- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vjerovatno zato sto ti je bio jailbreakan prije nego sto si updateo FW, sada moras ponovo jailbreak raditi
a mi možeš dat koji link za jailbreakat.molim vas.
Napravio ti je update na 4.2.1., i isto tako ti je digao baseband na 5.15.04, moći ćeš jailbreakat, al nećeš moći otključat da ti radi na tvoju karticu, jedina solucija ti je dizanje basebanda na 6.15.00
možete mi dat baš di da skinem jailbreak
i kako da znam koji updait imam
možete mi dat baš di da skinem jailbreak
Link, napomena samo dizanjem basebanda na 6.15, postoji mogućnost da bi izgubio GPS, u nekim slučajevima je bilo da je ekipa izgubila Wi-fi, tak da sam odluči
ipad firmware, ovo ti treba da bi stavio baseband 6.15
Ali tu nema za skinut jailbreak
imam iphone 3gs na 4.2.1 i jailbreakan je. Nesto sam citao da ako ga idem updateat da ce mi zapet i da ga vise necu moci koristit a htio bi ga updeatat na 5 ios
Ali tu nema za skinut jailbreak
Jailbreak je proces, a ne sada neki određeni program ili "file" koji se samo tako prebaci na iPhone i bude sve gotovo. Tj. na iOS-u 4.3.x (ne znam koji točno) je dovoljno ući u Safari na iPhone-u i otići na jednu stranicu gdje se izvrši jailbreak.
imam iphone 3gs na 4.2.1 i jailbreakan je. Nesto sam citao da ako ga idem updateat da ce mi zapet i da ga vise necu moci koristit a htio bi ga updeatat na 5 ios
Strpi se dok ne izađe službeni iOS5, ubrzo nakon toga će izađi i jailbreak, tak da nemaš frke oko toga
sta to znaci da ako sam jednom jailbreako iphone da uvijek moram
sta to znaci da ako sam jednom jailbreako iphone da uvijek moram
Svako novo dizanje firmware na noviju verziju, zahtjeva ponovo jailbreakanje, a ako ti treba samo jailbreak, bez unlocka, tj. da ti radi na sve kartice, onda nemaš frke, samo bez brzopletosti
ali meni ne radi ništa.samo za hitno zvanje
ali meni ne radi ništa.samo za hitno zvanje
Skini ono što sam ti linkao gore, pokreni redsn0w, ubaci 4.2.1 firmware, slijedi upute, na jednu dijelu će te tražit da ubaciš ipad firmware, i dalje nastavi po uputama iz programa
ovaj restore mi se otvara programom itunes.kako da napravim da mi može vidit kad koristim taj redsn0w
ovaj restore mi se otvara programom itunes.kako da napravim da mi može vidit kad koristim taj redsn0w
Ne otvaraj iTunese, nego raspakiraj onaj zip, imaš redsn0w exe, preko njega radiš jailbreak, kopiraj ona dva firmware u isti direktorij gdje ti je redsn0w
da ali ja automatski kad ga skinem on mi se otvara preko itunesa.meni kad idem open with meni je zadan program za taj file itunes.
da ali ja automatski kad ga skinem on mi se otvara preko itunesa.meni kad idem open with meni je zadan program za taj file itunes.
Pa nemoj kliktat na njega, jel ti zato otvara Itunese
pokreni redsn0w, i šišaj dalje
Ajme, napravili ste znanstveni posao od JB. JB je zapravo vrlo jednostavan i gotov u 5s/5min, ali teško je nekome objasniti tko to nikada nije radio.
Zamoli nekoga tko zna ili plati 50 krznenih.
Inaće imaš sve na youtube i wikipediji
ali meni ga niti ne pokaže kad stisnem browse