Lego Mindstorms NXT

poruka: 10
|
čitano: 5.813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Lego Mindstorms NXT

Evo kao i većina vas začaran sam Mindstormsima NXT.Smijeh

Sve je to super,nego gdje to ima kupiti kod nas? (ne eBay il tako nešto)

NXT 1 NXT 1
NXT 2 NXT 2
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lego Mindstorms NXT

Imam ih ja, nabavio u turbolimaču prošle godine, malo starija verzija, znači 1.1 ako se ne varam, jer sad vidim da je 2.0 out, sad ih više ne vidim u turbolimaču, pogledaj, cjena je bila 2400kn

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lego Mindstorms NXT
Mojpismonosa kaže...

Imam ih ja, nabavio u turbolimaču prošle godine, malo starija verzija, znači 1.1 ako se ne varam, jer sad vidim da je 2.0 out, sad ih više ne vidim u turbolimaču, pogledaj, cjena je bila 2400kn

ha,dobro pogledat ću. Malo su skupi. Mršti se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
15 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Reci mi dali si zadovolljan sa njima itd? Smijeh

17 godina
neaktivan
Lego Mindstorms NXT

Postoji li nešto jednostavno kao Mindstorms, ali da nije ograničeno na spajanje samo po 2 senzora i 2 motora? (Malo sam pretjerao, ali razumijete što mislim...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lego Mindstorms NXT

Možeš kombinirati 2 ili (Puno) više Lego Mindstormsa, što bi zapravo bila i dosta skuplja varijanta.

Inače ja sam sa svojima zadovoljan, dosta sam skupljao za njih, ali mislim da se isplatilo................

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DigiMagic kaže...

Postoji li nešto jednostavno kao Mindstorms, ali da nije ograničeno na spajanje samo po 2 senzora i 2 motora? (Malo sam pretjerao, ali razumijete što mislim...)

postoji...   lego mindstorms rcx

franomaster
15 godina
neaktivan
Lego Mindstorms NXT

reci te mi bio sam u turbo limacu prije godinu dana i vidio sam mindstorms nxt svidjalo mi se odmah.  ali sam htio malo pricekati da se cijena spusti.  prije par mjeseci i nekidan sam bio u turbo limacu trazim trazim... po zagrebu al nemogu nać pa sam mislio jel mi možete nekako pomoći ako znate di toga ima plzzzzz??

franomaster

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lego Mindstorms NXT

Prodajem LEGO Mindstorms NXT 2.0, vrlo povoljno za samo 1000 kn!

Set je potpuno nov, jednom korišten, svi djelovi su na broju i originalno pakiranje.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Lego Mindstorms NXT

Ja sam dobio od bratića Mindstorms 2.0 {#} inače bratić radi kao programer za 12000 {#} njem netreba pa men dao

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice