A52s
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zadnjih par stranica se svodi na hvaljenje A52s i kritiziranje Xiaomija. Što misliš koju ćeš preporuku dobiti? Prođi malo unazad i naći ćeš sve što te zanima.
Koji bi mi mobitel preporučili za ženu dosad je imala samo xiomi redmi not 6,prije Meizu..Od karakteristika je (kao i vecini žena :D) najbitnija dobra kamera sve ostalo više manje...
Ako može neki best buy od 1500-max 2000kn....
Koji bi mi mobitel preporučili za ženu dosad je imala samo xiomi redmi not 6,prije Meizu..Od karakteristika je (kao i vecini žena :D) najbitnija dobra kamera sve ostalo više manje...
Ako može neki best buy od 1500-max 2000kn....
Njuška novi zapakirani a52s ako joj ne smeta promjena izgleda interfacea. Najbolji izbor trenutno ako se sve uzme u obzir, plus ima optičku stabilizaciju slike što puno znači za kvalitetu slike.
Npr ovaj
Savjetujem da isproba GCam jer već dobru kameru dodatno poboljša
Hvala ali vec ga je netko pokupio 😖
Ima li još nekih slicnih opcija
Može pomoc, trebao bi novu zastitnu FOLIJU za ekran za redmi note 9 pro, nemogu nigdje naci tko to ima i stavlja u Zagrebu, nezelim nikakvo kaljeno staklo i one plastike, nazalost dijete mi skinulo staru!
Naravno da ima. Prolistaj oglasnike i naći ćeš A52s za 2000kn. To ti je trenutno najbolja kupnja za taj novac.
Bilo ga je i u VŽ za 1750kn...s obzirom da baš nije "vruči" komad kao A52 nađe se za dobre novce.
Najveći problem mu je kaj su oni s njim na EU tržište došli s blesavo visokom cijenom (i 50 i 50 Pro) za to kaj su nudili.
Uživo definitivno djeluje puno bolje od A52s, barem kolko sam mogao dobiti dojam 1min kolko sam ga držao u rukama dok sam čekao red u Telemahu. Kakav je softverski dio ne bih znao. Navodno ih je optimizacija malo mučila...sad, jesu li to riješili ili ne, reći će netko tko ima više iskustva.
Kakav je ZTE Blade V2020? A1 ih je imao kao A1 20+... Tako nekako... Koliko se sjećam ima P70, 4/128 GB... Ima jedan na Njuškalu za 850 kn... S jamstvom do siječnja 2024, koliko se sjećam (pišem s tableta)...
Hvala.
Kakav je ZTE Blade V2020? A1 ih je imao kao A1 20+... Tako nekako... Koliko se sjećam ima P70, 4/128 GB... Ima jedan na Njuškalu za 850 kn... S jamstvom do siječnja 2024, koliko se sjećam (pišem s tableta)...
Hvala.
Za te novce si uzmi Realme 6s...
Naravno da ima. Prolistaj oglasnike i naći ćeš A52s za 2000kn. To ti je trenutno najbolja kupnja za taj novac.
Što baš da uzmem preko oglasa...u čemu je caka zasto bi neko prodavao nov mob koji je tek uzeo.
Što baš da uzmem preko oglasa...u čemu je caka zasto bi neko prodavao nov mob koji je tek uzeo.
Ljudi kupovinu mobitela pretvore u mini-kredit, nekome treba cash koji onda otplaćuje na 24 rate teleoperateru, a mob prodaje nešto ispod cijene da dobije cijeli iznos odjednom.
e jebiga sad ti otkrivaš vrucu vodu.
Sve su ti rekli. Ljudi dobiju mobitel na produženje ugovora pa ga prodaju. Nikakva muljaža. Preko oglasa ti je najjeftinije i dobiti ćeš best buy za taj novac. To je trenutno A52s. Možeš ti kupiti i novi u dućanu, ali ćeš onda za ovaj model platiti više ili ćeš morati kupiti neki drugi mobitel, što ne bih preporučio jer je ovo super uređaj za te novce.
Tu su i Realme GT Master za 1700kn u trgovini, Xiaomi 11 Lite NE na njuškalu oko 1700kn...
