DX10 vs DX9 zaključana tema

poruka: 71
|
čitano: 11.238
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DX10 vs DX9

Admini, LOCK-ajte temu. Leglo spammera, ne samo jednog nego više njih. Al da i ja ne budem jedan od spammera izrazit ću svoje skromno mišljenje o DX10.

U vrijeme kada grafika igra veliku ulogu u svijetu igara, u nastojanju da se virtualni svijet što više približi pravom svijetu, postojao je DX10. Jedna veeelika stepenica koja još nije dovršena i još nije iskorišten njezin puni potencijal. Na temelju početaka, vidi se da će DX10 biti uspješan DX, možda čak neće trebati nešto bolje, ja mislim da je DX10 dovoljan da dočara virtualni svijet (sjetite se GT5).

Windows Vista... Popljuvana od većine naroda, malo je posrnula. Iako ja ne vidim razloga zašto su ju svi popljuvali, ja mislim da je WV OS koji će obilježiti svoje doba. Daljnje korištenje XP-a i "ignoriranje" Viste je po meni totalno glupo, kao da to ljudi rade iz inata. Štoviše Vista ima puuuno bolju podršku za noviji hardver i softver (kad se sjetim da mi je XP radio sporije od Viste...), Vista puno bolje izgleda od XP-a, a to što je bugovita... A bože moj, doći će SP-ovi, rješit će se bugovi... Slično je bilo i s XP-om, samo što XP nije doživio krah jer prethodni Windowsi su bili lošiji od XP-a i u to doba se očekivalo da će XP radit brže i bolje jer su se kompjuteri više razvili od 98 do 2001, nego od 2001 do 2006 znači trebala je bolja podrška za hardver.

EDIT: SOS, svi te pljuju jer si klinjo koji misli da je popio svu pamet svijeta i ideš drugima solit pamet. Ni ja nisam puno stariji, al ja barem slušam što stariji i pametniji od mene kažu.

Rambo is watching you!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2008 21:38 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DX10 vs DX9

Što da ti kažem.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DX10 vs DX9

Ma, ovo je otišlo u jednu krajnost. Svi su bijesni na sve. Dobrodošli na topic Bijes! Izbacite svoj bijes! O, Bože...

Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2008 21:42 (HappyD).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DX10 vs DX9
i_rambo_plache kaže...

EDIT: SOS, svi te pljuju jer si klinjo koji misli da je popio svu pamet svijeta i ideš drugima solit pamet. Ni ja nisam puno stariji, al ja barem slušam što stariji i pametniji od mene kažu.

Ja samo kažem što mislim.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
DX10 vs DX9

Sinko pitam se ja jesi li ti ikada vidio vistu uzivo??pa da onda komentiras a kamoli se naigro na dx10..toliko o tomeCool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DX10 vs DX9

Jesam.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DX10 vs DX9

No afens SOS,ali stvarno nemos usporedjivat Crysis i DX10.Necu sad garantirat,ali moje skromno mišljenje je da Crysis iskorištava 10%(ako i toliko) DX10.Da se malo bolje razumijes u API-e znao bi da se na DX10 moze napravit takva grafika da kad je vidimo blenit ćemo ko telići

Universe and human stupidity are only things that are infinite.I'm not sure about universe - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...

No afens SOS,ali stvarno nemos usporedjivat Crysis i DX10.Necu sad garantirat,ali moje skromno mišljenje je da Crysis iskorištava 10%(ako i toliko) DX10.Da se malo bolje razumijes u API-e znao bi da se na DX10 moze napravit takva grafika da kad je vidimo blenit ćemo ko telići

Spomenuo sam da je Crysis tek početak fotorealistične grafike, no on je i zasad najbolji primjer za DX10.
Ozbiljno...
17 godina
protjeran
DX10 vs DX9

Vista je ok. Puno bolje od Xp-a. Taskmanager se otvori za manje od sekundu kad se neki program zaglavi a ne ko na xpu cekam 2 sata da se otvori. Na xpu kad se sruši driver ode sve u 3... Na visti mi se srušio driver od grafičke,par sekundi crni ekran i onda se monitor upali i piše da se drajver uspješno restartao i dalje nastavim di sam stao.I nakon sp1 je vista puno bolja.

A dx10, pa jbte nije to samo grafika. DX10 igre se vrte sporije nego na xpu jer je grafika uvjek "nabrijana". Da naprave dx9 i dx10 igru sa istom grafikom, onda bi dx10 verzija bila brža. Ali ne, na dx10 se mora grafika nabrijat....

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zippo kaže...

Da, ne može se Crysis iskoristiti za usporedbu sa DX10, ali je to zasad jedna od igara na DX 10 koja uzima najveći dio DX-a 10 u usporedbi s ostalim igrama, ali to je vrlo malo. Želim reći da Crysis crpi malo mogućnosti DX-a 10 no zasad i to je vrlo mnogo.
Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
17 godina
neaktivan
DX10 vs DX9

Opet postolari raspravljaju i svađaju se oko nuklearne fizike. Nema smisla. Lock.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice