- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ajd provjeri dogadja li ti se to samo kad si na wifiju ili i inace.
Pozdrav ljudi. Može preporuka moba do cca 700kn primarno da je dual sim i da se može normalno surfat i koristit whatsapp,viber bez štekanja. Ne treba mi za nikakve igrice niti prezahtjevne radnje. Hvala!

na palim se na xiaomi vec objasnjavam stvarno stanje. Problema s novijima su zakljucani bootloaderi sto onemogucava custom romove.
ja nemam problema s notifikacijama sada, ali sam imao prije zbog loseg roma, koje su popravili.
Pozdrav
Zanima me koji mobitel bi po vama imao najbolju kameru. Naravno da to nisu razvikani Samsung i tako. Makar oni vjv su u vrhu toga. Možda Lenovo Vibe shot ili neko drugi? Ako može pomoć. Hvala :)
A koliko para imas za potrositi? Zanima te novo ili polovno? Kupovina u RH ili moze i preko neta?
Trebao bih za relativno male pare dobiti jedan od ova dva telefona: LG Zero ili Huawei P8lite, pa me zanima vase misljenje kojeg odabrati. Hvala.
0 | LG Zero |
---|---|
14 | Huawei P8 lite |
ovako treba mi mob za starog da je:
minimum 5 inča zaslon (ne vece od 5.5)
Dual Sim (ali ne onaj hybrid sim koji podrzava ili jednu memorijsku i jednu SIM ili 2 SIM, nego onaj pravi dual sim znaci 2 SIM kartice i micro SD)
min 16gb memorije
i cijena do jedno 1200 kn
ovako treba mi mob za starog da je:
minimum 5 inča zaslon (ne vece od 5.5)
Dual Sim (ali ne onaj hybrid sim koji podrzava ili jednu memorijsku i jednu SIM ili 2 SIM, nego onaj pravi dual sim znaci 2 SIM kartice i micro SD)
min 16gb memorije
i cijena do jedno 1200 kn
Koji da uzmem
7 | Samsung Galaxy S5 |
---|---|
4 | Samsung Galaxy A5 |
Pomoc
10 | Nexus 6P |
---|---|
5 | LG V10 |
Ma najvise me zbog kamere zanima, znam da nije ogromna razlika, jedino 6P nema OIS ali vidim da govore da nadoknadjuje na slikama sa HDR+
Okej hvala, a ako bih išao do 1000kn jel postoji nešto bolje?
Imas za te novce LG G4c, Redmi 2, Lenovo A5000... Ali ja bi ti preporucio kad vec ides do tolike cifre da sve to preskocis i dosas jos 200kn i uzmes Meizu M2 koji sve navedene uređaje šije u svemu KLIK
SCREEN: 5.0“ HD, IPS, 1280*720
CPU: quad core MTK MT6735 1,3Ghz, 64-bit,
RAM: 2GB,
ROM: 16GB
CAMERA: Rear 13MP Samsung, Front 5MP
Android OS 5.1 Lolipop, GPS, 4G FDD LTE, Dual SIM
Primjerice Sony Ima bolju stabilizaciju na softveru neg 90% mobova sa OIS

OIS baš i nije zbog tzv. Jello efekta kod pomicanja jer još nisu OEMi u potpunosti to optimizirali. Najbolje je do toga došao iPhone sa hibridnom OIS+EIS optimizacijom, Sonyjeva je nešto napola dok Samsung na S7 verziji je napravio jako dobar posao i maksimalno umanjio taj efekt.
Bok ekipa..
U moru mobitela, trebam neki uređaj sa 1.5-2GB RAM, ekranom 4.5-5" i da je cijena oko 1500kn.
Po mogućnosti da postoji servis u HR, dakle ne neka egzotika :D
Tnx!
Bok ekipa..
U moru mobitela, trebam neki uređaj sa 1.5-2GB RAM, ekranom 4.5-5" i da je cijena oko 1500kn.
Po mogućnosti da postoji servis u HR, dakle ne neka egzotika :D
Tnx!
polovni ili novi? cash ili na rate? android, iOS ili win phone? za sto bi se koristio?
Nijedan, ako su uvjeti malo zahtjevniji (slabo osvjetljenje, objekt snimanja nije statičan). Ako pak slikaš mrtvu prirodu u podne i ne treba ti zoom (što je rijetkost), bit će ti dobar praktički bilo koji bolji mobitel (pa i nešto lošiji model poznatih proizvođača, samo da nije no name kinez, onda ti nema spasa ni utjehe). Upitna je jedino interpretacija boja jer su mobiteli skloni prekomjernom softverskom potopljavanju ili zahlađivanju boja, ovisno o modelu i tome što je proizvođač mislio da će se svidjeti korisniku. Uglavnom, oni softverski naprave već neku obradu da bi slika izgledala bolja nego što je i "tamo vani", pravi fotići se više drže realnosti.
E sad, nakon što to uzmeš u obzir, kolega ti je točno odgovorio da su kamere na LG-ju V10 i Samsungu S7 vrh onoga što je na mobitelima trenutno moguće.
Jel se to meni čini ili gore netko i dalje preporučuje Doogee LOL
Ovako ekipa koja zna:
Ide se na neki veci put pa ce biti puuuno slikica(dan -noc), poneki video,selfi itd
Inace se razgovara,SMSa i cesto surfa, maila, ali ne igraju se igrice.
Zanima me mob sa vrlo dobrom kamerom, osobito me 'zderu' nocne fotke koje to nisu.
Krenuo bih sa 1200/1600/1990 kn jer me 'zvijeri' od 4/6 kkn ne zanimaju
Hvala na pomoci!