Što je bolje od iPhonea? zaključana tema

poruka: 47
|
čitano: 6.424
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Što je bolje od iPhonea?

Ako je uređaj nabavljen ilegalno, tj. ako je otključan, kada se update-a preko interneta onda se zablokira. To se dogodilo mom kolegi.

17 godina
neaktivan

Dobila sam ga na poklon, nista ilegalno, kupljen u inozemstvu.

Kad mi ga je decko stavio par programa preko bezicnog neta, sve je bilo u redu. A kad sam instalirala iTunes, blokada.

Mi mozes molim te napisati kako je to rijesio tvoj kolega?

U Hrvatskoj jos nemaju servisa za iPhone.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2008 11:18 (zvoncica22).
17 godina
neaktivan

Ako je kupljen u inozemstvu, a nije otključan, kako radi sa hrvatskim SIM karticama?

17 godina
neaktivan

Mozda su ga u ducanu prije prodaje otkljucali, ali ja nisam nista davala na servis radi otkljucavanja ili bilo ceg drugoga.

Do jucer je radio sa bilo kojom stranom ili nasom karticom.

17 godina
neaktivan
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan

Ferovca1 puno ti hvala! iPhone je na popravku i nadam se da ce sve bit dobro.

Danas sam bila u T-mobile servisu i teta koja prima stranke mi je rekla da u Hrvatskoj jos nema servisa za iPhone, ali i da primaju dosta prituzbi na racun uredaja. I uputila me da uredaj ostavim kod nekog servisera mobitela, mozda bi oni mogli nesto napraviti.

Ako jos netko ima kakav savijet ili mu se desio slican problem, molila bih da ostavi komentar.

Ako mozete posaljite i mail: zvoncica22@hotmail.com . Eto...

Ferovca1, jos jednom: HVALA!

17 godina
neaktivan

Hvala tebi što si ukazala na problem. Ja sam jedan od potencijalnih kupaca iPhone-a, ali moj moto je " prvi mačići se u vodu bacaju..". Kad ga ispoliraju, kupujem..

UPDATE: obzirom da ti mob radi sa svim karticama, vjerojatno je otključan (osim ako nije kupljen otključan uz punu cijenu). Kako je rekao kolega par postova prije, moguće je da su itunes prouzročili problem..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2008 17:11 (ferovca1).
17 godina
neaktivan
Što je bolje od iPhonea?

To nije nikakav problem,to je normalno iphone je najverovatnije bio na nekoj nizoj verziji...

To je najverovatnije skinuo 2.0 update i zakljucao se

ziphone.org

Skini taj program,prikljuci iphone i pritisni do it all,onda sacekaj da zavrsi svoje i to je to

P.S ako je skinuo 2.0 (sa kojim dolaze super stvari) moras koristit WinPwn

Ako treba pomoc mozes me dodat na MSN-u poslao sam ti adresu na PM

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2008 19:55 (xxtoni).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Što je bolje od iPhonea?
autorov komentar

Malo kasnim an temi...Plač 

Želim neki dobar smartphone da se pokažem pred prijateljima i da mogu puno toga raditi na njemu. Multitouch bi bio poželjan.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Što je bolje od iPhonea?

Po meni mislim da ti je najbolji smarthphone neki model od HTC-a iz Touch serije, svi su redom WM. A da se pokažeš pred prijateljima, uzmi si tebi najljepši, jest da mislim da će ti iPhone ostaviti najveći wow dojam pred ostalima, mada je WM OS daleko ispred Apple-vog.

I kao što sam ti rekao iPhone ima najblji multitouch rješeno sučelja, ali nije loše ni TouchFLO od HTC. Ja bih se odlučio za HTC, a ti se sam odluči, između HTC ili iPhona.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
Što je bolje od iPhonea?

I da kako kažeš želim puno toga raditi na uređeju, mislim da će ti puno prije dosaditi iPhone od HTC i WM platforme, za koju imaš stvarno poveći broj dobrih i kvalitetnih aplikacija.

Sve si stavi na kocku i vidi što ti je bitno, dali će te moći zadovoljiti iPhone ili ne, za kojeg bih još nadodao i da ima nešto brži OS od WM na HTC-u.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi, IZBJEGAVAJTE sve proizvode od tvrtke Apple u širokom luku. Skupa šrot roba zapakirana u sjajan celofan. Kad nešto ode, neka ti sam Bog pomogne. Imao sam u životu dva iMac-a i NIKAD VIŠE.

17 godina
neaktivan
Što je bolje od iPhonea?
autorov komentar

Dobro hvala, onda niš od iPhonea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hex kaže...

Dobro hvala, onda niš od iPhonea.

I phone = malo, svjetlucavo, uglavnom beskorisno.

Btw "tinejđer" se ne piše tako nego tinejdžer.
17 godina
neaktivan

Pitanje je je li tvoj iPhone aktiviran. Ako kaze "Slide for emergency", onda nije. Moras ga aktivirat preko iTunesa ili nekog hackerskog alata.

17 godina
neaktivan

Da, pise "Slide for emergency"! I kako je na ekranu ikonica iTunesa, mislim da je problem nastao tamo ili da se preko iTunesa moze rijesiti problem.  Mi mozes molim te napisati kako bi se to moglo rijesiti, kojim postupkom i kako? Hvala!

17 godina
moderator

Tema je iscrpljena, krenulo se u off-topic, pa zato - lock!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice