Ovako htio bi kupiti neku PS konzolu za klinca od 5 god, ja sam planirao PS2 zato jer ima mars chip, al opet ps3 je dobra u HD slici, ma da on to nece ni primjetit, imam ga u planu spojit na monitor od 24". Cijena nije bitna, samo mi pomozite oko odabira!!...HVALA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji monitor imas? Dali ima HDMI? Dali je 16:9 ili 16:10, jer ukoliko je 16:10 slika ce biti malcice razvucena, a ako nema HDMI moras kupovati dodatno kabel. Ovo ti vrijedi za PS3, ja bih ti njega preporucio ukoliko ti lova nije problem jer za PS3 nemas cip, i moras kupovati original igre (nove dodu oko 550kn), PS2 isto nije lose rijesenje, ali na njemu ce uglavnom igrati starije igre, a i nije da izgleda najljepse na LCD-ima. Pogledaj si takoder Xbox 360, ima vise manje igre kao i PS3 ali imas i cip za njega a i jeftiniji je... Ukoliko se samo on namjerava igrati na tome mogao bis i razmotriti Nintendo Wii, koji je po meni idealan za klince, ove druge 2 konzole su vise manje za malo ''ozbiljnije gamere'' :D
al, nekako me vise privlaci 2, e sad, dal bi se njezin "analogni " izlaz, mogao nekako spojit na RGB???
To nećeš nać, bar koliko ja znam.