da, 2MB "priprema" za wp8.1
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad kad nam svima bricka telefon! :D
I meni je to palo napamet, nisam mislio odmah skidati. Ali nisam se mogao suzdržati, bilo je jače od mene.

Opet skida, sad traje malo duže :-)
Da, trenutno na 20%, a skidam već nekih 10 minuta...
Da, trenutno na 20%, a skidam već nekih 10 minuta...
Koliko MB ima?
Da znam na koliko ću ženi mob oteti.
Nije pisalo. Mislim nekih 700-800MB. Pre-update ima par MB samo.
Taman sjednem u auto krenuti na posao i pogledam ekran, kad tamo, update dostupan. Sad čekati pola 10 dok doma dođem. Ekipa koja updatea, slike molim, te po mogućnosti i veličinu updatea, da vidim, možda uzmem dodatnu gigu pa skinem na poslu.
Vjerovatno je i meni onda dosao PRE-update onda, sada mi je ponudilo novo azuriranje, deeri misko ! :D
gotovo!
gotovo!
Dojmovi?
Taman sjednem u auto krenuti na posao i pogledam ekran, kad tamo, update dostupan. Sad čekati pola 10 dok doma dođem. Ekipa koja updatea, slike molim, te po mogućnosti i veličinu updatea, da vidim, možda uzmem dodatnu gigu pa skinem na poslu.
ma neda peder preko mobilne mreže da skidaš ovako velike stvari...
gotovo!
Dojmovi?
Predobro, i mob osjetno brže reagira na sve.... Kao da sam kupio novi mob. Na 8x jedino prikaz sa više tileova na ekranu izgleda presitno i preretardirano, bar za moj ukus. A sad odoh kositi travu u vinograd, ne pitajte me ništa više za mob :-)
E da... i ne da mi otvoriti napredne postavke za IE....
I ugodniji zvuk dok se prišteka na punjač... odn. usb na kompu, pa evo i koja slika usput, kad već prigovarate :-))))) I sad fakat odem, trava velika a kiša se sprema:-(
A ostao je i beats audio, pitanje je kak radi, nadam se da nema problema. trgovina izgleda sad prebrutalno.
Dok čekate da se skine, ili da si skratite vrijeme dok doma dođete, evo reviewa sa WP Central. I mislio sam si da ga ekipa ima već neko vrijeme, čim su objavili vijest da je pušten update, dodan je i review:
http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-review
@Danijel14... a screenshot, dva?
gotovo!
Dojmovi?
Predobro, i mob osjetno brže reagira na sve.... Kao da sam kupio novi mob. Na 8x jedino prikaz sa više tileova na ekranu izgleda presitno i preretardirano, bar za moj ukus. A sad odoh kositi travu u vinograd, ne pitajte me ništa više za mob :-)
E da... i ne da mi otvoriti napredne postavke za IE....
bila je rasprava hard reset ili ne.... probaj prvo soft a ako ne, sad postoji backup čitavog mobitela - pa usput vidi i kako to funkcionira. :D
Poludit cu, priprema je dosta brzo dosla do 70% i odonda se vuce sporo dosta, u nekih 20min 6%.. al dobro ajde, neka ide polako.
Dok čekate da se skine, ili da si skratite vrijeme dok doma dođete, evo reviewa sa WP Central. I mislio sam si da ga ekipa ima već neko vrijeme, čim su objavili vijest da je pušten update, dodan je i review:
Evo ih par sa moje lumie

Evo od mene par screenshota. Ok je, izgleda brže, možda je to samo do animacija.
Na prvu, što mi se ne sviđa, igre su sada dodane na popis aplikacija, ne znam može li se to isključiti, izgleda mi nabacano ovako.
Za zadnju sliku napominjem da još nisam resetirao mob (soft). Hard ću ako mi se bude dalo.
Također, ne rade napredne IE postavke.
Nista, nisam vise mogo cekat, sad radim factory reset i onda cu update radit.
Evo ih par sa moje lumie
Kako to da je na nekim tileovima wallpaper a na nekima ne?
Ružno ovako izgleda.
Nista, nisam vise mogo cekat, sad radim factory reset i onda cu update radit.
tako sam i ja uradio sad, i evo cim sam se pozalio da ide sporo, update je zavrsio, i mnogo brze nego ostalima
opet radim jos jedan reset pa cemo onda u testiranje
nisu developeri updejtali app za wp8.1
Ja stvarno nemam srece!
Sada mi neda da se prijavim na Microsoft racun, i tako nemogu potrazit nadogradnju-.-
Vjerovatno su serveri prebukirani, preko kompa se normalno prijavim na mail, ali preko mobitela nikako.
EDIT: Slika u prilogu, nece i nece -.-
kako se regam kao developer?
http://forums.wpcentral.com/preview-developers/274574-%5Bofficial%5D-windows-phone-8-1-bugs-defects-thread.html
lista bugova i to... hard reset rješava stvari. moj se updejta i sad mogu na kafu i prošetat psa. ne bih ali moram.