Ovisi šta se traži od mobitela. Nekome ne paše One UI, neko voli brzo punjenje, telefoto kameru....
Ok shvatio sam nisam stvarno znao da ljudi to rade nekako polazim od sebe puno komplikacije oko ničeg...
Kamera je prioritet i da nije krhak ajde i da ima nešto memorije i baterije...ostalo skroz nebitno sem cjene do 2000kn
Ok shvatio sam nisam stvarno znao da ljudi to rade nekako polazim od sebe puno komplikacije oko ničeg...
Kamera je prioritet i da nije krhak ajde i da ima nešto memorije i baterije...ostalo skroz nebitno sem cjene do 2000kn
Imaš na njušci Xiaomi Mi Note 10 polovni od 1200kn ili novi od 1500kn, za te novce teško da ima nešto bolje ako se gleda kamera i baterija. Može se naći polovni za 1200kn sa garancijom u super stanju, to je poklon kad je u pitanju taj mob.
https://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search_ads&keywords=mi+note+10&categoryId=13876
Par primjera:
https://www.njuskalo.hr/xiaomi-mi-mobiteli/xiaomi-mi-note-10-oglas-37034639
https://www.njuskalo.hr/xiaomi-mi-mobiteli/xiaomi-mi-note-10-glacier-white-oglas-36985474
Osobno bi tražio uređaj sa što dužom garancijom, pa makar i platio nešto više.
Može pomoc, trebao bi novu zastitnu FOLIJU za ekran za redmi note 9 pro, nemogu nigdje naci tko to ima i stavlja u Zagrebu, nezelim nikakvo kaljeno staklo i one plastike, nazalost dijete mi skinulo staru!
https://gizzmo.hr/zastitna-folija-za-xiaomi-redmi-note-9s-artikel-46293
Imo, opet po svemu A52s. Solidna kamera, vrlo dobra baterija i nudi ip67 rating. (vodootporan i otporan na prašinu)....
Vidim dosao ovaj xiaomi 12x kod nas,smart lab po vini mi se ok cijeni oko 3400,po revievima dobar mob,prodala bi mama a 52 pa uzela njega jer je dimenzijama manji od a52s ..
BBall,Tech,Ink and Familly..all the way....
Evo preporuka do 2500kn. Akcija mjesec dana. MOTOROLA Edge 20 5G
Bude ih na njuškalu s garancijom za 1700-1800kn. Dobar mob za te novce...
Vidim dosao ovaj xiaomi 12x kod nas,smart lab po vini mi se ok cijeni oko 3400,po revievima dobar mob,prodala bi mama a 52 pa uzela njega jer je dimenzijama manji od a52s ..
Mislim da si krivo vidio cijenu koja je 5000kn, a ne 3400kn, barem koliko ja vidim.
bila je 3400..to mi je od covjeka s terena ducan..i narucio sam ga..onda me je zvao da mu je radnik unjeo krivu cijenu..bilo je 3679 i popust 5 posto nja to..pa me zvao da je kriva cijena..pa sam rekao da stornira jer nisam supak,ipak mu nosim postu svaki dan vec jedno 2 godine a i nije fer da iskoristim priliku,steta sto nisam napravio screenshot
Pozdrav, kupujem djevojci mobitel i po porukama u temi vidim da je preporuka A52s.
Boja white ili violet. Gdje je trenutno najisplativije kupiti taj mobitel u HR? Ako imate prijedlog i za neki drugi mob, sve uvažavam...
Hvala!
Pozdrav, kupujem djevojci mobitel i po porukama u temi vidim da je preporuka A52s.
Boja white ili violet. Gdje je trenutno najisplativije kupiti taj mobitel u HR? Ako imate prijedlog i za neki drugi mob, sve uvažavam...
Hvala!
Ovdje sam našao najpovoljnije preko nabava.net.
Taj mobitel ne vrijedi te pare. Kamera nikako nije više nego odlična već prolazna u najbolju ruku. I LCD ekrani su stvar prošlosti. Za 2k kn a52s ima OIS i 120hz Amoled, kakav crni Mi 10t. Dobiješ jači procesor, ali imho kao paket Mi10t nema što raditi u 2022. Po toj cijeni pogotovo.