Samsung Galaxy S3 Mini vs Apple iPhone 4s

poruka: 29
|
čitano: 15.488
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znaci kupujem novi mob i trebam misljenje evo nekiz karakteristika-

S3 Mini

Kam-5 MP

Video-720p

Ekran-4' 233 ppi

Procesor-1 GHz

RAM-1 GB

Prednja kam-VGA

iPhone 4s

Kam-8 MP

Video-1080p

Ekran-3.5' 330 ppi

Procesor-1 GHz

RAM-512 MB

Prednja kam-VGA

59 Apple iPhone 4s
12 Samsung Galaxy S3 Mini
Slatka mala, sladak ja :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

iPhone 4s je bolji, ali i skuplji mobitel.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S3 Mini vs Apple iPhone 4s
Applovac kaže...
Znaci kupujem novi mob i trebam misljenje evo nekiz karakteristika-

S3 Mini

Kam-5 MP
Video-720p
Ekran-4' 233 ppi
Procesor-1 GHz
RAM-1 GB
Prednja kam-VGA

iPhone 4s

Kam-8 MP
Video-1080p
Ekran-3.5' 330 ppi
Procesor-1 GHz
RAM-512 MB
Prednja kam-VGA

iPhone defitivno. Nemoj gledat specifikacije, iPhone je iPhone. Ja sam presao s 4s na xperiu s(koja ima bolje spec) i tako sam zazalio koliko je taj andorid los.
15 godina
odjavljen
gamer34 kaže...

iPhone defitivno. Nemoj gledat specifikacije, iPhone je iPhone. Ja sam presao s 4s na xperiu s(koja ima bolje spec) i tako sam zazalio koliko je taj andorid los.

{#}

Uzmi iPhone, jednostavno je brzi, jailbreak i tjt

15 godina
neaktivan

Koliko god bio za Android, taj Galaxy S3 Mini je isti ko prvi Galaxy S ali sa mrvu jacim HW-om, i to je to.

Po meni skroz promasen uredaj.

Uzmi 4S svakako i bez razmisljanja, puno puno bolji ekran, jako mocan HW, eto, sa objektivnog stajalista, 4S je naprosto jaci uredaj.

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
protjeran
4s bez razmisljanja, S3 mini je niza klasa uredjaja.
16 godina
neaktivan

Mislim da cu uzeti Galaxya jer je iphone poskupio oko 1000 kuna(pretplata, t-mobile,total m+) ili cu uzeti iPhone 4 ili Galaxya...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Ja bi i dalje uzo iPhone 4 prije galaxya...
16 godina
neaktivan

Ha vidjet cu ipak su jednaki po vecini... Ali ako opet spuste cijenu na 4s odmah ga uzimam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toplo ti preporucam 4s. Ja gam imam vise od godinu dana i prezadovoljan sam sa njim, uopce ne pomisljam na kupnju drugog mobitela.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Posjedujem Galaxy s3 mini i stvarno sam prezadovoljan mobitelom. Radi odlicno bez ikakvih zastajkivanja, i uopce mi nije zao sto sam ga uzeo. Baterija mi je odlicna na njemu stvarno. Cijeli dan ga tusim plus razgovori poruke mobilni internet i na wlanu je skoro cijelo vrijeme ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 21:33 (Marko5552).
13 godina
neaktivan
iPhone 4s bolji od iPhone 4 bolji od SGS 3 mini. Iphone naravno jb- an ;)
15 godina
odjavljen

Kako nemate pojma. S3 mini i iPhone su hardverski slicni i imaju slicne performanse. Na strani iPhona su kamera i gustoca piksela. Na strani S3 mini su veci ekran, vise RAM, ljepsi je i nije od stakla. S3 mini je noviji model i jos je jeftiniji. Svakom cool covjeku je to dosta da odabere Galaxy. A onda kad ga upalis i upoznas sve mogucnosti Androida bio bi lud da kupis iPhone. Tu mozes besplatno skidati aplikacije, prilagoditi uredaj svojim potrebama itd itd. S3 mini ima sve mogucnosti S3a, Direct Call, S Voice itd itd. To je zapravo malo slabiji S3, ali za cijenu od 2000 kn je best buy. Da nebi bilo zabune, ja jesam koristio iPhone i to je bijeda prema Androidu.

Imam iPhone. Hasta la victoria siempre. HALA MADRID!
Moj PC  
5 10 hvala 0
14 godina
piksic kaže...

Kako nemate pojma. S3 mini i iPhone su hardverski slicni i imaju slicne performanse. Na strani iPhona su kamera i gustoca piksela. Na strani S3 mini su veci ekran, vise RAM, ljepsi je i nije od stakla. S3 mini je noviji model i jos je jeftiniji. Svakom cool covjeku je to dosta da odabere Galaxy. A onda kad ga upalis i upoznas sve mogucnosti Androida bio bi lud da kupis iPhone. Tu mozes besplatno skidati aplikacije, prilagoditi uredaj svojim potrebama itd itd. S3 mini ima sve mogucnosti S3a, Direct Call, S Voice itd itd. To je zapravo malo slabiji S3, ali za cijenu od 2000 kn je best buy. Da nebi bilo zabune, ja jesam koristio iPhone i to je bijeda prema Androidu.

nisam ljubitelj applea ali u ovom slucaju je iphone 4s bolji izbor makar s3 mini bio noviji i imao vise rama 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
odjavljen

Ja sam koristio iPhone, sad koristim Galaxy i razlike u performansama nema tako da se to svodi na odabir OSa. A usporedba iPhona s nekim Android uredajem (a pogotovo s nekim HTCom ili Samsungom koji imaju savrseno korisnicko sucelje) uopce nema smisla jer je po meni Android puno bolji i ljepsi i zabavniji od iOSa.

Imam iPhone. Hasta la victoria siempre. HALA MADRID!
Moj PC  
3 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa ja sad imam android, al on bez obzira na ram i broj jezgri često lagga. Sad da ne mislis da imam shitty low end android, pola godine sam imao s3 i na njemu je bilo isto tako. Kazes na androidu mozes besplatno skidat app-ove. Pa to moze i na iOS-u, kao sto sam i napisao jailbreak-om. Sad kvaliteta korisnickog sucelja je stvar ukusa, ali mislim da ipak vrijedi zrtvovati widgete za potpuno fluidni ui. LP
17 godina
Ja sam do nedavno imao s3 te sam ga prodao i vratio se na 4s upravo zbog laga, lošijeg multitaskinga, trajanja baterije, facetime, imessage i dr. Najbolje bi ti bilo da ako imaš priliku da isprobaš oba uređaja pa da vidiš šta je tebi najbolje jer ako meni više odgovara iphone + ios ne mora značiti da će i tebi
Scorp21
16 godina
neaktivan

Ma isprobao sam je vać njih obojcu. Kad ih nemam u rukama onda bih najrađe uzeo iPhone ali kad god vidim S3 Minija nekako mi se cini ljepši i bolji. Vidjet cu jos kroz 10 dana pa onda kupijem. Razmišljao sam o HTC 8X ali sumnjam da ce biti dostupan tako da mislim da cu uzetil S3 Minija. Inače bi i ja odabrao iPhone 4s ali je poskupio 1000 kuna u pretplati {#} ali su rekli da ce mozda pojeftiniti(akcija ili tak nes)...  Javit cu vam sta sam uzeo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eto u ponedjak sam narucio Samsunga te je jucer stigao. Uopče ne žalim što sam ga uzeo. Baterija super traje. Hvala vam svima na savjetima. ;-)
13 godina
neaktivan
Sta vi mislite isplati li se prodat iphone 4 i kupit samsung galaxy s3 mini?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Opcenito se ne isplati s3 mini kupovat, ustedi jos para i uzmi nesto bolje..
13 godina
neaktivan
I mislio sam,a sto bi bilo sa galaxy s2,sumnjam da ce bio koji mob biti fluidniji nego iphone,koristio sam xperije ali sam opet kupio iphone...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Scorp21 kaže...
Ja sam do nedavno imao s3 te sam ga prodao i vratio se na 4s upravo zbog laga, lošijeg multitaskinga, trajanja baterije, facetime, imessage i dr. Najbolje bi ti bilo da ako imaš priliku da isprobaš oba uređaja pa da vidiš šta je tebi najbolje jer ako meni više odgovara iphone + ios ne mora značiti da će i tebi

Meni galaxy s3 nema laga i ne zastajkuje a ne koristim telefone bez mogučnosti korištenja sd kartice bio on iphone ili sony svejedno.I pri tom mi nije važno kolika je memorija pa i da ima 64 gb.Sloboda prije svega.

16 godina
neaktivan

ja imam prestigio 4500 presao sa iPhone 4, nije mi zao, nema zastajkivanja niti bilo kakvih gluposti ali mislim da je to zbog "golog" androida , sve u svemu nebi se vise vratio na iPhone nema sanse...

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
protjeran

imao sam iphone 4, a sad imam s3 mini i mogu reci da svaki ima svoje prednosti i mane. Ukupno gledajuci rekao bi da je malcice iphone bolji.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja trenutačno imam iPhone i meni je on super. Mislim da Galaxy ima malo prevelik ekran, ali sve u svemu oba mobitela su jako dobra i ja bi u tvojem slučaju uzeo Galaxy pošto je jeftiniji.

0 0 hvala 0
14 godina

Imam Samsung Galaxy S Advance ispočetka je bilo sve OK ,klizilo je sve kao podmazano ali evo nakon 2 mjeseca non-stop laga,šteka,spor,na dane bih ga bacio u smeće,imam i 4s,raketa prema ovom mom jadniku!!

Sad jel do Androida ili do samog mobitela ne znam!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da se baš s3mini i iphone ne mogu svrstati u isti koš .. 

Što se tiče tvog problema sa S Advance mislim da bi mozda trebao ocistiti mobitel, tj reinstalirati android, nekakav custom rom ili slično .. Nemam previše iskustva, mozda netko zna bolje .. 

GL&HF
16 godina

lag  na androidu je normalna stvar nakon nekog vremena jer postoji previše procesa koji se vrte u pozadini, rješenje je ugasit i upalit mob, obavezno stavite neku aplikaciju za kontrolu procesa, nešto kao task manager  u windowsima, PREPORUKA: ES Task Manager..

S3 mini je odličan mobitel no to je ipak srednja klasa, dok je Iphone 4 bio vrh ponude tako da to nije dobra usporedba, Iphone je definitvno kvalitetnije napravljen ali ima manu preko koje se ne može priječi a to je Android kojeg nema..............  Zato galaxy

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice