WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.042.508
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
EZY-E kaže...

Frendu preporučio lumiu 550, kupio, ja isprobao a ono tako šteka, wtf, pa bilo koji android je kralj naspram ovakvog laga na win10, dafaq?

koji je hardware revision? one sa verzijom 2 su štekave... sa rev 3 rade bolje.

no ako koristi SD karticu probaj ju izvaditi pa vidi kako radi bez nje.

ako nisi, obavezno Windows Device Recovery Tool i prefleširaj firmvare... kolega ima 550 sa rev 2 i kod njega povremeno malo šteka, nije strašno ali se dogodi

16 godina
protjeran
dadn kaže...
EZY-E kaže...

Frendu preporučio lumiu 550, kupio, ja isprobao a ono tako šteka, wtf, pa bilo koji android je kralj naspram ovakvog laga na win10, dafaq?

koji je hardware revision? one sa verzijom 2 su štekave... sa rev 3 rade bolje.

no ako koristi SD karticu probaj ju izvaditi pa vidi kako radi bez nje.

ako nisi, obavezno Windows Device Recovery Tool i prefleširaj firmvare... kolega ima 550 sa rev 2 i kod njega povremeno malo šteka, nije strašno ali se dogodi

Baš fino, zavisno od revizije ti ovisi oće li štekat ili ne...

Kako se to provjeri?

Edit: 3.0.0.0

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 1:14 (EZY-E).
18 godina
WindowsPhone - Općenito
Znači mene je zapala rev. 2.0.0.0
Nije ni čudo zakaj tak šteka..

Nego, jel to vrijedi za reklamaciju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel itko od vas isprobao na novom buildu onu funkciju gdje kada vas netko zove ime pozivatelja glasno izgovara?

meni nešto neće...

L.P

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
zvonac kaže...
Znači mene je zapala rev. 2.0.0.0
Nije ni čudo zakaj tak šteka..

Nego, jel to vrijedi za reklamaciju?

nemam pojma, još nisam nagovorio kolegu da proba reklamirati, ne smeta mu toliko još da bi reklamirao. trebalo bi možda probati reklamirati pa vidjeti. ako bi više ljudi reklamiralo možda vam promjene

17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 14:30 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Viber 6.0 (beta) verzija za Windows 10 Mobile dostupna je za korisnike koji su prijavljeni kao beta testeri

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/app/9wzdncrfj46z

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Pošto imam viška Lumiu 630 koju uopšte ne rabim, odlučio sam je malo tweakati što se tiče izgleda i ostalog i dati je ocu koji ne koristi baš puno mob jer ja koristim već Android. Ostaće dalje Windows 10 Mobile ali samo osnovne aplikacije. 

.......
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

moze li mi tko rec zas stock punjacu koji sam dobil uz mobitel lumia 550 treba skoro 3 sata da napuni mob od cca 33 % baterije do 100 % ?( i dali se moze koristit punjac koji ima uz mob lumia 630 ako je jaci ?) inace je mob skroz ok

Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 17:00 (geek_boy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav društvo. Trenutno koristim Lumiju 640 na Windows Phone 8.1 operativnom sustavu. Zanima me, gledam već duže vrijeme nadogradnju na Windows 10 mobile, pa me zanimaju vaša mišljenja. Ja sam nekako više trenutno za ostanak na 8.1, pa da kažem zašto to tako mislim.

Neke pozitivne stvari na WP 8.1: Glance screen, dulje trajanje baterije, internet preglednik koji uredno radi, nema nikakvih problema i slično.

Sad sam gledao neke negativne stvari, ljudi se dosta žale na Edge, da neka slova uopće ne prepoznaje, da imaju probleme sa Windowsima, da im se random crashaju aplikacije i slično. Možete li mi nekako reći koliko je to čest slučaj na vašim uređajima i jesam li ipak malo previše skeptičan oko nadogradnje na Win 10? Stvarno mi je mob dosta dobar na ovom 8.1 OS-u, tako da za sada ništa ne bih htio mijenjati. Još jedno pitanje vezano za sam uređaj? Imate li problema da vam se uređaj prilikom punjenja toliko jako grije da se ne može držati u rukama? To sam primjetio nekoliko puta, pogotovo kad bi punjač počeo cviliti iz ne znam kojeg razloga. Također, primjetio sam da mi uređaj u gornjem lijevom i u gornjem desnom uglu škripi, više kao škljoca. Možete li mi reći da li je to normalno ili da potražim servis? Hvala svima na savjetima i odgovorima :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
1) pravilo je da koristiš postojeći operativni sustav sve:
a) dok te ne počne sputavati;
b) dok ti ne postane dosadan;
c) dok ti nije stvar prestiža;
Operativni sustav (W10M) zapravo radi jako, jako dobro. Ali ako ti iz nekog od navedenih razloga nije nužan, ne trebaš se opterećivati s njime i njegovom složenošću - što je uglavnom razlog problema koji se javljaju.. Za neko vrijeme upaliti će se neka lampica a), b) ili c) - budi bez brige.

2. i 3.) za pregrijavanje i škripanje preporučio bih posjetiti servis - osobito ako je uređaj pod garancijom.

11 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

Pozdrav društvo. Trenutno koristim Lumiju 640 na Windows Phone 8.1 operativnom sustavu. Zanima me, gledam već duže vrijeme nadogradnju na Windows 10 mobile, pa me zanimaju vaša mišljenja. Ja sam nekako više trenutno za ostanak na 8.1, pa da kažem zašto to tako mislim.

Neke pozitivne stvari na WP 8.1: Glance screen, dulje trajanje baterije, internet preglednik koji uredno radi, nema nikakvih problema i slično.

Sad sam gledao neke negativne stvari, ljudi se dosta žale na Edge, da neka slova uopće ne prepoznaje, da imaju probleme sa Windowsima, da im se random crashaju aplikacije i slično. Možete li mi nekako reći koliko je to čest slučaj na vašim uređajima i jesam li ipak malo previše skeptičan oko nadogradnje na Win 10? Stvarno mi je mob dosta dobar na ovom 8.1 OS-u, tako da za sada ništa ne bih htio mijenjati. Još jedno pitanje vezano za sam uređaj? Imate li problema da vam se uređaj prilikom punjenja toliko jako grije da se ne može držati u rukama? To sam primjetio nekoliko puta, pogotovo kad bi punjač počeo cviliti iz ne znam kojeg razloga. Također, primjetio sam da mi uređaj u gornjem lijevom i u gornjem desnom uglu škripi, više kao škljoca. Možete li mi reći da li je to normalno ili da potražim servis? Hvala svima na savjetima i odgovorima :)

W10M da ali ne Redstone.... drži se builda 10586 za sada ako nadograđueš na W10M

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Ekipa trebam pomoć: dakle danas sam stavio u mob (koji je dual sim) drugu karticu (poslovnu), i to tako da je SIM1 moja privatna, a SIM2 poslovna. E sad me zanima kako da mobilni internet ide samo preko moje privatne sim kartice, tj ima li koji način za odabir preko koje kartice ide mobilni internet? Jer ja na svojoj imam paket interneta, a na poslovnoj nema pa bi mi pocugalo sve novce s poslovnog računa. Hvala.

Edit: ne treba, našao u postavkama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 13:08 (struja1911).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Kod mene ista stvar i radi baš kako postaviš u postavkama. Mobilni promet na privatnu jer ga ima gomilu a sa poslovne pozivi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 11:12 (zaposleni_server).

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
@alen ... Mislim da se ne trebaš ustručavati probati W10M. Baš kao što je kolega rekao, ako se zamaraš sitnicama, može te smetati.
Osobno imam problema (edge povremeno blokira, refresha neke određene stranice, ne radi mi glance), jos od prije, jer sam na insideru ostavio jos mob (za sada), ne redstone, da ne bude zabune.
U krajnjem slučaju, najgorem, da ne budeš zadovoljan, možeš se vratiti na WP8.1.
Ja ću svoj vratit također na 8.1, kad uhvatim vremena, uz hard reset i onda update na zadnji službeni W10 za Lumiu 640. Vjerujem da će onda biti sve OK.
- Lumia 640 DS -
13 godina
neaktivan
@alen ... Mislim da se ne trebaš ustručavati probati W10M. Baš kao što je kolega rekao, ako se zamaraš sitnicama, može te smetati.
Osobno imam problema (edge povremeno blokira, refresha neke određene stranice, ne radi mi glance), jos od prije, jer sam na insideru ostavio jos mob (za sada), ne redstone, da ne bude zabune.
U krajnjem slučaju, najgorem, da ne budeš zadovoljan, možeš se vratiti na WP8.1.
Ja ću svoj vratit također na 8.1, kad uhvatim vremena, uz hard reset i onda update na zadnji službeni W10 za Lumiu 640. Vjerujem da će onda biti sve OK.
- Lumia 640 DS -
16 godina
struja1911 kaže...

Ekipa trebam pomoć: dakle danas sam stavio u mob (koji je dual sim) drugu karticu (poslovnu), i to tako da je SIM1 moja privatna, a SIM2 poslovna. E sad me zanima kako da mobilni internet ide samo preko moje privatne sim kartice, tj ima li koji način za odabir preko koje kartice ide mobilni internet? Jer ja na svojoj imam paket interneta, a na poslovnoj nema pa bi mi pocugalo sve novce s poslovnog računa. Hvala.

Edit: ne treba, našao u postavkama.

Može, postavke>nwtwork>mobile&sim i tam odabereš sa koje kartice oćeš da ide internet.

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Hvala na odgovorima, skužio sam kako sve radi. Ovo mi je prvi put da koristim dual sim pa mi je bio malo horor da nešto ne zenznem al sad sve kužim. Jedino mi nije jasno što sam ga trebao tri puta restartirati nakon umetanja druge kartice. Dakle ja stavim drugi SIM i upalim mob, on izbaci poruku da je potreban restart da bi se postavke druge kartice ažurirale (il tako nešto). Ja resetiram, on opet isto. Resetiram i drugi put, opet "pjeva borbene". Tek nakon trećeg reseta ne daje više nikakve obavijesti.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jebi ga, pa pa Insideru.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jedino sto mi pada na pamet, da ti mozda nije od prve povukao postavke sa SIMa za internet/MMS. Ili pak neke druge, koje, pojma nemam.
- Lumia 640 DS -
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Je li iko dobio novi Viber. Izgled mi je preheben. Zao mi je samo sto nisu dodali inline response kao za sms. Video pozivi coming soon. Brzina je super, imamo  public chats. Verzija koja mi je instalirana je: 6.0

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
neo.gz kaže...

Je li iko dobio novi Viber. Izgled mi je preheben. Zao mi je samo sto nisu dodali inline response kao za sms. Video pozivi coming soon. Brzina je super, imamo  public chats. Verzija koja mi je instalirana je: 6.0

nitko ga neće dobiti dok ne izađe službeno. samo mali (zatvoreni) krug beta testera ga ima

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imam jedan problem. Prije nego što sam izašao iz Insider kruga, prebacio sam si Traffic Rider na SD karticu, nakon čega sam je izbadio iz telefona. Napravio sam reset na 8.1, napravio upgrade na 10, i nakon toga hard reset. Ubacio sam nakon HR-a SD nazad u mobitel, otišao u Storage Sense, i za aplikacije na SD kartici mi prikazuje 300 MB, pritisnem na apps da vidim listu aplikacija, kad ono kaže da nema aplikacija koje su na SD kartici. Kako sad da vratim tu jednu igricu nazad na mobitel? Na popisu aplikacija ne vidim Traffic Rider.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Imam jedan problem. Prije nego što sam izašao iz Insider kruga, prebacio sam si Traffic Rider na SD karticu, nakon čega sam je izbadio iz telefona. Napravio sam reset na 8.1, napravio upgrade na 10, i nakon toga hard reset. Ubacio sam nakon HR-a SD nazad u mobitel, otišao u Storage Sense, i za aplikacije na SD kartici mi prikazuje 300 MB, pritisnem na apps da vidim listu aplikacija, kad ono kaže da nema aplikacija koje su na SD kartici. Kako sad da vratim tu jednu igricu nazad na mobitel? Na popisu aplikacija ne vidim Traffic Rider.

tako nikad nećeš aplikaciju sačuvati... moraš aplikaciju instalirati iz trgovine. 

16 godina
Poslao sam lumiu 640xl na servis u mobis radi žute mrlje na ekranu koja se sama stvorila. Jučer me zovu iz servisa da treba mijenjati cijeli ekran ali proizvođač NE ZELI dat dio. Pozivaju se na neki nije zadovoljilo DOA kriterije?! Ako hocu o svom trosku platit zamjenu. Cijena 650kn?! O čemu oni? Ista ta stvar se prije desila na preatigio mobitelu i oni nisu radili nikakve probleme a sad Microsoft ovako? Sta da radim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neo.gz kaže...

Možeš se tu prijavit za beta testera: http://bit.ly/1rCz9uj

14 godina
odjavljen
Koja je svrha prebacivanja na SD?
13 godina
NeoOS kaže...
Jedino sto mi pada na pamet, da ti mozda nije od prve povukao postavke sa SIMa za internet/MMS. Ili pak neke druge, koje, pojma nemam.

A vrag će ga znat...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice