GTA San Andreas problem.... zaključana tema

poruka: 18
|
čitano: 3.490
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
GTA San Andreas problem....

Jel mi može ko pomoći? Ovdje sam nov, a imam jedan problem... Kada instaliram GTA SA, onda sve radi normalno mjesec i nešto, a onda se sruši Windows. Imam Windows XP a konfiguracija je sljedeća : AMD Athlon (tm) 64 Processor +3000 1.81 GHz, 448 MB RAM-a. Znam da mi je komp slab ko vrag, ali ipak je star 7 godina... A nema se para za novi {#}... Inače, San Andreas mi radi normalno i sve... A već po drugi put mi se Windows srušio zbog GTA SA, barem tako majstor kaže {#} a imam nekoliko modova i imam SAMP... Mislim ne trenutno, ali, zna li tko zašto mi se ovo događa? Mojem prijatelju i rođaku se to nikad još nije dogodilo, samo meni... {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa nemojte samo čitati pa odgovorite mi! {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Re: GTA San Andreas problem....
DarkDJ 567 kaže...

Pa nemojte samo čitati pa odgovorite mi! {#}

Skini najnovije drivere za svoju grafu....

EL PIRAT? Ako je, probaj skinuti neki crack fix

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
16 godina
neaktivan

Reinstall igre, driveri, novi crack ako je pirat i obavezno očisti kompjuter iznutra, moguće da se zaštopao prašinom.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Jeste sigurni?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Obavezno je očistiti ga iznutra? Znam da se i od toga ruši Windows, ali trenutno nemam GTA SA... {#}

16 godina
neaktivan
DarkDJ 567 kaže...

Obavezno je očistiti ga iznutra? Znam da se i od toga ruši Windows, ali trenutno nemam GTA SA... {#}

Nema veze za SA, ako dugo nisi čistio kompjuter od prašine očisti ga čovječe.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Reinstall igre, driveri, novi crack ako je pirat i obavezno očisti kompjuter iznutra, moguće da se zaštopao prašinom.

99% da se "zaštopao" {#}

DarkDJ 567 kaže...

Pa, probaj mjesec dana igrat neku drugu igru pa javi jel se ruši.

I što smatraš pod ruši?

Objasni malo simptome.

R.I.P Ezio Auditore da Firenze (1459–1524)
13 godina
neaktivan

Čistio sam ga još prije... Morat ću ga još jednom.

13 godina
neaktivan

Već tri mjeseca imam Medieval II Total War i dodatak Kingdoms i ne ruši, imam FlatOut 2 i ne ruši se. Imam Just Cause 1 i ništa... Ali sad za GTA SA nezz.

13 godina
neaktivan

Sorry, novi sam na forumu pa neznam još ono npr "blabla kaže :" i tak dalje pa onda nemojte zamjeriti {#}

0 0 hvala 0
15 godina
thuglife kaže...

Vidi lopova.....mada ne kontam ovo s prašinom :D nea to veze. Moj je bio zaštopan tonom prašine, pa su se igre vrtile skrot...sam što je ventilator strugo

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
13 godina
neaktivan

Pa neznam ja sad točno koji su simptomi...  E da, sjetio sam se jednog. Ono kada uključim komp, onda mi se ono na početku sve ide i to, a najednom  se prikaže neki tekst "registry file is missing or corrupt" tako nekako ne sjećam se točno bilo je davno kad mi se zadnji put srušio Windows...

13 godina
neaktivan
I tako to...
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
thuglife kaže...

Vidi lopova.....mada ne kontam ovo s prašinom :D nea to veze. Moj je bio zaštopan tonom prašine, pa su se igre vrtile skrot...sam što je ventilator strugo

Haha {#} mojem rođaku je bilo zbog prašine, ali je imao valjda po cijelom kućištu... xD

15 godina

Probaj system backup napravit...i de stisni hvala thuglifeu, a mozes i meni, posto je prepiso moj post :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Probaj system backup napravit...i de stisni hvala thuglifeu, a mozes i meni, posto je prepiso moj post :D

Nisam ni išao za tvojim postom, al evo, vidim da patiš od toga, pa evo i ja ti dajem hvala.

Uvijek je par klisčnih stvar koje se prve naprave, nisi otkrio ameriku kolega...

17 godina
neaktivan
DarkDJ 567 kaže...

Pa neznam ja sad točno koji su simptomi...  E da, sjetio sam se jednog. Ono kada uključim komp, onda mi se ono na početku sve ide i to, a najednom  se prikaže neki tekst "registry file is missing or corrupt" tako nekako ne sjećam se točno bilo je davno kad mi se zadnji put srušio Windows...  

Pa sto tebi znaci "rusenje"?

gtasa.exe has stopped working, restarta se pc, "zamrzne se" ?(ovo su primjeri)

R.I.P Ezio Auditore da Firenze (1459–1524)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice