nekad opdjednom beez razloga, dode mi da je sd kartica uklonjenaaaa, odjednom, ja na wapu il fb il nes slicno, sd kartica je deaktivirana, izvadim bateriju i moram cekat 2 min ugasen mob ponovno upalit da bi memoriska radila inace memoriska toshiba 8 gb i mob xperia arc s (cusom rom, ulitmate hd)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nekad opdjednom beez razloga, dode mi da je sd kartica uklonjenaaaa, odjednom, ja na wapu il fb il nes slicno, sd kartica je deaktivirana, izvadim bateriju i moram cekat 2 min ugasen mob ponovno upalit da bi memoriska radila inace memoriska toshiba 8 gb i mob xperia arc s (cusom rom, ulitmate hd)
Mogsducvw das iti je uteredjaj pokvrarenn, iiilli susu koonsektori na karratici illi mobitlellu oksdiidirali (zlalhrdjali)
PRaobja s durgom kakrticom
nedavno san minja kuciste od moba, jel postoji neka mogucnost da je tu nes pokvarilo konsektore?
nedavno san minja kuciste od moba, jel postoji neka mogucnost da je tu nes pokvarilo konsektore?
mogsuce da kdartica ne sjeda na msjesto kasko spada ako ju je prije kusciste guralo na mejsto, stavi nekolko slovjeva selotejpa ili papir
aako mozes doo konkektora, probaj ih dobrro protljatii s nekkom suhom krppom
pogle sliku, tesko da bi sta papir izmedu i baterija neda memoriskoj da se mrda i izvlaci.. a plus nekad kad se ukloni memoriska zna se cili mobitel ugasit
http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/100176-image/Sony-Ericsson-Xperia-arc-S-Review-Design-06.jpg
pogle sliku, tesko da bi sta papir izmedu i baterija neda memoriskoj da se mrda i izvlaci.. a plus nekad kad se ukloni memoriska zna se cili mobitel ugasit
Gle, pa gore sam ti sve objasnio na tvom jeziku.
Probaj s drugom karticom. I ocisti konektore. Mozes s kontakt sprejem, grubom tkaninom, a ako hoces pretjerivati, mozes probati i sa smrigl papirom.
Ako s opet isto dogadja, onda pravac neki lokalni mob servis.
..
... (a ja mislio zima ili tipke..).