Vip internet

poruka: 12
|
čitano: 4.582
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vip internet

Kaj ja moram napraviti odnosno kaj ja moram dati da bi mi se aktivirala ova opcija od 512 mb .

Dali  to treba kaj plačati ili imaju previše pa daju ?

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8906493&idnews=288881

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vip internet
WItcher kaže...

Kaj ja moram napraviti odnosno kaj ja moram dati da bi mi se aktivirala ova opcija od 512 mb .

Dali  to treba kaj plačati ili imaju previše pa daju ?

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8906493&idnews=288881

Čekaj ako se ja ne varam Mobile Broadband je onaj USB Stick ?? Ja ga imami bome košta (oko 1000 kn)kolko sam ja vidio i puno troši,ja imam aktiviranu opciju 512,sve što trebaš je otić u Vip(npr.Avenue Mall)i tamo potpišeš ugovor na dvije godine(tako je kod mene bilo jer nisam bio kod Vipa neznam kak če tebi bit)i to je uglavnom to
Chuck Norris ne jede med,on žvače pčele !
17 godina
neaktivan
Vip internet

Kolko košta VIP sim kartica za mobilni internet? Ko ona za mobitel, ali za internet. Samo kartica bez sticka?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Igor kaže...

Kolko košta VIP sim kartica za mobilni internet? Ko ona za mobitel, ali za internet. Samo kartica bez sticka?

Isto kao i za mobitel...

17 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
Igor kaže...

Isto kao i za mobitel...

No,a kolko je to?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina

100 kn sa 100 kn na računu...

16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Da ovo je tocno,dobijes 100kn na racunu,ali cim se connectiras pametno ti je odabrati opciju koju daje Vip za 100kn,a tom opcijom dobivas 200MB.Uz ovu opciju za 100kn postoji jos opcija za 200kn=500MB te 50kn=75MB.Ako ne odaberes niti jednu opciju 1kn ti je 1MB tako da ti se isplati odabrati bilo koju opciju.

ice queen
17 godina
neaktivan
Lana_zg kaže...
ivan123 kaže...

Da ovo je tocno,dobijes 100kn na racunu,ali cim se connectiras pametno ti je odabrati opciju koju daje Vip za 100kn,a tom opcijom dobivas 200MB.Uz ovu opciju za 100kn postoji jos opcija za 200kn=500MB te 50kn=75MB.Ako ne odaberes niti jednu opciju 1kn ti je 1MB tako da ti se isplati odabrati bilo koju opciju.

Da znam za te opcije. Hvala za preporuke.

17 godina
Vip internet

Ovako, imam problem ! Recite mi sto je tocno mobile broadband usluga i sta im znaci da sam imao 260 poziva ?? Nije vrag da se Team Viewer na neku foru naplacuje (naravno free verzija je u igri). Kako naplacuju upload podataka ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vip internet

ne koristim to..ovo sam našao na netu:klik

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Batista kaže...

Ovako, imam problem ! Recite mi sto je tocno mobile broadband usluga ista im znaci da sam imao 260 poziva ?? Nije vrag da se Team Viewer na neku foru naplacuje (naravno free verzija je u igri). Kako naplacuju upload podataka ?

Rijec je o vodafone sticku...

17 godina
Batista kaže...
Batista kaže...

Ovako, imam problem ! Recite mi sto je tocno mobile broadband usluga ista im znaci da sam imao 260 poziva ?? Nije vrag da se Team Viewer na neku foru naplacuje (naravno free verzija je u igri). Kako naplacuju upload podataka ?

Rijec je o vodafone sticku...

Da, to je broj konekcija... Nego nije mi jasno kako bi mogao natuc 450 kn neta, skinuto je 3.5 GB, i utorrent nije vise radil nakon sto je skinuo file... Program za nadzor veli da je skinuto 3.5 GB, a poslali su mi obavijest da sam presel limit...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice