Trebam novi PC

poruka: 17
|
čitano: 1.946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Trebam novi PC

Za admina: znam da sam pogriješio podforum, ali ne mogu ići na pravi podforum jer sam registriran tek 8 dana, ne 3 mjeseca, molim da me ne banaš

Što se tice kompa- imam jedan staro više mane bezvezno računalo... ima AMD proccesor, CPU brzina mu je 2.2 GHz, za sound device mi kaže da je high quality, 32 bita operacijski sustav, windows 7 ultimate edition, ali što je najgore, imam 1 GB RAM-a.. Ja PC želim za igranje, ne za posao, a nemam što igrati na 1 GB RAM-a... Pošto mi je PC star, teško da ga mogu nadograditi jer da kupim polovni RAM, mogao bi se svaki trenutak pokvariti, a da ne tražim polovni, onda bih sve morao prilagođavati.... Pošto nemam novaca, a štedim već duugo vremena (nikako da uštedim), molim vas da mi kažete imali za kupiti novi PC sa 2 gige rama i 2.4 GHz CPU  brzinom, a da cijena bude otprilike ¸1000 kuna?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 8:29 (Raging-poopingbaby).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Trebam novi PC

Daj ti reci kakve su ti grafička i matična?
Btw. otkud ova nebuloza o kvarenju polovnog RAMa? Neide ti to baš tako s računalima.

I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 8:50 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Trebam novi PC

po tvom postu kužim da se baš i ne razumiješ u kompove. 

za 1000kn teško ili gotovo nemoguće češ naći nešto novo - i to baš za igranje. !!!!  računaj da trebaš bar dvije jezgre, 4gb rama i dobru grafičku.

To da se tvoj kompjuter ne može nadograditi ne mora biti nužno istina. Napiši kompletnu konfiguraciju - bez toga ti ne možemo dijeliti savjete. 

Još jedna stvar - ako kupiš nekaj polovno to ne znaći da ti neče raditi još 5 godina ili 10. U mom kompu je skoro sve polovno jer nemam novaca za skroz novo....  i super radi sve...{#}

the quieter you become the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Trebam novi PC
MirkoXXX kaže...

po tvom postu kužim da se baš i ne razumiješ u kompove. 

za 1000kn teško ili gotovo nemoguće češ naći nešto novo - i to baš za igranje. !!!!  računaj da trebaš bar dvije jezgre, 4gb rama i dobru grafičku.

To da se tvoj kompjuter ne može nadograditi ne mora biti nužno istina. Napiši kompletnu konfiguraciju - bez toga ti ne možemo dijeliti savjete. 

Još jedna stvar - ako kupiš nekaj polovno to ne znaći da ti neče raditi još 5 godina ili 10. U mom kompu je skoro sve polovno jer nemam novaca za skroz novo....  i super radi sve...{#}

Uf, tek sam sad vidio da on cilja na novo a ne na nadogradnju... Nikako.

I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
15 godina
Trebam novi PC

Za 1000 kn ne možeš nać nikakav komp za igre.

Imaš Wii za 1200, može se i na njemu igrat.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Trebam novi PC
eto moj PC:

AMD Processor model unknown

1.0 GB RAM

Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit

Radeon X1300XT/X1600 Pro Series video card

Video RAM: 767 MB

Direct x 11

3D

pixel shader 3.0

2.2 GHz CPU speed
sajko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
daj cijelu konfu koju imas. za 1000kn samo mos nadogradjivat. zemi hd6770 i jos 2gb rama
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
protjeran
Sirka666, nisam ti ja baš neki move tip igraca :D za mene je više sjedenje u stolici i tipkanje po ps2 kontroleru ili po tipkovnici
sajko
14 godina
koja je maticna i napajanje i daj probaj vidit koji je to amd cpu
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
protjeran
generalpag, neznam, gdje god odem piše samo AMD proccesor model unknown
sajko
16 godina
neaktivan
Trebam novi PC

IMO, ne isplati se ni upgradeati, a kupiti novi je gotovo nemoguće, štedi još pajdno, zaheb je al' će ti se isplatit, i uzmi nešto novo.

Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
instaliraj cpu-z ili aida64
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
protjeran

Skini program Cpu-Z i vidi kaj imaš

the quieter you become the more you are able to hear
13 godina
protjeran
Trebam novi PC

Ma.... Nema veze.... Žao mi je što sam vas zamarao... Eh, da mi svaki frend sa fejsa da 60 kuna, imao bih za malo bolji PC... A ne preostaje mi ništa osim čekanja {#}{#}... Dobio sam Battlefield 3, Batllefield 2, mw2 i mw3, i još saboteura a ništa nemogu igrat .... Vratit ću se fallout-u 1 i 2 koje sam kupio kada su izašli u dućane....... A možda i jednostavno razvalim ovu smeće kojim se koristim... Zna li netko gdje u Zadru mogu naći jeftinu kopiju Call of duty 3 za Playstation 2? Već od 2009 svaku večer molim Boga da mi podari para za novi komp al nema ništa od toga.. Svako malo zaspem u {#}{#}, ali sada vdim da nemam baš neke koristi od toga...

sajko
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 14:55 (Raging-poopingbaby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Trebam novi PC

Ti si 65to godište?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
haha ne baš, ali mi ga je tata kupio ako dobije djete
sajko
16 godina
neaktivan
Trebam novi PC

Štedi čovječe, znam da nije lako i da ti se čini kao da će trajati vječno, ali đabe ti kukanje, od toga ništa, ovako češ kad tad uštediti dovoljno. Neće biti brzo, ali što prije počneš prije češ i završiti.

Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice