WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.158
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
galinjo24 kaže...

Šta taj MS radi..zar nije final i oni sad izdaju 218..release preview..srecom pa sam uspio prodat škripavu Lumiu 950xl i uzet Sony Z5 .....Na kompu win 10 nebo i zemlja sa mobile..ms uništava mobile..

Final je final. .218 je za Insidere na Release Preview ringu. Ostatak društva će dobit update u sljedećim tjednima.

Kaj tu nije jasno?! Windows 10, na PC-u i telefonu, se stalno updatea. Nema više updatea samo jednom mjesečno, ili jednom godišnje, ili nikad.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 20:10 (kizo2703).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Još ništa.

Kaj če ti rečem da me ni briga kaj misliš o Windows 10 ? #Sovražniki bo sovražili ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
galinjo24 kaže...

Šta taj MS radi..zar nije final i oni sad izdaju 218..release preview..srecom pa sam uspio prodat škripavu Lumiu 950xl i uzet Sony Z5 .....Na kompu win 10 nebo i zemlja sa mobile..ms uništava mobile..

Final je final. .218 je za Insidere na Release Preview ringu. Ostatak društva će dobit update u sljedećim tjednima.

Kaj tu nije jasno?! Windows 10, na PC-u i telefonu, se stalno updatea. Nema više updatea samo jednom mjesečno.

ali glavno da dolazi pametovati ovdje... ako je otišao sa WP na android idi u android teme... što mu toliko falimo? :D

btw... kažu ljudi da novi build ide i bez insidera na 1520 i 830

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

@dadn build ide svima osim meni (još ne) 😀

Kaj če ti rečem da me ni briga kaj misliš o Windows 10 ? #Sovražniki bo sovražili ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dadn kaže...

ali glavno da dolazi pametovati ovdje... ako je otišao sa WP na android idi u android teme... što mu toliko falimo? :D

Ma, nek se dijete veseli.

E, sad ne znam, još uvijek mi je aktivna Insider aplikacija na 830. Ali baš ću ju probat sutra maknut pa vidjeti.

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ima li itko problema sa WhatsApp aplikacijom? 

Meni je uvijek radila normalni da bi danas totalno poludila. Nisam dobio ni jednu jedinu obavijest za poruku, a poruke uredno primi samo ne pusti zvučnu obavijest. Pokušao soft reset i ne pomaže

edit: Lumia 920 s Windows 10 Mobile OS 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 19:48 (majstorSZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
majstorSZ kaže...

Meni je uvijek radila normalni da bi danas totalno poludila. Nisam dobio ni jednu jedinu obavijest za poruku, a poruke uredno primi samo ne pusti zvučnu obavijest. Pokušao soft reset i ne pomaže

Da, ja sam ga danas išao instalirati i ne dolaze mi obavijesti da je poruka pristigla, tek kada otvorim aplikaciju onda vidim da stigla poruka.

17 godina
kizo2703 kaže...
dadn kaže...

Ma, nek se dijete veseli.

E, sad ne znam, još uvijek mi je aktivna Insider aplikacija na 830. Ali baš ću ju probat sutra maknut pa vidjeti.

Upravo (L930)

morrisoN
17 godina
neaktivan

Windows 10 Mobile Build 10586.218 Changelog

• Reliability, performance and stability improvements.
  • Support for Visual Voicemail on Dual SIM phones.
  • Improvements for Bluetooth connectivity, including the reliability of connecting to and staying connected with Bluetooth devices.
  • Fix for a problem that caused audio playback to get occasionally interrupted in Groove Music and other music apps when phone display was turned off.
  • Improvements for Microsoft Edge browser, including support for configuring a prompt before a file download occurs, support for background downloads, and a fix for a problem where opening a link from an another app wouldn't load the web page.
  • Reliability improvements for Cortana reading text messages aloud and usability improvements for Quiet Hours feature.
  • Improvements for Store reliability, including a fix for a problem that prevented some apps from being updated and installed.
  • Fix for a problem that occasionally caused some apps to show blank tiles after upgrading from Windows Phone 8.1.
  • Improvements for PC connectivity via USB on some phones that were upgraded from Windows Phone 8.1.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 20:25 (kizo2703).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja još nisam dobio update, prebaciću se u Release .

Skida se .

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 20:30 (Silwncer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Čekam da dođe novi update za Slow. Njušim ga ovih dana.

0 0 hvala 0
15 godina
majstorSZ kaže...

Da, imam problem isti kao i tvoj. Ne znam da li je netko još primjetio problem sa Messengerom? Dolaze mi 2 puta iste poruke, a na računalu normalno pročitam iste te poruke.. Lumia 640 na WP 8.1

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo i ja potvrđujem danas problem s WA, ujutro je radilo ok a poslijepodne tek kad otvorim aplikaciju.

btw trenutno skidam 10586.218, Lumia 930.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 21:44 (5220).

0 0 hvala 0
13 godina
Bogme dobro su ispeglali Edge na ovom .218, razlika u brzini je nebo i zemlja naspram .164.

3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Oh maaan 😔😫

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Update: Izgleda da se WhatsApp pomalo sređuje, počele su dolazit obavijesti.. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Primaju 640, 650 i 730 ... van insidera

15 godina
WindowsPhone - Općenito

nakon upgrade-a na .218. Touch na mojoj L640DS kao da kasni sa reakcijom oko 1 sekunde, ima li još tko takav problem. HR nisam radio (HR sam napravio nakon upgade-a sa 8.1 na 10)?

Origin: Dead_Body_cRo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
TexW kaže...

nakon upgrade-a na .218. Touch na mojoj L640DS kao da kasni sa reakcijom oko 1 sekunde, ima li još tko takav problem. HR nisam radio (HR sam napravio nakon upgade-a sa 8.1 na 10)?

pričekaj malo, možda u pozadini još obavlja ažuriranja... nekad treba malo proči vremena da "sjedne" sve kako treba.. ako se ne popravi onda radi HR... nekad se dogodi da kod prijenosa postavki nešto i zezne pa se mora HR napraviti... no kao što sam napisao, pričekaj malo pa vidi kako će biti... na 640xl nema problema

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 13:13 (dadn).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Win8.1 je imala opciju vrati na tvorničke postavke, da ti izbriše sve updateove i aplikacije pa ih kasnije ponovno skine. Gdje je to u Win10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bruno03 kaže...

Win8.1 je imala opciju vrati na tvorničke postavke, da ti izbriše sve updateove i aplikacije pa ih kasnije ponovno skine. Gdje je to u Win10?

Start - Power - (stisnuti i držati Shift) - Restart - (pustiti Shift) - Advanced options - Reset PC ili nešto slično piše. Imaš opciju da ti zadrži osobne podatke ili ne, jasno su označene. Odabei onu koja ti treba.

I ja napamet pišem, umjesto da gledam naslov teme. Ispravni hodogram: 

Postavke (Settings) - Sustav (System) - O telefonu (About) - scroll do dna pa Ponovno postavljanje telefona [ilikakogodvecjetonahrvatskom] (Reset your phone)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 18:29 (WackyZG).
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Novi Deezer za W10 radi bezprijekorno.  U odnosu na stari za 8.1, brži, logičnije sučelje...odličan, a još se vodi kao neka vrsta bete.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Daleko je to od besprijekornog.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Finebits OÜ traži beta testere za 8zip, tj za testiranje enkriptiranih arhiva ali morate imati jedan od ovih uređaja: Lumia 950/950 XL, Surface Pro 4, Surface Book ili PC sa čitačem otisaka prsta. javiti se možete na mail: info@finebits.com 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo isprobao sam Xamarin i mogu reći da je nebo i zemlja između njega i XAML. Aplikacije imaju super kvalitet, mnogo toga u mogućnosti za developere, i jako mi se sviđa developent u njemu nego u XAML. Ako Xamarin Studio postane free i open source (a i biće) to će biti alternativa Visual Studio . Xamarin je strava i mogu reći da je Microsoft ostvario veliki pogodak s kupnjom Xamarina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav !

Jedno pitanje, imam lumiu 930 i nakon resetiranja na tvorničke postavke imam mogućnost vratiti se na prošle postavke mobitela i postaviti novi telefon. 

Sad kako izbrisati te prošle postavke, tj. Da imam samo novo postavljanje mobitela kao mogućnost. ?

Hvala !

0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav ekipa. Kupio sam novu micro SD karticu za mobitel od 32 GB. Prije sam imao 16, no u zadnje vrijeme su mi se počele javljati neke greške sa karticom, pa sam htio prevenirati i napravio sam backup. Sve datoteke sam stavio na novu SD karticu. Problem mi je taj što sam većinu aplikacija imao instaliranih na kartici od 16 GB i sada mi kaže da su sve te aplikacije nedostupne. Može neka preporuka što bih trebao napraviti? Moram li sada sve aplikacije ponovno deinstalirati pa instalirati ili postoji neki "bezbolniji" način? Unaprijed hvala :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

Pozdrav ekipa. Kupio sam novu micro SD karticu za mobitel od 32 GB. Prije sam imao 16, no u zadnje vrijeme su mi se počele javljati neke greške sa karticom, pa sam htio prevenirati i napravio sam backup. Sve datoteke sam stavio na novu SD karticu. Problem mi je taj što sam većinu aplikacija imao instaliranih na kartici od 16 GB i sada mi kaže da su sve te aplikacije nedostupne. Može neka preporuka što bih trebao napraviti? Moram li sada sve aplikacije ponovno deinstalirati pa instalirati ili postoji neki "bezbolniji" način? Unaprijed hvala :)

nema bezbolnog načina... jedino prvo ih prebaciti na memoriju telefona pa onda ih vratiti na novu karticu...

11 godina
neaktivan
Qvezbra kaže...

Pozdrav !

Jedno pitanje, imam lumiu 930 i nakon resetiranja na tvorničke postavke imam mogućnost vratiti se na prošle postavke mobitela i postaviti novi telefon. 

Sad kako izbrisati te prošle postavke, tj. Da imam samo novo postavljanje mobitela kao mogućnost. ?

Hvala !

kod prvog dizanja i prijave na račun te pita da li želiš učitati postavke ili ne....ne moraš ništa brisati...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice