WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.132
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WindowsPhone - Općenito

bar nesto, za zabu jos nista.....previse im para.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
cropunk kaže...

bar nesto, za zabu jos nista.....previse im para..... prvo je bilo premalo korisnika, kasnije se razvoj zakomplicirao

Biti će. Do kraja godine. Živi bili pa doživjeli.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 18:20 (WackyZG).
12 godina
protjeran
davor333 kaže...
MasterPeace kaže...
Da, rucno postavljanje daje bolje rezultate, al L930 ce uvijek imat potrebu za vecim ISO i sporijim otvorom blende, u situacijama di L92x moze slikat sa agresivnim postavkama...Isto tako mozes rucno postavit i L92x...

A jel postoje kakve univerzalne ručne postavke za 925 ili to znači da sve prilagođavate posebno za različite uvjete?

Za svake uvjete moras posebno prilagodit ISO,otvor blende,ili ekspoziciju... U principu u mraku L925 moze slikat na ISO200 i otvor blende 2,5sek(pod uvijetom da imas mirnu ruku... Ako imas neku vrstu stalka, mozes spustit ISO na 100 i otvor blende podignut na 4sek... Mozes naravno pustit i automatiku,da odradi posao za tebe...

15 godina
neaktivan
Nesto o browserima
Isao sam na rtl sada pogledati neku emisiju i iako se video pokrenuo, dobio sam samo zvuk
Isprobao sam brzinski par drugih i jedino je uc browser pokazao video uredno u fullscreen (jedino nema seek po traci, samo tipkama)

Pa me zanimalo sto wp veterani koriste?
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Vecinom koristim IE,a UC samo kad mi ovaj ne rendira stranicu kako bi trebao..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Stigao mi je gdr3 za ativ s. Gdje se može uključiti 3. red tileova. Vidio sam da ativ sa gdr3 ima tu mogućnost

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zuper kaže...

Stigao mi je gdr3 za ativ s. Gdje se može uključiti 3. red tileova. Vidio sam da ativ sa gdr3 ima tu mogućnost

Odi u start+theme, tamo bi trebalo na dnu biti.

Windows Phone FTW
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Jok, nema. Tamo samo imam mogućnost mijenjanja pozadine i boje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni se na L925 tamo nalazi, onda valjda nemas, neznam.

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
zuper kaže...

You kidding me? Sad će snijeg upo sunčanog dana lupit -,.,- :D

k ništa drugo, barem nisu odustali od nas, Samsungovaca

Ja nemam ništa, inačica OSa mi je 8.10.14176.243

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 19:56 (Dex.pwn).
18 godina
zuper kaže...

Jok, nema. Tamo samo imam mogućnost mijenjanja pozadine i boje

Zato sto i nema. Ima samo na 8.1 DP.

12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Treci red plocica, nema nikakve veze sa samsungom i firmwareom... To je ficer WP8.1 inacice, i biti ce dostupan kada(ako) samsung izbaci sluzbenu verziju za ATIV-S...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

nije striktno 8.1 feature jer je Lumia 1520 imala tu mogućnost. Samsung isto ima, al očito treba neki alat koji bi to omogućio, a time se neću petljat. Nema veze, budem pričekal oficial 8.1 tamo negdje sljedeće godine

http://www.wpcentral.com/have-unlocked-samsung-ativ-s-add-more-live-tiles-your-start-screen

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Ja govorim o onom sto je sluzbeno dostupno, a ne pomocu nekog alata koji zadire u sam firmware... L1520 je morala imat treci red od pocetka, iz prostog razloga sto je to 6" phablet, pa si zamisli kako bi to izgledalo bez treceg reda... Svi ostali, sluzbeno su dobili na WP8.1 nadogradnji...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ekipa dostupan je izgleda 8.1 za AtivS ali samo ako nemate preview for developers. Doma imam AtivS kupljen preko Amazon.de i ima CSC na ATO postavljen. Na mobu je službeni GDR3. Upravo sam provjerio update telefona i našao je jedan. Ali kako mi doma internet ne radi još od petka nemam wifi da downloadam :(
14 godina
odjavljen
izzy007 kaže...
Ekipa dostupan je izgleda 8.1 za AtivS ali samo ako nemate preview for developers. Doma imam AtivS kupljen preko Amazon.de i ima CSC na ATO postavljen. Na mobu je službeni GDR3. Upravo sam provjerio update telefona i našao je jedan. Ali kako mi doma internet ne radi još od petka nemam wifi da downloadam :(

Misliš na ofiš ili ?

15 godina
Na mobilnoj verziji buga ne vidim citate. Ako mene pitaš onda da. Službeni update je tu. Nemam na AtivS nikakve developer fore. Službeni update je tu. Samo ne mogu skinuti da 100% potvrdim da se radi o 8.1
14 godina
odjavljen

Ja sam odčekirao da ne želim više PfD i deinstalirao to i opet provjerio i mena ništa...

Ali vidi ovo, danas je napisano...

http://forums.wpcentral.com/samsung-ativ-s/295444-28.htm

15 godina
Možda si deinstalirao pfd aplikaciju. Ali dali si vratio os na gdr3 ili imaš 8.1 bez samsung firmwarea? I koja ti je csc regija u mobitelu?
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Dex.pwn: Nema veze sto si deinstalirao PfD app, mob ti i dalje vrti PfD 8.1... Kod nokije se to rjesi nokia recovery alatom,al nez kako se to moze rjesit na samsungu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

0 0 hvala 0
15 godina
Imaš 8.1 verziju os-a ali bez zadnjeg samsung firmwarea. Znači imaš pfd verziju os-a. Trebaš napraviti downgrade na 8.0.
Za to nema službenog samsung alata ali stričeki sa xda developera su skuhali nešto i to radi.
14 godina
odjavljen
http://forums.wpcentral.com/samsung-ativ-s/217388-hard-reset-hardware-button-key-combination.html Jel mi netko može prevesti ovih 7 koraka? Ne razumijem od 3. koraka
15 godina
To što si ti našao je hard reset a ne flash novog rom-a
15 godina
14 godina
odjavljen

Čekaj, instaliram taj soft na komp, bocnem mob u komp i kliknem i to je to? Jeć to legalan način i šta sve može poći po zlu?
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel ima tko problem da mu se pojavljuje tj. da mu bljeska ekran?

Meni se pojavi par puta na dan, nekad možda niti jednom. Ali učestalo se pojavljuje, baš kao bljeskanje a mogao bi reći i blinkanje, imam L920. 

I to traje par minuta i onda prestane. Dok se naravno opet ne pojavi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Jel ima tko problem da mu se pojavljuje tj. da mu bljeska ekran?

Meni se pojavi par puta na dan, nekad možda niti jednom. Ali učestalo se pojavljuje, baš kao bljeskanje a mogao bi reći i blinkanje, imam L920. 

I to traje par minuta i onda prestane. Dok se naravno opet ne pojavi. 

Taj problem inače postoji na 920, neki primjete, neki ne, nekima se i ne dešava. Nekima je pomoglo što su uradili soft reset u mračnoj prostoriji, nešto zbog kalibracije senzora, šta već... Ako ne upali soft onda uradi hard reset isto u mračnoj prostoriji. I to blinkanje se najčešće javlja kod automatskog osvjetljenja

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Nije to da je neprimjetno to blješti na sve strane baš se očito vidi. 

Uvijek imam AUTO osvjetljenje, probati ću bez pa ću vidjeit. A vidjeti ćemo.

I baterija mi je isto koma, traje oko 7,8 sati korištenja, onako ne pretjeranog. 23h je bio neki maksimum koji sam ikad imao. A to je preko vikenda kad ga niti ne koristim.

Uglavnom cijeli  mob mi je u banani, ali ne smetaju mi te neke stvari.

Imam masku s baterijom, koju stavim kad mi baterija prazna, koja je uvijek blizu mene, I radim si sam prijenosne punjače s novim baterijama od laptopa. Tako da uvijek imam neki izvor napajanja kod sebe. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

U 1mj 2015, mi je dvije godine kako koristim Lumiu 820, sad se dvoumim između 830 i 930, kupovao bih krajem godine. Šta vi kažete?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice