Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.527.918
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Druze postajes naporan, ne zelim se raspravljati sa tobom o xiaomi jer vidim da mnogo palis na xiaomi, i tvoj xiaomi je najbolji mobitel :), rekao sam mišljenje svoje o xiaomi novijim jer sam se upoznat da imaju problema softverskih sto se tice novijih telefona, svakako ako je update koji popravlja greske kasnjenja notifikacija izasao preporucio bih xiaomi jer su klasa medju kinezima
17 godina
Na miui mozes rucno podesiti sta ti se pokrece s mobom. Evo slike kak to izgleda a ne da svaka aplikacija radi sta zeli.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan
Napravio sam to, al pricali smo o notifikacijama koje ne dolaze unatoc svim trikovima
youtube.com/mislavbusic
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ajd provjeri dogadja li ti se to samo kad si na wifiju ili i inace.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi. Može preporuka moba do cca 700kn primarno da je dual sim i da se može normalno surfat i koristit whatsapp,viber bez štekanja. Ne treba mi za nikakve igrice niti prezahtjevne radnje. Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
Prvo što mi pada na pamet Doogee X5 za oko 600 kn i Doogee X100y za 700 kn.Od poznatijih brendova teško je za te novce nać dovoljno snažan novi mob da ne šteka i da je dual sim.Od rabljenih na njušci može se nešto naći....
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dado91 kaže...
Druze postajes naporan, ne zelim se raspravljati sa tobom o xiaomi jer vidim da mnogo palis na xiaomi, i tvoj xiaomi je najbolji mobitel :), rekao sam mišljenje svoje o xiaomi novijim jer sam se upoznat da imaju problema softverskih sto se tice novijih telefona, svakako ako je update koji popravlja greske kasnjenja notifikacija izasao preporucio bih xiaomi jer su klasa medju kinezima

na palim se na xiaomi vec objasnjavam stvarno stanje. Problema s novijima su zakljucani bootloaderi sto onemogucava custom romove.

ja nemam problema s notifikacijama sada, ali sam imao prije zbog loseg roma, koje su popravili.

13 godina
neaktivan

Pozdrav

Zanima me koji mobitel bi po vama imao najbolju kameru. Naravno da to nisu razvikani Samsung i tako. Makar oni vjv su u vrhu toga. Možda Lenovo Vibe shot ili neko drugi? Ako može pomoć. Hvala :)

0 0 hvala 0
12 godina

A koliko para imas za potrositi? Zanima te novo ili polovno? Kupovina u RH ili moze i preko neta?

13 godina
neaktivan
Bilo koja cijena nije u pitanju. Moze i vani samo me zanima bas koji bi mobitel mogao imati bas najbolju kameru. Koja bi bila u rangu pravih fotica ili barem blizu. Hvala na pomoci :)
14 godina
LG V10 ili Samsung S7
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina

Trebao bih za relativno male pare dobiti jedan od ova  dva telefona: LG Zero ili Huawei P8lite, pa me zanima vase misljenje kojeg odabrati. Hvala.

Evo poredjenja 

0 LG Zero
14 Huawei P8 lite
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ovako treba mi mob za starog da je:

minimum 5 inča zaslon (ne vece od 5.5)

Dual Sim (ali ne onaj hybrid sim koji podrzava ili jednu memorijsku i jednu SIM ili 2 SIM, nego onaj pravi dual sim znaci 2 SIM kartice i micro SD)

min 16gb memorije

i cijena do jedno 1200 kn

12 godina
10 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

Hybrid SIM

9 godina
neaktivan
6996 kaže...

ovako treba mi mob za starog da je:

minimum 5 inča zaslon (ne vece od 5.5)

Dual Sim (ali ne onaj hybrid sim koji podrzava ili jednu memorijsku i jednu SIM ili 2 SIM, nego onaj pravi dual sim znaci 2 SIM kartice i micro SD)

min 16gb memorije

i cijena do jedno 1200 kn

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_2-6992.php

9 godina
neaktivan

Koji da uzmem

7 Samsung Galaxy S5
4 Samsung Galaxy A5

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pomoc

10 Nexus 6P
5 LG V10
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nex 6p definitivno. Bolji ekran, baterija, jači procesor, puno brži mob, te prvi u redu za novi android update
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ma najvise me zbog kamere zanima, znam da nije ogromna razlika, jedino 6P nema OIS ali vidim da govore da nadoknadjuje na slikama sa HDR+

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZdravkoZ kaže...
Prvo što mi pada na pamet Doogee X5 za oko 600 kn i Doogee X100y za 700 kn.Od poznatijih brendova teško je za te novce nać dovoljno snažan novi mob da ne šteka i da je dual sim.Od rabljenih na njušci može se nešto naći....

Okej hvala, a ako bih išao do 1000kn jel postoji nešto bolje?

12 godina

Imas za te novce LG G4c, Redmi 2, Lenovo A5000... Ali ja bi ti preporucio kad vec ides do tolike cifre da sve to preskocis i dosas jos 200kn i uzmes Meizu M2 koji sve navedene uređaje šije u svemu KLIK

SCREEN: 5.0“ HD, IPS, 1280*720

CPU: quad core MTK MT6735 1,3Ghz, 64-bit,

RAM: 2GB,

ROM: 16GB

CAMERA: Rear 13MP Samsung, Front 5MP

Android OS 5.1 Lolipop, GPS, 4G FDD LTE, Dual SIM

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 11:30 (ibme74).
10 godina
neaktivan
+Rodić ne mogu te citirat na mobu sam ali 6P ima perfektne fotografije, a to OIS nije nužan jer ima dovoljni dobru softversku stabilizaciju
Primjerice Sony Ima bolju stabilizaciju na softveru neg 90% mobova sa OIS

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
OIS je tu za nocne fotke, ne tolko za video
youtube.com/mislavbusic
10 godina
neaktivan
Tko voli snimati video OIS je baš za njega, naravno da i pomaže za snimanje noćnih foto, ali ipak mislim da je tu radi videa prvenstveno

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

OIS baš i nije zbog tzv. Jello efekta kod pomicanja jer još nisu OEMi u potpunosti to optimizirali. Najbolje je do toga došao iPhone sa hibridnom OIS+EIS optimizacijom, Sonyjeva je nešto napola dok Samsung na S7 verziji je napravio jako dobar posao i maksimalno umanjio taj efekt.

13 godina
neaktivan

Bok ekipa..

U moru mobitela, trebam neki uređaj sa 1.5-2GB RAM, ekranom 4.5-5" i da je cijena oko 1500kn.
Po mogućnosti da postoji servis u HR, dakle ne neka egzotika :D

Tnx!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bstaard kaže...

Bok ekipa..

U moru mobitela, trebam neki uređaj sa 1.5-2GB RAM, ekranom 4.5-5" i da je cijena oko 1500kn.
Po mogućnosti da postoji servis u HR, dakle ne neka egzotika :D

Tnx!

polovni ili novi? cash ili na rate? android, iOS ili win phone? za sto bi se koristio?

11 godina
neaktivan
kaj kaže...
Bilo koja cijena nije u pitanju. Moze i vani samo me zanima bas koji bi mobitel mogao imati bas najbolju kameru. Koja bi bila u rangu pravih fotica ili barem blizu. Hvala na pomoci :)

Nijedan, ako su uvjeti malo zahtjevniji (slabo osvjetljenje, objekt snimanja nije statičan). Ako pak slikaš mrtvu prirodu u podne i ne treba ti zoom (što je rijetkost), bit će ti dobar praktički bilo koji bolji mobitel (pa i nešto lošiji model poznatih proizvođača, samo da nije no name kinez, onda ti nema spasa ni utjehe). Upitna je jedino interpretacija boja jer su mobiteli skloni prekomjernom softverskom potopljavanju ili zahlađivanju boja, ovisno o modelu i tome što je proizvođač mislio da će se svidjeti korisniku. Uglavnom, oni softverski naprave već neku obradu da bi slika izgledala bolja nego što je i "tamo vani", pravi fotići se više drže realnosti.

E sad, nakon što to uzmeš u obzir, kolega ti je točno odgovorio da su kamere na LG-ju V10 i Samsungu S7 vrh onoga što je na mobitelima trenutno moguće.

Jel se to meni čini ili gore netko i dalje preporučuje Doogee LOL

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 8:40 (Yo Momma).
11 godina
neaktivan

Ovako ekipa koja zna:

Ide se na neki veci put pa ce biti puuuno slikica(dan -noc), poneki video,selfi itd

Inace se razgovara,SMSa i cesto surfa, maila, ali ne igraju se igrice.

Zanima me mob sa vrlo dobrom kamerom, osobito me 'zderu' nocne fotke koje to nisu.

Krenuo bih sa 1200/1600/1990 kn jer me 'zvijeri' od 4/6 kkn ne zanimaju

Hvala na pomoci!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice