Samsung S5230 vs LG K500 Cookie

poruka: 5
|
čitano: 5.482
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, jednostavno pitanje, koji je mobitel bolji, a pod tim smatram kvalitetu ekranskog prikaza, brzine odaziva, dizajna sučelja, reprodukcije filmova...Je li tko imao priliku koristiti oba mobitela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidim da nitko nije odogovorio, pa sam morao kupiti mobitel bez vaših savjeta...Smijeh Odlučio sam se za LG KP500 cookie i pokazao se kao nevjerojatan izbor za 845kn. Ima izvrsne mogućnosti i preporučio bih ga svakome.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

mobitel  je  skroz  superrrrrr  na  svim  forumima  i  mnogim  stranicama  je  super  bar  tako  kažu  Namigiva  super  je  izgled  dizajn  performanse  cooooooooll  Smijeh

eli

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230 vs LG K500 Cookie

evo imam jedno pitanje dakle sadasnji mob mi je sony ericson w580i i sada bi zelio kupit nesto sa toch screanom i googlam ja malo i naletim na ovaj forum tako da imam par pitanja dakle koji bi mi mobitel bio bolji jer uglavnom pozivi i poruke to mi je tako i onako "isto".koji je mobitel bolji i izdržljiviji jer koristim uglavno kameru za snimaje i za glazbu pa koji mi mobitel preporučujete ??? i hvala unaprijed

16 godina
protjeran

Definitivno S5230. Bolja kvaliteta plastike, bolji ekran (i touch i osvjetljenje), mislim da su baterije podjednako dobre - možda cookie nešto duže ali se radi o satima

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice