bar nesto, za zabu jos nista.....previse im para.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bar nesto, za zabu jos nista.....previse im para..... prvo je bilo premalo korisnika, kasnije se razvoj zakomplicirao
Biti će. Do kraja godine. Živi bili pa doživjeli.
A jel postoje kakve univerzalne ručne postavke za 925 ili to znači da sve prilagođavate posebno za različite uvjete?
Za svake uvjete moras posebno prilagodit ISO,otvor blende,ili ekspoziciju... U principu u mraku L925 moze slikat na ISO200 i otvor blende 2,5sek(pod uvijetom da imas mirnu ruku... Ako imas neku vrstu stalka, mozes spustit ISO na 100 i otvor blende podignut na 4sek... Mozes naravno pustit i automatiku,da odradi posao za tebe...
Isao sam na rtl sada pogledati neku emisiju i iako se video pokrenuo, dobio sam samo zvuk
Isprobao sam brzinski par drugih i jedino je uc browser pokazao video uredno u fullscreen (jedino nema seek po traci, samo tipkama)
Pa me zanimalo sto wp veterani koriste?
Stigao mi je gdr3 za ativ s. Gdje se može uključiti 3. red tileova. Vidio sam da ativ sa gdr3 ima tu mogućnost
Stigao mi je gdr3 za ativ s. Gdje se može uključiti 3. red tileova. Vidio sam da ativ sa gdr3 ima tu mogućnost
Odi u start+theme, tamo bi trebalo na dnu biti.
Jok, nema. Tamo samo imam mogućnost mijenjanja pozadine i boje
Meni se na L925 tamo nalazi, onda valjda nemas, neznam.
You kidding me? Sad će snijeg upo sunčanog dana lupit -,.,- :D
k ništa drugo, barem nisu odustali od nas, Samsungovaca
Ja nemam ništa, inačica OSa mi je 8.10.14176.243
Jok, nema. Tamo samo imam mogućnost mijenjanja pozadine i boje
Zato sto i nema. Ima samo na 8.1 DP.
nije striktno 8.1 feature jer je Lumia 1520 imala tu mogućnost. Samsung isto ima, al očito treba neki alat koji bi to omogućio, a time se neću petljat. Nema veze, budem pričekal oficial 8.1 tamo negdje sljedeće godine
http://www.wpcentral.com/have-unlocked-samsung-ativ-s-add-more-live-tiles-your-start-screen
Misliš na ofiš ili ?
Ja sam odčekirao da ne želim više PfD i deinstalirao to i opet provjerio i mena ništa...
Ali vidi ovo, danas je napisano...
Za to nema službenog samsung alata ali stričeki sa xda developera su skuhali nešto i to radi.
http://forums.wpcentral.com/samsung-ativ-s/277862-%5Bguide%5D-how-revert-back-wp8-gdr3-wp8-1-dp.html
http://forums.wpcentral.com/samsung-ativ-s/277862-%5Bguide%5D-how-revert-back-wp8-gdr3-wp8-1-dp.html
Čekaj, instaliram taj soft na komp, bocnem mob u komp i kliknem i to je to? Jeć to legalan način i šta sve može poći po zlu?
Jel ima tko problem da mu se pojavljuje tj. da mu bljeska ekran?
Meni se pojavi par puta na dan, nekad možda niti jednom. Ali učestalo se pojavljuje, baš kao bljeskanje a mogao bi reći i blinkanje, imam L920.
I to traje par minuta i onda prestane. Dok se naravno opet ne pojavi.
Jel ima tko problem da mu se pojavljuje tj. da mu bljeska ekran?
Meni se pojavi par puta na dan, nekad možda niti jednom. Ali učestalo se pojavljuje, baš kao bljeskanje a mogao bi reći i blinkanje, imam L920.
I to traje par minuta i onda prestane. Dok se naravno opet ne pojavi.
Taj problem inače postoji na 920, neki primjete, neki ne, nekima se i ne dešava. Nekima je pomoglo što su uradili soft reset u mračnoj prostoriji, nešto zbog kalibracije senzora, šta već... Ako ne upali soft onda uradi hard reset isto u mračnoj prostoriji. I to blinkanje se najčešće javlja kod automatskog osvjetljenja
Nije to da je neprimjetno to blješti na sve strane baš se očito vidi.
Uvijek imam AUTO osvjetljenje, probati ću bez pa ću vidjeit. A vidjeti ćemo.
I baterija mi je isto koma, traje oko 7,8 sati korištenja, onako ne pretjeranog. 23h je bio neki maksimum koji sam ikad imao. A to je preko vikenda kad ga niti ne koristim.
Uglavnom cijeli mob mi je u banani, ali ne smetaju mi te neke stvari.
Imam masku s baterijom, koju stavim kad mi baterija prazna, koja je uvijek blizu mene, I radim si sam prijenosne punjače s novim baterijama od laptopa. Tako da uvijek imam neki izvor napajanja kod sebe.
U 1mj 2015, mi je dvije godine kako koristim Lumiu 820, sad se dvoumim između 830 i 930, kupovao bih krajem godine. Šta vi kažete?