim reviewima
3. Don Kihoty ili Cele303, teška odluka. Obojica posjeduju mnogo znanja i rado pomažu forumašima.
2. Vexx555 - nimalo manje važan. Osoba sa stavom, visoko razvijenim bontonom,
gospodin koji se meni obraća sa VI (makar ga uvjek prekorim radi toga, sorry VeX).
Čovjek koji me podjeća na mene kada sam bio mlad...
Sad si me podsjetio na
.
Inače - Deus ex (puno sam stvari skužio iz njegovih postova o programiranju), kihoty/microman (znanje oko hardwarea/odlični reviewi) i hrvatskafarkasevec (epic slike s 4chana)