eto problem je nastao kada su s novim računalom došli i win7 (32bit), e a pošto je taj komp na super lokaciji na kojoj još uvijek (u ovo doba) nije došao niti jedan djelitelj usluga za brzi internet, a usb stickovi, tmobile i vip, su toliko brzi (vjerojatno zbog ionako lošeg signala obiju operatera na tom području) da mrak padne prije nego kad se otvori bilo koji najjednostavniji web (isprobano i katastrofa (tele2 nije htio niti zucnuti)) ispalo je da je najjednostavnija i najbolja konekcija stari dobri Dailup modem. I eto problema jer nema drivera za win7 za niti jedan od postojećih modema koji su radili bez greške na xp, a win7 te drivere ne prizna niti pod razno. Pa ako netko zna za neki Dailup modem koji radi normalno pod win7 bio bih zahvalan, naravno da sam ih i ja našao na netu (http://www.tigerdirect.com/applications/category/category_slc.asp?CatId=564&name=External) ali meni treba mjesto gdje to mogu kupiti u HR!
Brisanje sedmice ne dolazi u obzir iz raznoraznih razloga, a ipak mi izgleda da neki modem za oko 100tinjak kuna ispada jeftiniji nego mijenjanje cijelog sustava računala (kupovina xp, i inih software-a koji se na xp muče s radom dok na 7rade normalno) ili ti ga novog-starog računala.
Stoga prijedlozi za neku Dailup modem (pci ili externi).. samo dajte...