Problem sa zvukom

poruka: 1
|
čitano: 669
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Znam da vam se naslov teme cini slicnim mozda je nekad na ovom forumu rijesen ovaj problem ali nisam uspio naci,evo o cemu se radi,prije par sedmica sam cistio kompjuter kao i uvjek medjutim kada sam sve ponovo sastavio i ukljucio zvuk mi nije bio uredu,ok ugasim ja i ponovo provjerim sve kablove,slotove jel sve ok izgleda kao da jest(btw integrisana je zvucna)i sad provjerim ja dali mi cita zvucnike,ispostavi se da ne cita ali da cita neki digital I/O prvi put to vidim da mi cita vidjao sam prije da ima u opcijama od zvuka ali to mi nije trebalo a ocito je da ne radi i sad da pokusam rijesiti problem reinstaliram drivere medjutim opet isto,cak sam izbrisao potpuno zvucnu karticu iz device manager-a(windows 7 sistem) ali kada ponovo instaliram ista stvar,probao realtek program nista,update na bios probao nista,reinstall sistema nista,ponovno vadjenje svih komponenata iz razucanar i vracanje opet nista,vadjenje pojedini i vadjenje i tokom toga probavanje da se vrati zvuk nista pomoglo nije,tako da sam bez ideja ostao samo jos 2 stvari imaju za koje nisam siguran dali imaju veze,cmos baterija da se nesto nije zeznula ili da flesujem bios,pojma vise nemam,svaka pomoc dobrodosla.

Hvala i Pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice