Naocale vam brzo dodu iz Spanjolske odakle je firma.
Može link, na njihvoj stranici ne vidim to 1+1.
MISSION completed
samo sam htio da se neki malo triggeraju xD
Kak si ti kul.
Amazon je imao prije daily akcije fino pred BF, sad su to izbacili. Kad odes na daily akcije izbaci po 300 stranica, sto su shit akcije pa treba dodatne filtere ubacit. Dosta se dobrih dealova dalo naci, ono sto sam ja pratio, logitech je bio lud s popustima (dalo se naci svega po 50% dolje u odnosu na nas), slusalice svakojake (vjerojatno uzimam 2 para jos ovaj BF), konzole su isle i ispod 2k kuna, ali kako ne pratim ps4, bilo bi raznoraznih bundlova pa nisam razumio razlike, ali bilo je svega. Kod nas slabo s tim popustima u odnosu na amazon.
Znam da je rečeno da se ne zadaju posebne molbe ili zahtjevi za neke stvari ali stvarno sam trazio i potrudio sam se i nisam našao bolje od ovih cijena.
Pa ako netko nađe bolju cijenu ovih dviju komponenti već sada ili prije ili za vrijeme Black Fridaya nek mi javi nekako.
AMD Ryzen 5 2600 (6C/12T, 3.9GHz,19MB,65W,AM4) box, Wraith Stealth = 1600 kn
XFX AMD Radeon RX 580 GTS 8GB GDDR5 XXX Ed OC = 2000 kn
Slazem komp pa što više uštedim to bolje.
Hvala unaprijed!
Slazem komp pa što više uštedim to bolje.
Kako za koga, prijatelju.
Uzas cijene obiju komponenti, tolko su skoro bile pri izlasku. Vjerojatno neki ducani nabijaju cijene da bi oko crnog petka spustili kofol, tak da sacekaj malo ili kupuj vani, Alzashop ili idealo.de da checkiras njemacke ducane od kojih su Caseking i Computeruniverse najpoznatiji koji dostavljaju u HR (Mindfactory ne dostavlja, ali je super, ako imas nekog u Njemackoj).
daj link
Nešto bolja cijena (doduše nije XFX nego Sapphire):
https://www.amazon.de/gp/product/B071Y7CKM2/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
https://www.amazon.de/gp/product/B07B41WS48/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
Pozdrav svima!
Imate u areni u Santa domenici popust od 40% na gotovinu i 30% na kartice uz kupone iz Glorije. Na kuponu piše da se akcija odnosi na playstation/gaming asortiman a znam da vas je bilo ovdje koji čekaju PS na sniženju pa se možda isplati pogledati. Akcija vrijedi čini mi se do nedjelje, mislim da Arena "slavi" rođendan ili tako nešto.
Pozdrav svima!
Imate u areni u Santa domenici popust od 40% na gotovinu i 30% na kartice uz kupone iz Glorije. Na kuponu piše da se akcija odnosi na playstation/gaming asortiman a znam da vas je bilo ovdje koji čekaju PS na sniženju pa se možda isplati pogledati. Akcija vrijedi čini mi se do nedjelje, mislim da Arena "slavi" rođendan ili tako nešto.
Jesi siguran u to?
Kratko guglajuci sam naisao na ovo, ali SD nema na popisu trgovina s popustom..
Znaci PS4 bi trebao biti ispod 2k kn sada? Jel netko provijerio ovo?
Za 167$ ga imaš sada, ja sam uzeo prije par dana. Dostava iz Italije
https://www.geekbuying.com/item/Huami-Amazfit-Stratos-Smart-Sports-Watch-2-Black-397722.html
Pozdrav, možeš li reći koliko je u kunama ispalo s poštarinom? Pitam radi pretvorbe $ - kn...
Ovdje je 1400kn ali bar je jednostavnije za garnaciju itd. ukoliko nije prevelika razlika nakon svih valutnih pretvorbi i poštarine možda bi uzeo kod nas.
Pozdrav svima!
Jesi siguran u to?
Kratko guglajuci sam naisao na ovo, ali SD nema na popisu trgovina s popustom..
Znaci PS4 bi trebao biti ispod 2k kn sada? Jel netko provijerio ovo?
Kad dođem s posla pogledam još u knjižicu s popustima (koja dođe uz gloriju) pa bacim i sliku kupona ovdje.
Bok ljudi, novi sam u tom svom BF ludilu, a već neko vrijeme bi htio kupiti neki smartwatch (a možda i 2 kom) pa me zanima je li tko naletio na neku akciju kad je tražio?
Hvala puno :)
Bok ljudi, novi sam u tom svom BF ludilu, a već neko vrijeme bi htio kupiti neki smartwatch (a možda i 2 kom) pa me zanima je li tko naletio na neku akciju kad je tražio?
I ja, poželjno Gear S3 Frontier
Zasad najpovoljnije što sam našao je Protis, 1680kn... ako tko slučajno naleti na bolji deal, bio bih zahvalan
Zasad najpovoljnije što sam našao je Protis, 1680kn... ako tko slučajno naleti na bolji deal, bio bih zahvalan
pa tih satova ima more na njuskalu po 1200 kn
To je zbog naslova. Nije napomenuto da nema komentiranja ili da smijemo samo linkove bacat.
Kako taj BF funkcionira? Da li će se popusti povećavat ili će sad vako do kraja? Ja sam mislio da to svi bace popust tja određeni dan, ajde možda dan-dva prije.
Evo sad gledam na stranici i više nema.
Danas ujutro mi je na faceu iskočilo da imaju tu ponudu i da traje 48 sati.
Otisao na web stranicu, dodao 2 ista modela košaricu i finalna cijena mi je bila kao za jedan model. Nakon toga sam došao i postao vamo da vas obavijestim.
Sad otišao i napravio isto i naplate 2 komada. Gledam sad na faceu na njihovoj stranici da nemaju objavu.
Znači kad imaju tu akciju onda je ispod navigacijskog menua ima naznačeno da im je ta akcija aktivna. I danas ujutro je taj banner bio narančaste boje i pisala je ta akcija kad je prolazilo. Sad vidim da im je jedino naznačeno da im je shipping free na 50eura (što mislim da im je uvijek aktivno).
Iskreno, nemam pojma. Ja sam naručio za Irsku i platio u dolarima koje sam imao na PP. Izašlo me je 167 s dostavom DHL -9$ koje sam dobio natrag kao cashback sa megabonus-a
Dosadni ste više sa "ja bi samo linkove"; "nek mi netko javi kad naiđe to i to"; "tu je previše postova, ne vidi se kad je link neki popust"...onda nemojte ni pratit temu.
Prošle godine je bilo ovako i bilo puno manje crybaby-ja nego sad...sve neki gotovani koji bi da im se javlja itd...imate jednu jedinu stranicu da pogledate da li je dobar popust itd, a to je nabava...ne zahtjeva više od 1min vremena. Takoda se ne izvlačite na to "nemam vremena ko ti da tražim po netu itd"...buhu...tvoje vrijeme je sigurno važnije od vremena nas ostalih.
Ak vam se ne čita onda scrolajte i gledajte gdje je plavo linkano nešto. Barem to nije teško zapaziti.
pa tih satova ima more na njuskalu po 1200 kn
Ne vidim nijedan nov za 1200 kn
Ne nego treba ovu temu lockat jer nema nikakvog smisla.
Niti u HR postoji black friday, niti ima smisla svaku akciju u trgovinama nazivati black friday, niti ima smisla da je black friday 7 dana u tjednu kao što to idiotski promovira mall.hr
Postoji sasvim dobra tema za akcije: https://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/popusti-akcije-dobre-ponudehardver/66513.aspx?page=185&jumpto=5783816&sort=asc&view=flat
Ne nego treba ovu temu lockat jer nema nikakvog smisla.
Niti u HR postoji black friday, niti ima smisla svaku akciju u trgovinama nazivati black friday, niti ima smisla da je black friday 7 dana u tjednu kao što to idiotski promovira mall.hr
Postoji sasvim dobra tema za akcije: https://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/popusti-akcije-dobre-ponudehardver/66513.aspx?page=185&jumpto=5783816&sort=asc&view=flat
Slazem se. Debilno je uopće taj black friday cekat kad je jedini pravi bf u americi. Sta nama znači bf kad nam taj dan prije ne predstavlja nista
Krasno... temu kojoj se najviše veselim kad dođem sa posla i volim na miru pročitat želiš zatvorit...ako ti smeta šta čitaš... Kriste kakvih likova ima...
Ljudi, ajmo slozno. Onako kao sto smo zajedničkim snagama '15 rageali na TehnoMarket, tako sada zbijte redove i marš prema linkovima s popustima.
Btw ako netko naiđe na akciju za korito za svinjokolju neka linka.
Jel bi mogli otvoriti temu za ponude ili pitanja,da se vidi ponuda.
Kao da sam znao.
Ljudi, ajmo slozno. Onako kao sto smo zajedničkim snagama '15 rageali na TehnoMarket, tako sada zbijte redove i marš prema linkovima s popustima.
Btw ako netko naiđe na akciju za korito za svinjokolju neka linka.
Ja se jedino sjecam kad sam doso tamo da je sve bilo ''rasprodato''...
Svake godine je slicna situacija samo s drugim ducanima.
Ajde sad 4 real iskreno recite ko je ulovio u proslih par godina u HR neki popust za BF a da je -50% i da nije ispod soma kuna
Prošle godine Elipso, poplava MS mehaničkih tipkalica. To je bio hit na forumu. A bilo je još toga. Preko foruma sam saznao za Logi miševe na Amazonu, za SSDove s vrlo kratkim trajanjem ponude, a postao sam nekoliko ponuda. Iskreno, meni ovo bude jedna od najdražih tema... Da se naći štošta, samo ne treba očekivati da ćeš dobiti sve što ti padne na pamet niti da ćeš baš sve naći u HR trgovinama.
Isto mi je draže kad je u ovoj temi niz ponuda i (kvalitetna) diskusija o ponudama, a ne kukanje i žicanje, tako da ću se toga od sada i držati.