Pozdrav,
evo sada posjedujem grand neo i odlucio sam malo se osvježiti novim mobitelom, raspoloživi dohodak je porastao pa eto... mi hrvati kakvi smo moramo odma negdje to trošit :D Neko na ovo neko na ono evo ja se odlucio za mob :D
Ja razmisljam o 6ici ili 6plus jer do sada nikad nisam imao iphone pa da i ja to sad isprobam. 6 sam drzao u ruci lijepo sjeda i pristaje, svida mi se i dizajn a sto se softvera tice i nekih drugih stvari to neznam. Potreban mi je za posao, mailove i sl stvari. Također mi treba i za sve one stvari ajmo rec sto mladi vole :D
Anketu postavljam pa glasajte i preporucujte izmedu navedenih mobitela. Molim Vas da Vaš glas i potkrijepite zasto?
Unaprijed hvala
Sve ovisi što zapravo želiš.
Ukoliko ti veličina nije bitna onda iPhone 6 Plus ili Note 4. Koji od ta 2, većinom se svodi na iOS vs Android, no Note ima i S-Pen koja je vrhunski dodatak uređaju ako ćeš ju koristiti, no ako nećeš, onda ništa. Također ako ti novci nisu problem, u slučaju iPhonea 6 Plus uzmi model s nešto više interne memorije jer ćeš ga vjerojatno koristiti kroz neki duži period. U slučaju Notea 4, on u startu ima 32, al lako moš proširiti memoriju karticama.
S5 bi izbacio iz utrke jer je Z3 bolja po meni i nju bi uzeo ukoliko su ti ova 2 prevelika, a ukoliko ti je pak Z3 prevelika onda iPhone 6.
Sad ovisi ukoliko želiš kompaktniji uređaj ili onaj s velikim zaslonom.
Uostalom, ako već želiš probat iPhone, pare ti nisu problem i veličina nije problem onda 6 plus, a ako je veličina problem onda si uzmi običnu šesticu.