Vip SIM kartica iz Buga - problem pri korištenju

poruka: 22
|
čitano: 4.475
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
VIP SIM kartica iz BUG-a PROBLEM!

Dakle ovako... danas sam otisao u obliznji Vip ducan i preuzeo karticu i umetnuo u svoj mob Samsung SGH-D900. E sad, kad sam imao karticu Tele2 izbrisao sam neke unose u postavkama interneta (tamo u folderu "Profile Settings" i sad mi internet ne radi, tj. pise: "Network Error". E sad kako bi ja to mogao vratiti na Default i da mi kao Home stranica bude postavljena Vip?

Unaprijed hvala... 

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 19:01 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

091 7700-Nazovi,pa ce ti agent poslati postavke za internet,putem poruke.

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

hvala na odgovoru, ali to nije rjesenje problema zato s ove kartice ne mogu zvati...

kad utipkam taj broj i pokusam zvati pise: "Call ended". Plač

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 19:11 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: VIP SIM kartica iz BUG-a PROBLEM!
Fićo_CoD 5 kaže...

hvala na odgovoru, ali to nije rjesenje problema zato s ove kartice ne mogu zvati...

kad utipkam taj broj i pokusam zvati pise: "Call ended". Plač

Pa,uzmi od nekoga mobitel i nazovi.Ne moras sa svog.

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
17 godina
Pa netko ti valjda od frendova ima SIM karticu...

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

ili se posluži s ovom stranicom, kao ja. radi, provjereno Namigiva

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan

a ne mogu poslat na ovu karticu jer ne znam koji je ovo broj... il bi mogao umetnuti neku drugu Vip karticu u taj mob pa instalirat to?

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Možeš i tako, postavke ionako idu na telefon i nemaju nikakve veze s karticom.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan

ok radi mi... jeaaa! Cool

e da, kad sam s moba otisao na www.bug.hr/forum sve je bilo normalno ali nije nigdje pisalo da upisem e-mail i lozinku... i mislim da bi neki mobilni browser rijesio stvar

znaci treba mi browser za mobitel Samsung SGH-D900, link za download pa da ga skinem s moba Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 21:49 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

znaci treba mi browser za mobitel Samsung SGH-D900, link za download pa da ga skinem s moba Smijeh

opera mini

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan

kada stisnem "Preuzimanje Opera Mini!" pise: "Network error" Plač

zna li itko u cem je problem?

BTW ostale stranice rade normalno

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

skini preko kompa, pa ga prebaci na mob, i onda ga tamo instaliraš

16 godina
neaktivan

aha... skinuo sam i .jad i .jar file pa cu probat oba pa bum javio radi li Namigiva

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Plač Plač Plač

kad probam otvorit bilo koji od ta dva fajla pise: "Format nepodrzan"

ne znam vise sta da radim

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Plač Plač Plač

jesi odabrao tamo svoj mobitel - samsung d900?

16 godina
protjeran

Ti si sigurno jos jedan kao ja..imam SGH e250 al u sustini isti fol ide prebacivanje i skonto sam kako se prebacuje:D samo ti moram pronaci upustvo kako se to radi potrebna su ti dva programa Softick pack XXX i JAva uploader i ima upustvo skinuo sam negdje na netu ako nadzem moras mi dat msn il mail da ti posaljem.

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Plač Plač Plač

Zna bit problema ako kopiras preko USB-a, probaj poslat preko Bluetootha - tada bi mob trebal automatski zapocet instalaciju
17 godina
moderator
Fićo_CoD 5 kaže...

E sad kako bi ja to mogao vratiti na Default i da mi kao Home stranica bude postavljena Vip?

Iako si malo odmaknuo od ove razine "problema" moram primjetiti da vjerojatno nisi pročitao ili si već zaboravio što je pisalo u Bugu 200 (detalji i upute oko korištenja data kartica u mobitelima).

Fićo_CoD 5 kaže...

a ne mogu poslat na ovu karticu jer ne znam koji je ovo broj... il bi mogao umetnuti neku drugu Vip karticu u taj mob pa instalirat to?

Imaš broj! Pogledaj na kartonski omot u kojem si dobio SIM - na naljepnici koja "zatvara" kartonsku kuvertu nalazi se barkod i uz njega i broj kartice!

p.s.

Nemoj više koristiti velika slova u naslovu! Mršti se

16 godina
protjeran

To za karticu ne mogu govorit jer kod nas u BiH ne radi, a sto se tice prebacivanja java aplikacija igara na Samsung sam upucen vrlo dobro dobro mi je pojeb....zivce dok nisam povezo kako treba..Za pocetak trebas 2 programa i USB ili BT stick za mob.Ostalo je laganica:D

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
16 godina
neaktivan
Miro kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

E sad kako bi ja to mogao vratiti na Default i da mi kao Home stranica bude postavljena Vip?

Iako si malo odmaknuo od ove razine "problema" moram primjetiti da vjerojatno nisi pročitao ili si već zaboravio što je pisalo u Bugu 200 (detalji i upute oko korištenja data kartica u mobitelima).

Fićo_CoD 5 kaže...

Imaš broj! Pogledaj na kartonski omot u kojem si dobio SIM - na naljepnici koja "zatvara" kartonsku kuvertu nalazi se barkod i uz njega i broj kartice!

p.s.

Nemoj više koristiti velika slova u naslovu! Mršti se

a zaboravio sam kaj je pisalo u Bugu Izlanuo se...  a taj kartonski omot... to sam pokido i bacio kad sam otvarao kuvertu... a bi li se prek serijskog broja kartice moglo saznat koji je broj? Neodlučan

16 godina
odjavljen

Stavi karticu u neki SE i pogledaj pod "status" (najćešće na tipku - (za zoom/zvučnik)) koji je broj ili na nekom LG - Glavni izbornik - Podešenja - Informacije o telefonu. Tu ti piše tvoj broj. Za samsunga neznam.

16 godina
odjavljen
Vip SIM kartica iz Buga - problem pri korištenju

S te kartice možeš slati SMS za vidit broj. Postavke za net ti se razlikuju od onih za gprs na govornoj kartici, a ako si student, idu postavke za carnet pa imaš duplo više MB. Sve postavke imaš na VIP-ovim stranicama (za ručni unos).

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice