Naime ovako. Zbog posla kojim se bavi majka drzava joj uvjetovala rad na odredenom programu u sklopu HZZoa na kojem ce imati aplikaciju gdje ce voditi evidenciju povijesti bolesti o pacijentima na terenu. Na terenu su cure fizio i med sestre kojima smo morali kupiti mobitele itd i na terenu ce slikati rane etc te prenositi u e karton ukratko. Zanima me moze li se nekako stvoriti "glavni" mobitel (od mame koja je ravnatelj) i da moze putem svog mobitela nadgledati druge mobitele gdje se nalaze itd. i eventualno nesto kontrolirati. Zasada sam ubacio kartice u sve mobitele stvorio novi gmail account s kojim se ulogirao u sve mobitele jer sam morao instalirati vacap na sve. Mislio sam login sa njenim podacima od njenog maila medjutim jel onda to nosi druge probleme mogucnost ulaska u njen gmail itd. Pa me zanima ako je tko u slicnoj situaciji bio ili zna malo vise o tome kako imati to sve pod kontrolom i da funkcionira . Hvala unaprijed
Umrežavanje mobitela
- poruka: 3
- |
- čitano: 1.254
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Apple ima ugrađen sustav Family Sharing i Screen Time koji omogućuje:
Praćenje i ograničavanje korištenja aplikacija i sadržaja na drugim uređajima
Podešavanje dozvola za kupnju aplikacija, web sadržaja i pristup pojedinim funkcijama
Upravljanje kontaktima, porukama i ograničenjima komunikacije
Postavljanje vremenskih limita za korištenje uređaja
Ako imaš Android..
Treba koristiti aplikacije treće strane za roditeljski nadzor i upravljanje uređajima, kao što su:
AnyViewer
Omogućuje daljinsko gledanje ekrana, praćenje lokacije, ograničavanje aplikacija i još mnogo toga. Na oba uređaja treba instalirati aplikaciju i povezati ih kroz zajednički račun
AirDroid Parental Control
Podržava praćenje Androida s iPhonea (lokacija, screencast, blokiranje aplikacija)
Za profesionalni ili sigurnosni nadzor (MDM, više poslovnih uređaja), koristi se specijalizirano rješenje Device Management, ali ovo je tipično namijenjeno poduzećima i organizacijama.
Individualni nadzor više mobitela iz jednog iPhonea – najjednostavniji je i najdetaljniji kad su svi uređaji u Apple ekosustavu te se koristi Family Sharing i Screen Time za centralno upravljanje.
Za miješane platforme potrebne su dodatne aplikacije.
Naime ovako. Zbog posla kojim se bavi majka drzava joj uvjetovala rad na odredenom programu u sklopu HZZoa na kojem ce imati aplikaciju gdje ce voditi evidenciju povijesti bolesti o pacijentima na terenu. Na terenu su cure fizio i med sestre kojima smo morali kupiti mobitele itd i na terenu ce slikati rane etc te prenositi u e karton ukratko. Zanima me moze li se nekako stvoriti "glavni" mobitel (od mame koja je ravnatelj) i da moze putem svog mobitela nadgledati druge mobitele gdje se nalaze itd. i eventualno nesto kontrolirati. Zasada sam ubacio kartice u sve mobitele stvorio novi gmail account s kojim se ulogirao u sve mobitele jer sam morao instalirati vacap na sve. Mislio sam login sa njenim podacima od njenog maila medjutim jel onda to nosi druge probleme mogucnost ulaska u njen gmail itd. Pa me zanima ako je tko u slicnoj situaciji bio ili zna malo vise o tome kako imati to sve pod kontrolom i da funkcionira . Hvala unaprijed
Life360 app.