Admini, LOCK-ajte temu. Leglo spammera, ne samo jednog nego više njih. Al da i ja ne budem jedan od spammera izrazit ću svoje skromno mišljenje o DX10.
U vrijeme kada grafika igra veliku ulogu u svijetu igara, u nastojanju da se virtualni svijet što više približi pravom svijetu, postojao je DX10. Jedna veeelika stepenica koja još nije dovršena i još nije iskorišten njezin puni potencijal. Na temelju početaka, vidi se da će DX10 biti uspješan DX, možda čak neće trebati nešto bolje, ja mislim da je DX10 dovoljan da dočara virtualni svijet (sjetite se GT5).
Windows Vista... Popljuvana od većine naroda, malo je posrnula. Iako ja ne vidim razloga zašto su ju svi popljuvali, ja mislim da je WV OS koji će obilježiti svoje doba. Daljnje korištenje XP-a i "ignoriranje" Viste je po meni totalno glupo, kao da to ljudi rade iz inata. Štoviše Vista ima puuuno bolju podršku za noviji hardver i softver (kad se sjetim da mi je XP radio sporije od Viste...), Vista puno bolje izgleda od XP-a, a to što je bugovita... A bože moj, doći će SP-ovi, rješit će se bugovi... Slično je bilo i s XP-om, samo što XP nije doživio krah jer prethodni Windowsi su bili lošiji od XP-a i u to doba se očekivalo da će XP radit brže i bolje jer su se kompjuteri više razvili od 98 do 2001, nego od 2001 do 2006 znači trebala je bolja podrška za hardver.
EDIT: SOS, svi te pljuju jer si klinjo koji misli da je popio svu pamet svijeta i ideš drugima solit pamet. Ni ja nisam puno stariji, al ja barem slušam što stariji i pametniji od mene kažu.