Black Friday 2018

poruka: 1.539
|
čitano: 262.799
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
protjeran
Re: Black Friday 2018
AmonZero kaže...
Btw evo sad su objavili na Hawkers da im je kreinila ta ponuda kupis jedan dobis jedan gratis. Ja sam do sad kupio 6 naocala tamo i super sam zadovoljan. One preminum kvalitete su im super, a cijena je isto dobra.

Naocale vam brzo dodu iz Spanjolske odakle je firma.

Može link, na njihvoj stranici ne vidim to 1+1.

12 godina
protjeran
karlo125 kaže...
war3_tft kaže...
Cuj ti ovo "ja nemam vremena na bacanje", ne laskaj si da je tvoje vrijeme dragocjenije od tudeg vremena.

MISSION completed 

samo sam htio da se neki malo triggeraju xD

Kak si ti kul. 

9 godina
Black Friday 2018

Amazon je imao prije daily akcije fino pred BF, sad su to izbacili. Kad odes na daily akcije izbaci po 300 stranica, sto su shit akcije pa treba dodatne filtere ubacit. Dosta se dobrih dealova dalo naci, ono sto sam ja pratio, logitech je bio lud s popustima (dalo se naci svega po 50% dolje u odnosu na nas), slusalice svakojake (vjerojatno uzimam 2 para jos ovaj BF), konzole su isle i ispod 2k kuna, ali kako ne pratim ps4, bilo bi raznoraznih bundlova pa nisam razumio razlike, ali bilo je svega. Kod nas slabo s tim popustima u odnosu na amazon.

8 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Znam da je rečeno da se ne zadaju posebne molbe ili zahtjevi za neke stvari ali stvarno sam trazio i potrudio sam se i nisam našao bolje od ovih cijena.

Pa ako netko nađe bolju cijenu ovih dviju komponenti već sada ili prije ili za vrijeme Black Fridaya nek mi javi nekako.

AMD Ryzen 5 2600 (6C/12T, 3.9GHz,19MB,65W,AM4) box, Wraith Stealth = 1600 kn

XFX AMD Radeon RX 580 GTS 8GB GDDR5 XXX Ed OC = 2000 kn

Slazem komp pa što više uštedim to bolje.

Hvala unaprijed!

Ivan Vukoja
6 godina
protjeran
Vuxa223 kaže...

Slazem komp pa što više uštedim to bolje.

Kako za koga, prijatelju.

idgaf i jagla sujem za peru kladarca
11 godina

Uzas cijene obiju komponenti, tolko su skoro bile pri izlasku. Vjerojatno neki ducani nabijaju cijene da bi oko crnog petka spustili kofol, tak da sacekaj malo ili kupuj vani, Alzashop ili idealo.de da checkiras njemacke ducane od kojih su Caseking i Computeruniverse najpoznatiji koji dostavljaju u HR (Mindfactory ne dostavlja, ali je super, ako imas nekog u Njemackoj).

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2018 4:10 (The_Fichek).
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Btw evo sad su objavili na Hawkers da im je kreinila ta ponuda kupis jedan dobis jedan gratis. Ja sam do sad kupio 6 naocala tamo i super sam zadovoljan. One preminum kvalitete su im super, a cijena je isto dobra.

daj link

14 godina
Origin (Battlefield): Dead_Body_cRo
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2018 8:25 (TexW).
16 godina
Black Friday 2018

Pozdrav svima!
Imate u areni u Santa domenici popust od 40% na gotovinu i 30% na kartice uz kupone iz Glorije. Na kuponu piše da se akcija odnosi na playstation/gaming asortiman a znam da vas je bilo ovdje koji čekaju PS na sniženju pa se možda isplati pogledati. Akcija vrijedi čini mi se do nedjelje, mislim da Arena "slavi" rođendan ili tako nešto. 

14 godina
steve90 kaže...

Pozdrav svima!
Imate u areni u Santa domenici popust od 40% na gotovinu i 30% na kartice uz kupone iz Glorije. Na kuponu piše da se akcija odnosi na playstation/gaming asortiman a znam da vas je bilo ovdje koji čekaju PS na sniženju pa se možda isplati pogledati. Akcija vrijedi čini mi se do nedjelje, mislim da Arena "slavi" rođendan ili tako nešto. 

Jesi siguran u to?
Kratko guglajuci sam naisao na ovo, ali SD nema na popisu trgovina s popustom..

Znaci PS4 bi trebao biti ispod 2k kn sada? Jel netko provijerio ovo?

12 godina
neaktivan
Miki Liki kaže...

Pozdrav, možeš li reći koliko je u kunama ispalo s poštarinom? Pitam radi pretvorbe $ - kn...

Ovdje je 1400kn ali bar je jednostavnije za garnaciju itd. ukoliko nije prevelika razlika nakon svih valutnih pretvorbi i poštarine možda bi uzeo kod nas.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2018 10:15 (djubi).
16 godina
x360gamer kaže...
steve90 kaže...

Pozdrav svima!

Jesi siguran u to?
Kratko guglajuci sam naisao na ovo, ali SD nema na popisu trgovina s popustom..

Znaci PS4 bi trebao biti ispod 2k kn sada? Jel netko provijerio ovo?

Kad dođem s posla pogledam još u knjižicu s popustima (koja dođe uz gloriju) pa bacim i sliku kupona ovdje.

7 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Bok ljudi, novi sam u tom svom BF ludilu, a već neko vrijeme bi htio kupiti neki smartwatch (a možda i 2 kom) pa me zanima je li tko naletio na neku akciju kad je tražio?

Hvala puno :)  

7 godina
neaktivan
zlaya987 kaže...

Bok ljudi, novi sam u tom svom BF ludilu, a već neko vrijeme bi htio kupiti neki smartwatch (a možda i 2 kom) pa me zanima je li tko naletio na neku akciju kad je tražio?

I ja, poželjno Gear S3 Frontier 

Zasad najpovoljnije što sam našao je Protis, 1680kn... ako tko slučajno naleti na bolji deal, bio bih zahvalan

12 godina
neaktivan
Fulcrum kaže...
zlaya987 kaže...

Zasad najpovoljnije što sam našao je Protis, 1680kn... ako tko slučajno naleti na bolji deal, bio bih zahvalan

pa tih satova ima more na njuskalu po 1200 kn

15 godina
Ovo nema smisla....treba ko i za HW otvorit posebno temu za komentiranje i gluposti a ovdje dozvoliti samo linkove s popustima....
VenAtoR#2231
13 godina
jocommb kaže...
Ovo nema smisla....treba ko i za HW otvorit posebno temu za komentiranje i gluposti a ovdje dozvoliti samo linkove s popustima....

To je zbog naslova. Nije napomenuto da nema komentiranja ili da smijemo samo linkove bacat.

Kako taj BF funkcionira? Da li će se popusti povećavat ili će sad vako do kraja? Ja sam mislio da to svi bace popust tja određeni dan, ajde možda dan-dva prije.

15 godina
Sigurno nefunkcionira na nacin "ja nemam vremena pa nadite mi vi" valjda misle svi da smo mi idioti sto trosimo vrijeme na trazenje pa onda svi bacaju de vidi jel ima mikser, spajiz servis za 12 osoba, mlin za kukuruz i neznam ja sta sve ne.... ko nade baca sta ima kao i uvijek nekom ce nesto trebat....a ne da funkcionira ko necija privatna trazilica jer je tesko cekat i trazit, bit strpljiv...ako ima ima i to je to.... dosadni smo svi vise s ovim natezanjima da se prestane spamat....sto i ja sad s ovim radim da nesto objasnim....
VenAtoR#2231
15 godina
Paolo Maldini kaže...
AmonZero kaže...

Može link, na njihvoj stranici ne vidim to 1+1.

Evo sad gledam na stranici i više nema.

Danas ujutro mi je na faceu iskočilo da imaju tu ponudu i da traje 48 sati.

Otisao na web stranicu, dodao 2 ista modela košaricu i finalna cijena mi je bila kao za jedan model. Nakon toga sam došao i postao vamo da vas obavijestim.

Sad otišao i napravio isto i naplate 2 komada. Gledam sad na faceu na njihovoj stranici da nemaju objavu.

Znači kad imaju tu akciju onda je ispod navigacijskog menua ima naznačeno da im je ta akcija aktivna. I danas ujutro je taj banner bio narančaste boje i pisala je ta akcija kad je prolazilo. Sad vidim da im je jedino naznačeno da im je shipping free na 50eura (što mislim da im je uvijek aktivno).

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
13 godina

Iskreno, nemam pojma. Ja sam naručio za Irsku i platio u dolarima koje sam imao na PP. Izašlo me je 167 s dostavom DHL -9$ koje sam dobio natrag kao cashback sa megabonus-a

imam muda
10 godina

Dosadni ste više sa "ja bi samo linkove"; "nek mi netko javi kad naiđe to i to"; "tu je previše postova, ne vidi se kad je link neki popust"...onda nemojte ni pratit temu.

Prošle godine je bilo ovako i bilo puno manje crybaby-ja nego sad...sve neki gotovani koji bi da im se javlja itd...imate jednu jedinu stranicu da pogledate da li je dobar popust itd, a to je nabava...ne zahtjeva više od 1min vremena. Takoda se ne izvlačite na to "nemam vremena ko ti da tražim po netu itd"...buhu...tvoje vrijeme je sigurno važnije od vremena nas ostalih.

Ak vam se ne čita onda scrolajte i gledajte gdje je plavo linkano nešto. Barem to nije teško zapaziti.

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
7 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Fulcrum kaže...
zlaya987 kaže...

pa tih satova ima more na njuskalu po 1200 kn

Ne vidim nijedan nov za 1200 kn

13 godina
protjeran
jocommb kaže...

Ne nego treba ovu temu lockat jer nema nikakvog smisla.

Niti u HR postoji black friday, niti ima smisla svaku akciju u trgovinama nazivati black friday, niti ima smisla da je black friday 7 dana u tjednu kao što to idiotski promovira mall.hr

Postoji sasvim dobra tema za akcije: https://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/popusti-akcije-dobre-ponudehardver/66513.aspx?page=185&jumpto=5783816&sort=asc&view=flat

14 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...
jocommb kaže...

Ne nego treba ovu temu lockat jer nema nikakvog smisla.

Niti u HR postoji black friday, niti ima smisla svaku akciju u trgovinama nazivati black friday, niti ima smisla da je black friday 7 dana u tjednu kao što to idiotski promovira mall.hr

Postoji sasvim dobra tema za akcije: https://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/popusti-akcije-dobre-ponudehardver/66513.aspx?page=185&jumpto=5783816&sort=asc&view=flat

Slazem se. Debilno je uopće taj black friday cekat kad je jedini pravi bf u americi. Sta nama znači bf kad nam taj dan prije ne predstavlja nista

12 godina
protjeran
Black Friday 2018

Krasno... temu kojoj se najviše veselim kad dođem sa posla i volim na miru pročitat želiš zatvorit...ako ti smeta šta čitaš... Kriste kakvih likova ima...

14 godina
Black Friday 2018

Ljudi, ajmo slozno.  Onako kao sto smo zajedničkim snagama '15 rageali na TehnoMarket, tako sada zbijte redove i marš prema linkovima s popustima.

Btw ako netko naiđe na akciju za korito za svinjokolju neka linka. 

MadeInCroatia
10 godina
neaktivan
Kolacic kaže...

Jel bi mogli otvoriti temu za ponude ili pitanja,da se vidi ponuda.

Kao da sam znao. 

13 godina
Black Friday 2018

G413 za 589kn.

8 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...

Ljudi, ajmo slozno.  Onako kao sto smo zajedničkim snagama '15 rageali na TehnoMarket, tako sada zbijte redove i marš prema linkovima s popustima.

Btw ako netko naiđe na akciju za korito za svinjokolju neka linka. 

Ja se jedino sjecam kad sam doso tamo da je sve bilo ''rasprodato''...

Svake godine je slicna situacija samo s drugim ducanima.

Ajde sad 4 real iskreno recite ko je ulovio u proslih par godina u HR neki popust za BF a da je -50% i da nije ispod soma kuna

14 godina

Prošle godine Elipso, poplava MS mehaničkih tipkalica. To je bio hit na forumu. A bilo je još toga. Preko foruma sam saznao za Logi miševe na Amazonu, za SSDove s vrlo kratkim trajanjem ponude, a postao sam nekoliko ponuda. Iskreno, meni ovo bude jedna od najdražih tema... Da se naći štošta, samo ne treba očekivati da ćeš dobiti sve što ti padne na pamet niti da ćeš baš sve naći u HR trgovinama. 

Isto mi je draže kad je u ovoj temi niz ponuda i (kvalitetna) diskusija o ponudama, a ne kukanje i žicanje, tako da ću se toga od sada i držati.

The most interesting information comes from children, for they tell all they know and then stop.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2018 9:35 (Arto).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice