Zaboravite klasike: ovo je 8 drugačijih uskrsnih f

poruka: 3
|
čitano: 1.298
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zaboravite klasike: ovo je 8 drugačijih uskrsnih f".
8 godina

u zadnjem filmu se gangster zakači sa irom...tamo se pojavljuje budući james bond...najbolji film kako za božić ili uskrs je life of brian...samo mi ipak nismo toliko sekularni da ga gledamo na državnoj dalekovidnici...sutra ističe ultumatum od narančastog...nakon toga stižu uskršnja jaja sa B2-Spirit...baš u duhu

U Mateju 5,38-39 Isus je izgovorio riječi koje su postale poznate kao “okreni drugi obraz“. Ovu zapovijed nije lako slijediti, jer zahtijeva od nas da se suzdržimo od odmazde čak i kada nam se učini nepravda.

Međutim, kada ispitamo kontekst Isusovih riječi, vidimo da su one poziv na istinsku preobrazbu, a ne samo slijeđenje pravila.

Isusova učenja o okretanju drugog obraza usko su povezana s Njegovom porukom milosrđa, požrtvovne ljubavi i strpljenja prema grešnicima. On nam govori da se potrudimo za one koji nas zlostavljaju (Matej 5,41) i da volimo i molimo se za svoje neprijatelje umjesto da budemo kivni (stih 44). U biti, Isus od nas traži da budemo čisti iznutra i izvana i da pokažemo što više suosjećanja kako bismo dosegli izgubljeni svijet.

ali tko sam ja da učim "vjernike"

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 mjeseci

https://www.imdb.com/title/tt2832470/

Kad se već spominje dead snow koji mi je bio razočarenje nakon što sam pogledao drugi dio koji je urnebesan , kreativan sa nevjerojatnim kilovima 10/10.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Zaboravite klasike: ovo je 8 drugačijih uskrsn
monty python: life of brian

2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice