gdje mogu skinuti neki mpeg 2 konverter, treba mi da mogu gledat filmove na digitalnom prijamniku. ostale formate videa ne podržava pa moram pretvorit u mpeg 2., nalazim samo trial verzije
jel mi možete pomoći?
gdje mogu skinuti neki mpeg 2 konverter, treba mi da mogu gledat filmove na digitalnom prijamniku. ostale formate videa ne podržava pa moram pretvorit u mpeg 2., nalazim samo trial verzije
jel mi možete pomoći?
gdje mogu skinuti neki mpeg 2 konverter, treba mi da mogu gledat filmove na digitalnom prijamniku. ostale formate videa ne podržava pa moram pretvorit u mpeg 2.
jel mi možete pomoći?
any video converter jedina mana mu je što je malo spor
O kakvom prijamniku se radi? Koje marke?
strong 5200
jel neko zna kak da ubacim titlove. ne prikazuje mi ih, a stavim ih u mapu sa filmom i ima isti naziv ko i film???
bilo tko?
bilo tko?
Izgleda da taj model samo deklarativno podrzava subtitlove. I drugi ljudi kazu da im ne cita titlove (kada pritisnu dugme TTX na ekranu imas subtitle on/off i toliko)
skuzio sam kako da vidim titlove, putem format factoria ih ubacim, samo problem je kaj nema slova sa kvačicama !!!
.....dan radni narode,može pitanjce-kupio sam multimediju za kola,sad je problem u datotekama koje učitava-radi se o uredjaju Kenwood DDX3026.
znači skinem nekaj,pa bi sad to prebacio u mpeg2 ili nekak u dvd-divix,ali mi neće svaki put učitat datoteku-šteka..dali netko zna kaj da se dela..BDW
znali netko gdje ima na netu video spotova-raznih,našao sam nekaj,naravno se zna prek čega,ali ima ih jako malo.....fala najlipša na sve odgovore
.....dan radni narode,može pitanjce-kupio sam multimediju za kola,sad je problem u datotekama koje učitava-radi se o uredjaju Kenwood DDX3026.
Pogledaj u upustvima koji formati su podržani.