Samsung Galaxy Note 4!

poruka: 968
|
čitano: 218.160
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

S Healt se obnovio sa novim đinđaminđama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Problem je u Antutu-u, a ne u GPU-u. Svaki benchmark pokazuje rezultate normalne, samo Antutu 3D graphics test steka (15-20) i rezultat je manji zbog tog. Igram GTA: S.A., Modern Combat 5 i ostale zahtjevne igre na najacim postavkama za grafiku i sve glatko radi tak da nije problem na 5.0.1 sa mHzima graficke.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Jedno pražnjenje..

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note 4!
spajder68 kaže...

Jedno pražnjenje..

Odlično, nego ovako kako izgleda korištenje tog mobitela, što si točno radio. Jer ja sa svojim na to vrijeme kao ti imam max 3 sata ekrana i pola sata razgovora. 

16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Evo zadnja 3 dana sam si prije punjenja polovio kako izgleda to kod mene s baterijom. Gledajući kako ostali imaju, moja ko da radi s pola kapaciteta :)

Nadam se da se ne razlete sve slike koliko sam ih postavio. 

16.4.

15.4

14.4

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Nešto je kod tebe čudno, skoro nikad mi SOT nije pao ispod 3,5 sata. Ne znam kako koristiš mob ali meni je sve uključeno i dosta koristim mob jer mi zamjenjuje i tablet i dio PC-a. 

Nego jer ko root-ao? Pretpostavljam gubitak garancije i aktivacija knoxa? 

Sviđa mi se novi TouchWiz sa S6 ali još uvijek nema porta. Ne znam koji su planovi Samsung-a ali bilo bi lijepo kad bi i nas nadogradili. Ako neće uvijek je tu xda :)

0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

pa morali bi,ipak je note 4 flagship koji je izasao pre nesto vise od pola godine

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Nekak sumnjam u to ali bumo vidjeli. Jučer se igrao sa S6, ja imam Note a šogoruca S5 i na sva tri vizualno različiti UI. Nisu sad to velike razlike ali ipak čovjeka veseli kad kupiš (pre)skupi mob da se barem potrude i ažuriraju najnoviju verziju sotware-a. 

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Strašan je ovo uredjaj, strašan, ne znam šta da kažem, danas ga u jednom trznom centru malo isprobavao, naravno, odmah tamo u aplikaciju za crtanje (sketchbook?) i nacrtam svoju lumiu 1020 :D

svidja mi se uredjaj, pod ugovorom sam jos sa lumiom 1020 par mjeseci, pa u buduce zacrto sam sebi Note 4 da cu kupiti. ovo se jednostavno mora imati

nego, kad ce Note 4 dobiti touchwiz kao kod S6 ?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 23:32 (Indestructible).

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Ovako to izgleda na mojem primjerku (SLO verzija):

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Nema lolia za Tele 2? Zna li netko kad se očekuje?

Miro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

ljudi moji idem prodat sad note edge i crkne kamera pred čovjekom, a kao popravili mi na servisu... sad dok sam par puta ugasio i izvadio bateriju, kamera opet radi...

našao sam na xda da su isto drugi imali problema s time, da je defektna kamera i da su dobili novi ili su stavili novu kameru

sutra opet na servis

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Samsung Galaxy Note 4!

To ti se zove sreća u nesreći :). Inače bi te kupac optužio da si mu prodao neispravan mobitel. 

Meni nekad ekran pozeleni i jedini način je izvaditi bateriju pa se vrati u normalu. Dogodilo se već par puta. Nisam nosio na servis još. 

0 0 hvala 0
12 godina
Samsung Galaxy Note 4!

pozz

jedno pitanje kratko,

planiram kupiti note 4 i imam priliku uzeti verziju n910f dakle sa snapdragonom, iz njemacke je mob, dali mi molim Vas mozete reci kolika je stvarna razlika u odnosu na exynos, i dali da ga bez željenja uzmem ili da ipak trazim n910c verziju?

hvala puno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldjer330 kaže...

pozz

jedno pitanje kratko,

planiram kupiti note 4 i imam priliku uzeti verziju n910f dakle sa snapdragonom, iz njemacke je mob, dali mi molim Vas mozete reci kolika je stvarna razlika u odnosu na exynos, i dali da ga bez željenja uzmem ili da ipak trazim n910c verziju?

hvala puno

U radu nebi trebalo bit neke značajnije razlike,al ako hočeš osigurati se za duže vrijeme svakako exynos.8jezgri,izrada 20nm.....Trenutno nema konkurencije,osim iz vlastite kuče sa večim taktom i još manjim proizvodnim procesom izrade.Moj ti je savijet znači n910c!!

14 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Možda previše očekujem, i optimistički pokušavam prejudicirati, ali ako S6 Edge ovako dobro izgleda, kako bi mogao odlično izgledati Note 5 tek?!?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

Nema lolia za Tele 2? Zna li netko kad se očekuje?

Neke naznake možda? Jesu  iz VIP-a dobili?

Miro
17 godina

Jesmo :)

14 godina
neaktivan
zstef kaže...

Jesmo :)

Blago vama! Kada?

Miro
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Vidim...prije 20 dana. Ali sad na YT gledam i ništa revolucionarno.

Miro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ja na TELE2 isto čekam li ga čekam...a recimo ako instaliram taj Odin i stavim "poljski" Loli... Da li se mogu eventualno vratit na moj TELE2 Loli kad izađe? Da li je to uopće izvedivo?  
Pitam radi garancije na TELE2 :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

jel zna možda kada će lolipop za note edge na VIP-u?

EDIT: javili mi sada sa servisa da su naručili novu kameru i bateriju, da je to defektno

No pain no gain
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 15:00 (streamg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Ima li kakav način za rootanje na LP da ne okine Knox?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Jer tko primjetio kakav lag na Nore 4 s Exynos-om???, ili sve radi ko vurica. Uzimam novi mob pa kombiniram...

0 0 hvala 0
10 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Malo zna zaštekati, tu i tamo. Recent apps tipka laga, fingerprint scanner je očaj. Meni osobno ekran nekad pozeleni i tak. Sve u svemu moglo je i bolje za tak skup uređaj. 

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Baš sam ga sad gledao u Vipu...ne sjeda mi dobro u ruku...brio sam taj uzet za službeni...sve mi se čini da idem malo na WP.

0 0 hvala 0
17 godina
R36 kaže...

Jer tko primjetio kakav lag na Nore 4 s Exynos-om???, ili sve radi ko vurica. Uzimam novi mob pa kombiniram...

Na mojem primjerku lag je zaista nepoznanica. Netko je spomenuo da laga na recent appsu. Pogotovo mi je tamo 100% fluidan i odaziva se promptno. Jedino što sam ja skinuo, odn. pogasio dobar dio Samsungovog bloatwarea i bloatware mobilnog operatora + ne koristim TouchWiz nego Nova launcher od dana nula. S TouchWizom kao launcherom ni na jednom Samsungu nisam radio ukupno više od minute-dvije (koliko već treba da se skine i instalira Nova launcher).

Deckard
17 godina

Fingerprint scanner je očaj ako ga dobro ne iskonfiguriraš, a ovo za zeleni ekran stvarno ne znam da sam čuo da se ikome dogodilo.

Jesi li razmišljao o reklamaciji?

10 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Ma jesam,samo mi se uvijek dogodi negdje u pm tak da moram resetirati mob i onda radi ok neko vrijeme. Čekam da skroz pozeleni i onda ću ga odnijeti. 

Nego, kako konfiguriraš scanner?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Provaj ovako,u mene radi bez greške.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice