WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.044.078
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Ažuriranje aplikacija ni ne vidiš jer ih sistem obavi automatski. To baš ako pogodiš trenutak kada sistem nije obavio provjeru pa onda vidiš. Idi u pohranu, instalirane aplikacije i stavi poredak po datumu pa ćeš vidjeti za što je došlo ažuriranje. Ima još jedna stvar. Ovisno o insideru, sistemske aplika cije dolaze ranije njima zbog testiranja
11 godina
neaktivan
Sibbica, Here ne radi nit će ikad raditi na WP. Koristi Windows Karte aplikaciju. Here nije složio aplikaciju da radi kako treba. Plus toga nemoj se čuditi ako budeš imao još problema jer redstone jednostavno još nije za normalno korištenje. Izgleda ok ali pod haubom hrpa bugova.
11 godina
neaktivan
E dajac koliko se pisalo, podsjećalo da se samo klikne na link i da ti se ništa neće smanjiti, i izgleda nisi. Ako ti to nije dosta, prije tjedan sam pisao da i Mediafire sad ima nativnu aplikaciju koja podržava upload slika i videa sa WP. Kod njih imam 50gb besplatno. Imaš i Dropbox. I mnoge druge mada sumnjam da ti treba više od 5 gb
10 godina
neaktivan

Isprobat ću par dana. Windows karte mi se sada na prvu čine puno bolje nego što su bile prije. Ako me bude previše zezalo, probat ću se vratiti na staro preko windows recovery toola. Nadam se kako je to moguće napraviti.

13 godina
dadn kaže...
Ažuriranje aplikacija ni ne vidiš jer ih sistem obavi automatski. To baš ako pogodiš trenutak kada sistem nije obavio provjeru pa onda vidiš. Idi u pohranu, instalirane aplikacije i stavi poredak po datumu pa ćeš vidjeti za što je došlo ažuriranje. Ima još jedna stvar. Ovisno o insideru, sistemske aplika cije dolaze ranije njima zbog testiranja

Napravio sam ovo i za sve aplikacije i na memoriji telefona i na SD kartici kaže isto: datum instaliranja 18. 03. 2016. tj. isti dan kad sam instalirao Windows 10 i napravio ažuriranje aplikacija. Od tada ništa.

12 godina
protjeran
@struja

Nesto negdje nekad nisi dobro odradio ☺

Na mojim L535 sve pet nakon par hard resetova...

1 0 hvala 0
13 godina

He he a koliko to hard resetova treba da sve radi? Ja laik mislio samo jedan

A čuj, ja sam instalirao desetku i odmah potom napravio hard reset (nisam radio backup nego sve nanovo), pustio aplikacije da se ažuriraju, nakon toga nadogradio na noviju inačicu windowsa 10 (ali tad nisam radio hard reset) i opet pustio aplikacije da se ažuriraju. Nakon toga sam instalirao svoje stare aplikacije nanovo. I od tada suša...

11 godina
neaktivan
struja1911 kaže...

A čuj, ja sam instalirao desetku i odmah potom napravio hard reset (nisam radio backup nego sve nanovo), pustio aplikacije da se ažuriraju, nakon toga nadogradio na noviju inačicu windowsa 10 (ali tad nisam radio hard reset) i opet pustio aplikacije da se ažuriraju. Nakon toga sam instalirao svoje stare aplikacije nanovo. I od tada suša...

meni je uvijek bilo dovoljno samo jedan i tada bih ga pustio par sati da on sam odradi što treba (instalacije aplikacija i ažuriranja u pozadini)... nikad probleme nisam imao nakon toga...

btw, provjeri da li ti je trgovina prijavljena na račun... otvori trgovinu, otvori (hamburger) menu i dolje zadnje na kraju da li je prijavljen na račun...

i probaj se preko web preglednika na kompjuteru prijaviti na svoj račun account.live.com pa vidi da li je sve s računom u redu... 

naročito pazi da ti je godina rođenja pod računom postavljena da si punoljetna osoba

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 13:07 (dadn).
12 godina
protjeran
struja1911 kaže...

Pa eto, onda nam je jedina razlika kaj sam ja odmah i nakon te druge nadogradnje odradio drugi hard reset i tek onda sam pokrenuo instalacije i nadogradnje iz trgovine.

13 godina

@dadn

Točno tako sam sam i ja napravio (pročitao sam sve mogće tutorijale i savjete prije nadogradnje) i kao što rekoh sve je do tad funkcioniralo besprijekorno.

Trgovina je prijavljena na moj račun i mogu skidati nove aplicacije bez problema. Jedina stvar koja mi ne valja u trgovini (a što sam naveo u jednom prijašnjem postu) je da mi je opis većine aplikacija (već instaliranih i/ili onih koje želim instalirati) iz nekog razloga ili na arapskom pismu ili na ruskoj ćirilici (slika). Račun je OK, podaci na njemu isto, regija i na mobitelu i na računu je Hrvatska... stvarno više ne znam u čemu bi mogao biti problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 13:26 (struja1911).
11 godina
neaktivan
struja1911 kaže...

Točno tako sam sam i ja napravio (pročitao sam sve mogće tutorijale i savjete prije nadogradnje) i kao što rekoh sve je do tad funkcioniralo besprijekorno.

Trgovina je prijavljena na moj račun i mogu skidati nove aplicacije bez problema. Jedina stvar koja mi ne valja u trgovini (a što sam naveo u jednom prijašnjem postu) je da mi je opis većine aplikacija (već instaliranih i/ili onih koje želim instalirati) iz nekog razloga ili na arapskom pismu ili na ruskoj ćirilici (slika). Račun je OK, podaci na njemu isto, regija i na mobitelu i na računu je Hrvatska... stvarno više ne znam u čemu bi mogao biti problem.

to sa arapskim jezikom ispraviš tako da na telefon istaliraš (dodaš) engleski jezik... ne mora biti aktivan (prvi) već samo instaliran...

13 godina
dadn kaže...
struja1911 kaže...

to sa arapskim jezikom ispraviš tako da na telefon istaliraš (dodaš) engleski jezik... ne mora biti aktivan (prvi) već samo instaliran...

SVAKA TI ČAST ZA OVO!

Stavio engleski za drugi jezik, restartirao mobitel, vidim jezik u Trgovini ok, reko idem pogledat i ažuriranja kad ono 7 novih ažuriranja. Znači u tom je bila caka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 13:37 (struja1911).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Stigao novi build 14295 na fast ring

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

vid ovog optimista koliko cijeni 535icu LOL

inače znam da ga prodaje ga od ljetos... sigurno se čudi kako ga još nije uspio prodati...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 13:24 (dadn).
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jedna stvar što mi ide na k kod aplikacija je to što kad pritisnem one 3 tačke ostalo bi trebalo da bude fixirano a ne da se pomjera, npr. PerfectTube kad otvorim video i one iznad 3 tačke sve se otvara a bilo bi bolje da kad dodirnem 3 tačke da ono ostalo bude fixirano a ne da se i ono pomjera. Tu mi je jedina zamjerka.

Podrži podsticanje developing aplikacija na Windows 10 : http://wishapplist.com/en
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

@dadn A ja budala novog prodao za 800 kn.

Reality is wrong. Dreams are for real.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 14:24 (ja,vrba).

4 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Valjda će ubrzo izać TuneIn radio aplikacija za desetku, to mi najviše fali od prelaska sa osmice. Ima par radio appova u Trgovini al po kvaliteti ni blizu TuneIn-u

0 0 hvala 0
13 godina
dadn kaže...

inače znam da ga prodaje ga od ljetos... sigurno se čudi kako ga još nije uspio prodati...

Korišten u odličnom stanju :-) Ne zna lola ni zarez stavit...

11 godina
neaktivan
struja1911 kaže...
dadn kaže...

Korišten u odličnom stanju :-) Ne zna lola ni zarez stavit...

vjerovao ili ne on radi kao novinar.

14 godina
odjavljen
ja,vrba kaže...

Pa kad si iz Ivankova :P

16 godina

Lumnia

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
13 godina
WindowsPhone - Općenito

A zašto ni jedna aplikacija za bateriju ne pokazuje potrošnju na live tile-u u realnom vremenu nego se osvježava npr. svako 5 minuta?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uslikas u RAW-u?
Pa prvi ti nemas tu mogucnost.

16 godina
Dex.pwn kaže...
ja,vrba kaže...

Nisam,samo sam živio tamo jedno vrijeme.

Reality is wrong. Dreams are for real.
11 godina
neaktivan
struja1911 kaže...

A zašto ni jedna aplikacija za bateriju ne pokazuje potrošnju na live tile-u u realnom vremenu nego se osvježava npr. svako 5 minuta?

zato što je ograničenje sistema između 20 i 30 minuta minimalno

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 17:41 (dadn).
17 godina
neaktivan
struja1911 kaže...

Valjda će ubrzo izać TuneIn radio aplikacija za desetku, to mi najviše fali od prelaska sa osmice. Ima par radio appova u Trgovini al po kvaliteti ni blizu TuneIn-u

TuneIn Radio jeste na Storeu.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
11 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
struja1911 kaže...

TuneIn Radio jeste na Storeu.

ali taj za W10 nije dostupan ;)

btw tko ima u vlasništvu staru (Nokia) verziju TuneIn može ju instalirati preko biblioteke ili sa deploy xap fajle (ima za skinuti na XDA forumu)

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Newsflow - najbolji RSS čitač za Windows 10. Jako dobar i brz , preporuka. 

Podrži podsticanje developing aplikacija na Windows 10 : http://wishapplist.com/en
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
ja,vrba kaže...
Dex.pwn kaže...
ja,vrba kaže...

Nisam,samo sam živio tamo jedno vrijeme.

To ti dođe na isto

17 godina
neaktivan
dadn kaže...

ali taj za W10 nije dostupan ;)

btw tko ima u vlasništvu staru (Nokia) verziju TuneIn može ju instalirati preko biblioteke ili sa deploy xap fajle (ima za skinuti na XDA forumu)

Nedostupan? Dobro, možda ako ti je home lokacija Hrvatska. Meni je US i imam ga instaliranog.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice