Dakle, jednostavno pitanje, koji je mobitel bolji, a pod tim smatram kvalitetu ekranskog prikaza, brzine odaziva, dizajna sučelja, reprodukcije filmova...Je li tko imao priliku koristiti oba mobitela?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim da nitko nije odogovorio, pa sam morao kupiti mobitel bez vaših savjeta... Odlučio sam se za LG KP500 cookie i pokazao se kao nevjerojatan izbor za 845kn. Ima izvrsne mogućnosti i preporučio bih ga svakome.
mobitel je skroz superrrrrr na svim forumima i mnogim stranicama je super bar tako kažu super je izgled dizajn performanse cooooooooll
evo imam jedno pitanje dakle sadasnji mob mi je sony ericson w580i i sada bi zelio kupit nesto sa toch screanom i googlam ja malo i naletim na ovaj forum tako da imam par pitanja dakle koji bi mi mobitel bio bolji jer uglavnom pozivi i poruke to mi je tako i onako "isto".koji je mobitel bolji i izdržljiviji jer koristim uglavno kameru za snimaje i za glazbu pa koji mi mobitel preporučujete ??? i hvala unaprijed
Definitivno S5230. Bolja kvaliteta plastike, bolji ekran (i touch i osvjetljenje), mislim da su baterije podjednako dobre - možda cookie nešto duže ali se radi o satima