Ljudi moji, muči me pitanje: Koji je mobitel bolji od iPhonea, odnosno, kolika će mi biti investicija to što ću ga možda kupiti; jer mi je rođak reko da je pola toga u njemu zaključano. POMOĆ!!!
Nokia n95?
SE C905, ima ih dosta. Samo neznam jel C905 došao kod nas.
Sve zavisi od toga šta tražiš od telefona. Ako te zanimaju mogućnosti reprodukcije muzike i (pogotovo) videa, mislim da mu nema ravnog, ali ako te zanimaju ostale stvari (PDA, mogućnost GPS navigacije...), verujem da se mogu naći bolji uređaji, samo budi malo precizniji.
Razmisli o Samsung i900 Omnia, konkurent iPhoneu.
Usudio bih se reći skoro svaki smartphone je bolji od iPhone, ali sve ovisi o tebi i o onome što tražiš. Od brendova HTC, Nokia, SE.
Nokia n95?
SE C905, ima ih dosta. Samo neznam jel C905 došao kod nas.
Hmm, dobro bi mi došle detaljnijo info, ovo sve gore je samo općenito...
N95, N96
Nijedan mobitel nije bolji od iPhonea!
Imam iPhone, nebi ga mijenjao za nijedan drugi, pocevsi zbog super ekrana, intiutivnog nacina koristenja, pisanja SMSa (brzo se na to naviknes), pregleda fotografija, videja i naravno samog dizajna...
Sto se tice funkcija koje iPhone ima tu sigurno nije u vrhu ponude, daleko od toga ali kad se jednom naviknes na iPhone you can't go back, super lezi u ruce, lijepo izgleda...imas hrpu programcica koje moz poskidat i stavit gore, surfat netom i tome slicno, meni se nijedan mobitel nije dopao kao iPhon
A jesi ti uopce imao ikakav smartphone ili pda prije, ili usporedjujes iphone sa obicnim mobitelima?
Bilo koji uredjaj sa windows mobile OS-om gore ima milijun programcica, 50 vrsta on screen tipkovnica (ukljucujuci i iphone tipkovnicu)...
Nisam imao iPhone u rukama, pa necu nis komentirat, al u zadnje vrijeme mi se cini da ga ljudi hvale jer su na njega presli sa Nokie 3310 i sad imaju pravi OS prvi put na mobilnom uredjaju i to je svima nes nevjerojatno
Kakve veze ima jel sam koristio ikakav drugi mobitel? Rekao sam svoje misljenje o iPhoneu...
Ipak imao sam prilike probati SonyEriksson onaj P model mislim da je P990i ili tako nesta nesjecam se tocno kao i LG prada (onaj sto je dosta slican iPhoneu po izgledu), kao i Nokia N80 (neznam jel to "smart phone niti je bitno nije mi se svidio a dosta je skup bio kad je izaso) i ipak iPhone mi se najvise dopao zbog jednostavnosti i intiutivnog koristenja dok su ovi na neki nacin bili malo kompliciraniji.
iPhone je uredjaj koji ili volis ili mrzis :-D ja sam se bome ugodno iznenadio kad sam ga poceo koristit nisam mislio da ce mi se toliko svidit posto mi mobiteli nisu neka napeta tema bas dok s iPhone zaista uzivam

Jesi čuo za sarkazam...
Hmm, dobro bi mi došle detaljnijo info, ovo sve gore je samo općenito...
iPhone je šminka, nokia n95 pravi mobitel !
N95 e 0 od mobitela
Velik je,baterija se brzo trosi,kamera i nije nesto naspram TOJ konkurenciji
Sto se tice iphone konkurencije
HTC Touch Pro,samsung instinct,SE X1...
imao sam 1-G iphone ali prodao sam ga jer sam se nadao da ce 3g izac brze i da ga kasnije necu moci prodat
Meni se onaj mobitel sviđa radi:
Dizajn-a (ipak to je apple,dizajn je kod njih standard)
I OS mu je prilicno dobar (ali one škrtarije i nalik sve kvare,to je ipak apple :P)
ali nista strasno vecina "problema" na iphone-u rijese aplikacije i Dev team...
Svaki Symbian s60 v3 (n73, 78, 81, 82, 95, 96)
Playstation 1 .
Šala.
Nokia n95 al ova od 8Gb....njamm njamm...
iPhone je karakterističan po svom multitouch screen-u i koji to najbolje obavlja od svih ostalih mobilnih uređaja. Od ostalih uređaja koji spadaju u tu skupinu su ti HTC uređaji iz Touch serije koji imaju TouchFLO sučelje te LG, mislim da je model KE 990 Viewty i mislim da je tu Samsung F490.
E sad, usporedba između tih modela i iPhona išla bi ovako, kao što rekoh iPhone ima najbolje rješenu navigaciju prstima, odnosno multitouch. I stavljam ga ispred Samsung i LG modela, dok prednost dajem HTC uređajima iz Touch serije nad iPhonom.
P:S: Mislim da ima još par modela od Samsunga i LG koji zadovoljavaju kriterije. Nokia i SE po ovim kriterijima (multitouch) nemaju svoje uređaje, mada bih prije odabrao jedan smarthphone od Nokie ili SE nego iPhone. I SE ima touchscreen uređaje ali nisu multitouch.
Nisam se ovdje dosad još izjašnjavao što se tiče iPhone-a, ali sada nakon što sam ga koristio jedno vrijeme mogu samo reći da je iPhone igračka za nezahtjevnu publiku. Nikada ga ne bih mijenjao za svoj m600i ili P1. Mogao bih ga eventualno imati kao drugi mobitel, više za razbibrigu. Ali nakon godina korištenja raznoraznih smartphone-ova, iznimno me frustriraju ograničenja nametnuta od strane iPhone-a.
Šminka je šminka, a posao je posao. Simple as that.
To je jasno. Ostaje jos samo pitanje je li ordeđenoj osobi bitniji posao ili sminka.
mda nokie i naravno black berry
ni iphone nije los
sve je to stvar ukusa...
to je interesantno na sta se vi izjasnjavate,ako vi nista primjetili iphone je predviđen za posao vise nego bilo koji od tih simbijana,a iako ima bruku ogranicenja kao sam mobitel,i nedostaju mu neke obicne stvari kao bluetooth (ima hardware),mms i slicno on je ipak za posla dobra solucija
Ima dobar Terminal,Podrzaje exchange server,brz wifi,baterija jest kratka,nemoze se baterija mijenjat (osim apple tehnicara i netko tko ga se ne boji pokvarit)
Ali na kraju krajeva svatko ima svoj ukus
Netko ce rec da je iphone sranje,netko ce reci da je fantastican,netko ce pitat jel to sta za jest....
Meni su osobno sto se tice mobitela najvise pali
HTC TyTN II,P1 i iphone 3g
Naravno tu je i novi Samsung Omnia i SE X1 ali posto su mi trenutno daleko izvan domena necu da se brinem njima
Molila bih pomoc!
Dobila sam iPhone za poklon i kad sam instalirala iTunes i prikljucila iPhone na komp, pojavila mi se ikona iTunsa, kabel i sad samo mogu obavljati hitne pozive.
Nisam nista dirala, pa mi nije jasno sta se dogodilo i sta napraviti da proradi.
Hvala!
iskopči kabel...
Pa naravno da sam iskopcala kabel. Sad mobitel (iPhone) uopce ne reagira, a mogu obavljati samo pozive na hitne brojeve.
Kako preko kompa na mob nisam nista instalirala, nije mi jasno zasto i kako se to desilo.