WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.817
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito

da, 2MB "priprema" za wp8.1

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

sad kad nam svima bricka telefon! :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I meni je to palo napamet, nisam mislio odmah skidati. Ali nisam se mogao suzdržati, bilo je jače od mene. {#}

HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 13:27 (kratos091).
14 godina
Imam jedno pitanje, dali ce za sve aplikacije odmah raditi notfication centar ili ce se morat cekat da developeri optimiziraju??
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Opet skida, sad traje malo duže :-)

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da, trenutno na 20%, a skidam već nekih 10 minuta...

16 godina
kratos091 kaže...

Da, trenutno na 20%, a skidam već nekih 10 minuta...

Koliko MB ima?

Da znam na koliko ću ženi mob oteti. {#}

Battlelog: MUDO_HR
15 godina
WP8 - Općenito

Nije pisalo. Mislim nekih 700-800MB. Pre-update ima par MB samo.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
WP8 - Općenito

Taman sjednem u auto krenuti na posao i pogledam ekran, kad tamo, update dostupan. Sad čekati pola 10 dok doma dođem. Ekipa koja updatea, slike molim, te po mogućnosti i veličinu updatea, da vidim, možda uzmem dodatnu gigu pa skinem na poslu.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Vjerovatno je i meni onda dosao PRE-update onda, sada mi je ponudilo novo azuriranje, deeri misko ! :D

Keep it moddin' !

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

gotovo!

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

gotovo!

Dojmovi?

Keep it moddin' !
16 godina
odjavljen
WackyZG kaže...

Taman sjednem u auto krenuti na posao i pogledam ekran, kad tamo, update dostupan. Sad čekati pola 10 dok doma dođem. Ekipa koja updatea, slike molim, te po mogućnosti i veličinu updatea, da vidim, možda uzmem dodatnu gigu pa skinem na poslu.{#}

ma neda peder preko mobilne mreže da skidaš ovako velike stvari... 

15 godina
odjavljen
Psych0 kaže...
Danijel14 kaže...

gotovo!

Dojmovi?

Predobro, i mob osjetno brže reagira na sve.... Kao da sam kupio novi mob. Na 8x jedino prikaz sa više tileova na ekranu izgleda presitno i preretardirano, bar za moj ukus. A sad odoh kositi travu u vinograd, ne pitajte me ništa više za mob :-)

E da... i ne da mi otvoriti napredne postavke za IE....

I ugodniji zvuk dok se prišteka na punjač... odn. usb na kompu, pa evo i koja slika usput, kad već prigovarate :-))))) I sad fakat odem, trava velika a kiša se sprema:-(

A ostao je i beats audio, pitanje je kak radi, nadam se da nema problema. trgovina izgleda sad prebrutalno.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 15:15 (Danijel14).
16 godina
WP8 - Općenito

Dok čekate da se skine, ili da si skratite vrijeme dok doma dođete, evo reviewa sa WP Central. I mislio sam si da ga ekipa ima već neko vrijeme, čim su objavili vijest da je pušten update, dodan je i review:

http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-review

@Danijel14... a screenshot, dva? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 15:04 (WackyZG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danijel14 kaže...
Psych0 kaže...
Danijel14 kaže...

gotovo!

Dojmovi?

Predobro, i mob osjetno brže reagira na sve.... Kao da sam kupio novi mob. Na 8x jedino prikaz sa više tileova na ekranu izgleda presitno i preretardirano, bar za moj ukus. A sad odoh kositi travu u vinograd, ne pitajte me ništa više za mob :-)

E da... i ne da mi otvoriti napredne postavke za IE....

bila je rasprava hard reset ili ne.... probaj prvo soft a ako ne, sad postoji backup čitavog mobitela - pa usput vidi i kako to funkcionira. :D

11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Poludit cu, priprema je dosta brzo dosla do 70% i odonda se vuce sporo dosta, u nekih 20min 6%.. al dobro ajde, neka ide polako.

Keep it moddin' !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Dok čekate da se skine, ili da si skratite vrijeme dok doma dođete, evo reviewa sa WP Central. I mislio sam si da ga ekipa ima već neko vrijeme, čim su objavili vijest da je pušten update, dodan je i review:

Evo ih par sa moje lumie

vlastoručni potpis
14 godina
WP8 - Općenito

joj jes sporo ovo, bas menu i inat, okrecu se kotacici, ali se puni sporo, jos je negdje bubam na 10-20 % nakon 10 minuta

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
17 godina
bolje ti je kosit nakon kise, po meksoj travi :)
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
WP8 - Općenito

Evo od mene par screenshota. Ok je, izgleda brže, možda je to samo do animacija.

Na prvu, što mi se ne sviđa, igre su sada dodane na popis aplikacija, ne znam može li se to isključiti, izgleda mi nabacano ovako. 

Za zadnju sliku napominjem da još nisam resetirao mob (soft). Hard ću ako mi se bude dalo.
Također, ne rade napredne IE postavke. 

Pre-update Pre-update
Battery sense Battery sense
Razdvojili su jezik, regiju u posebne postavke Razdvojili su jezik, regiju u posebne postavke
Podatkovna veza, nije više isključeno/uključeno, sada je toggle kao i Wi-Fi Podatkovna veza, nije više isključeno/uključeno, sada je toggle kao i Wi-Fi
Ovo je slika prije update, sada mi sustav zauzima 3.9GB, wtf? Ovo je slika prije update, sada mi sustav zauzima 3.9GB, wtf?
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Nista, nisam vise mogo cekat, sad radim factory reset i onda cu update radit.

Keep it moddin' !

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
karaandrijan kaže...
WackyZG kaže...

Evo ih par sa moje lumie

Kako to da je na nekim tileovima wallpaper a na nekima ne?
Ružno ovako izgleda. 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
14 godina
Psych0 kaže...

Nista, nisam vise mogo cekat, sad radim factory reset i onda cu update radit.

tako sam i ja uradio sad, i evo cim sam se pozalio da ide sporo, update je zavrsio, i mnogo brze nego ostalima

opet radim jos jedan reset pa cemo onda u testiranje

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
odjavljen

nisu developeri updejtali app za wp8.1

11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ja stvarno nemam srece!
Sada mi neda da se prijavim na Microsoft racun, i tako nemogu potrazit nadogradnju-.-

Vjerovatno su serveri prebukirani, preko kompa se normalno prijavim na mail, ali preko mobitela nikako.

EDIT: Slika u prilogu, nece i nece -.-

Keep it moddin' !
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 15:53 (Psych0).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

kako se regam kao developer?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

http://forums.wpcentral.com/preview-developers/274574-%5Bofficial%5D-windows-phone-8-1-bugs-defects-thread.html

lista bugova i to... hard reset rješava stvari. moj se updejta i sad mogu na kafu i prošetat psa. ne bih ali moram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stickman1 kaže...

kako se regam kao developer?

Imašovdje upute.

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

siri vs cortan vs google now

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice