MPEG2 konverter

poruka: 10
|
čitano: 3.747
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
MPEG2 konverter

gdje mogu skinuti neki mpeg 2 konverter, treba mi da mogu gledat  filmove na digitalnom prijamniku. ostale formate videa ne podržava pa moram pretvorit u mpeg 2., nalazim samo trial verzije

jel mi možete pomoći?

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 17:49 (maminho #74).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: MPEG2 konverter
maminho #74 kaže...

gdje mogu skinuti neki mpeg 2 konverter, treba mi da mogu gledat  filmove na digitalnom prijamniku. ostale formate videa ne podržava pa moram pretvorit u mpeg 2.

jel mi možete pomoći?

any video converter jedina mana mu je što je malo spor

''Znam da ništa ne znam.''
17 godina
17 godina
neaktivan

O kakvom prijamniku se radi? Koje marke?

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
14 godina
neaktivan
MPEG2 konverter

strong 5200

jel neko zna kak da ubacim titlove. ne prikazuje mi ih, a stavim ih u mapu sa filmom i ima isti naziv ko i film???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MPEG2 konverter

bilo tko?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maminho #74 kaže...

bilo tko?

Izgleda da taj model samo deklarativno podrzava subtitlove. I drugi ljudi kazu da im ne cita titlove (kada pritisnu dugme TTX na ekranu imas subtitle on/off i toliko)

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
14 godina
neaktivan
MPEG2 konverter

skuzio sam kako da vidim titlove, putem format factoria ih ubacim, samo problem je kaj nema slova sa kvačicama !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MPEG2 konverter

.....dan radni narode,može pitanjce-kupio sam multimediju za kola,sad je problem u datotekama koje učitava-radi se o uredjaju Kenwood DDX3026.

znači skinem nekaj,pa bi sad to prebacio u mpeg2 ili nekak u dvd-divix,ali mi neće svaki put učitat datoteku-šteka..dali netko zna kaj da se dela..BDW

znali netko gdje ima na netu video spotova-raznih,našao sam nekaj,naravno se zna prek čega,ali ima ih jako malo.....fala najlipša na sve odgovore{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
BONGOtheKING kaže...

.....dan radni narode,može pitanjce-kupio sam multimediju za kola,sad je problem u datotekama koje učitava-radi se o uredjaju Kenwood DDX3026.

Pogledaj u upustvima koji formati su podržani.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice