Iphone 3g ne radi

poruka: 23
|
čitano: 4.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Iphone 3g ne radi

imam iphone 3g.jučer sam preko itunesa updaitao.kad se je sve završilo upalio mi se je iphone i napisalo mi je da se spojim na itunesnnapisalo mi da je kartica ne valjana.pogledajte sliku.

slika slika

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 3g ne radi

vjerovatno zato sto ti je bio jailbreakan prije nego sto si updateo FW, sada moras ponovo jailbreak raditi

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Iphone 3g ne radi

a mi možeš dat koji link za jailbreakat.molim vas.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Iphone 3g ne radi

Evo ja dajem linkove tu i tu. I to isto samo na hrvatskome ovdje i ovdje.

15 godina
Iphone 3g ne radi

Napravio ti je update na 4.2.1., i isto tako ti je digao baseband na 5.15.04, moći ćeš jailbreakat, al nećeš moći otključat da ti radi na tvoju karticu, jedina solucija ti je dizanje basebanda na 6.15.00

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Iphone 3g ne radi

možete mi dat baš di da skinem jailbreak

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 3g ne radi

i kako da znam koji updait imam

0 0 hvala 0
15 godina
samojed kaže...

možete mi dat baš di da skinem jailbreak

Link, napomena samo dizanjem basebanda na 6.15, postoji mogućnost da bi izgubio GPS, u nekim slučajevima je bilo da je ekipa izgubila Wi-fi, tak da sam odluči

redSnow

4.2.1. firmware

ipad firmware, ovo ti treba da bi stavio baseband 6.15

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 13:33 (Flying Dutchman).
14 godina
neaktivan
Iphone 3g ne radi

Ali tu nema za skinut jailbreak

0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 3g ne radi

imam iphone 3gs na 4.2.1 i jailbreakan je. Nesto sam citao da ako ga idem updateat da ce mi zapet i da ga vise necu moci koristit a htio bi ga updeatat na 5 ios

Ako zelite zaraditi http://www.potentialbux.com/?ref=thenovak65

0 0 hvala 0
16 godina
samojed kaže...

Ali tu nema za skinut jailbreak

Jailbreak je proces, a ne sada neki određeni program ili "file" koji se samo tako prebaci na iPhone i bude sve gotovo. Tj. na iOS-u 4.3.x (ne znam koji točno) je dovoljno ući u Safari na iPhone-u i otići na jednu stranicu gdje se izvrši jailbreak.

15 godina
lnova65 kaže...

imam iphone 3gs na 4.2.1 i jailbreakan je. Nesto sam citao da ako ga idem updateat da ce mi zapet i da ga vise necu moci koristit a htio bi ga updeatat na 5 ios

Strpi se dok ne izađe službeni iOS5, ubrzo nakon toga će izađi i jailbreak, tak da nemaš frke oko toga

15 godina
Iphone 3g ne radi

sta to znaci da ako sam jednom jailbreako iphone da uvijek moram

Ako zelite zaraditi http://www.potentialbux.com/?ref=thenovak65

0 0 hvala 0
15 godina
lnova65 kaže...

sta to znaci da ako sam jednom jailbreako iphone da uvijek moram

Svako novo dizanje firmware na noviju verziju, zahtjeva ponovo jailbreakanje, a ako ti treba samo jailbreak, bez unlocka, tj. da ti radi na sve kartice, onda nemaš frke, samo bez brzopletosti

14 godina
neaktivan
Iphone 3g ne radi

ali meni ne radi ništa.samo za hitno zvanje

0 0 hvala 0
15 godina
samojed kaže...

ali meni ne radi ništa.samo za hitno zvanje

Skini ono što sam ti linkao gore, pokreni redsn0w, ubaci 4.2.1 firmware, slijedi upute, na jednu dijelu će te tražit da ubaciš ipad firmware, i dalje nastavi po uputama iz programa

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 14:48 (Flying Dutchman).
14 godina
neaktivan
Iphone 3g ne radi

ovaj restore mi se otvara programom itunes.kako da napravim da mi može vidit kad koristim taj redsn0w

0 0 hvala 0
15 godina
samojed kaže...

ovaj restore mi se otvara programom itunes.kako da napravim da mi može vidit kad koristim taj redsn0w

Ne otvaraj iTunese, nego raspakiraj onaj zip, imaš redsn0w exe, preko njega radiš jailbreak, kopiraj ona dva firmware u isti direktorij gdje ti je redsn0w

14 godina
neaktivan
Iphone 3g ne radi

da ali ja automatski kad ga skinem on mi se otvara preko itunesa.meni kad idem open with meni je zadan program za taj file itunes.

0 0 hvala 0
15 godina
samojed kaže...

da ali ja automatski kad ga skinem on mi se otvara preko itunesa.meni kad idem open with meni je zadan program za taj file itunes.

Pa nemoj kliktat na njega, jel ti zato otvara Itunese

pokreni redsn0w, i šišaj dalje

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 16:19 (Flying Dutchman).
16 godina
protjeran
Iphone 3g ne radi

Ajme, napravili ste znanstveni posao od JB. JB je zapravo vrlo jednostavan i gotov u 5s/5min, ali teško je nekome objasniti tko to nikada nije radio.

Zamoli nekoga tko zna ili plati 50 krznenih.

Inaće imaš sve na youtube i wikipediji

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 3g ne radi

ali meni ga niti ne pokaže kad stisnem browse

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 3g ne radi

pogledajte sliku.