Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.002
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
defactore kaže...

Pozdrav,

evo sada posjedujem grand neo i odlucio sam malo se osvježiti novim mobitelom, raspoloživi dohodak je porastao pa eto... mi hrvati kakvi smo moramo odma negdje to trošit :D Neko na ovo neko na ono evo ja se odlucio za mob :D

Ja razmisljam o 6ici ili 6plus jer do sada nikad nisam imao iphone pa da i ja to sad isprobam. 6 sam drzao u ruci lijepo sjeda i pristaje, svida mi se i dizajn a sto se softvera tice i nekih drugih stvari to neznam. Potreban mi je za posao, mailove i sl stvari. Također mi treba i za sve one stvari ajmo rec sto mladi vole :D

Anketu postavljam pa glasajte i preporucujte izmedu navedenih mobitela. Molim Vas da Vaš glas i potkrijepite zasto?

Unaprijed hvala

Sve ovisi što zapravo želiš.

Ukoliko ti veličina nije bitna onda iPhone 6 Plus ili Note 4. Koji od ta 2, većinom se svodi na iOS vs Android, no Note ima i S-Pen koja je vrhunski dodatak uređaju ako ćeš ju koristiti, no ako nećeš, onda ništa. Također ako ti novci nisu problem, u slučaju iPhonea 6 Plus uzmi model s nešto više interne memorije jer ćeš ga vjerojatno koristiti kroz neki duži period. U slučaju Notea 4, on u startu ima 32, al lako moš proširiti memoriju karticama.

S5 bi izbacio iz utrke jer je Z3 bolja po meni i nju bi uzeo ukoliko su ti ova 2 prevelika, a ukoliko ti je pak Z3 prevelika onda iPhone 6.

Sad ovisi ukoliko želiš kompaktniji uređaj ili onaj s velikim zaslonom.

Uostalom, ako već želiš probat iPhone, pare ti nisu problem i veličina nije problem onda 6 plus, a ako je veličina problem onda si uzmi običnu šesticu.

15 godina
Sjeli neki novceki, tako da sada imam za novi mobitel :)
- do 2000 kn
- moze njuskalo (garancija obavezna)

E sada, od pocetaka koristim wp - omnia 7, pa ativ S... Do sada me, osim zakasnjelih nadogradnji, u nicemu nisu razocarali!
Kod nokie nebi trebalo biti zakasnjelih nadogradnji?!

Jer za oko mi najvise zapinje lumia 930.
Lijep dizajn, i navodno odlicna kamera...

Takoder, vec do 1600 kn se dade nac iphone 5 - puno appova, jednostavan kao wp...
Pola prijatelja ga ima od kad je dosao kod nas - dobar uredaj, kamera je odlicna po danu, po low-light ne bas... Algoritmi/softwer od apple za kameru mi se jako svida!

Skeptican sam prema androidu - kad tad pocne zastajkivati, makar bio i flagship (imam u obitelji s4, s kojim clan nikako nije zadovoljan i vraca se na bivsi iphone 4)
kakvo je stanje sada s novim uredajima, neznam.

Ukratko:
-kamera
-futer proof hw
-nadogradnje bar sljedecih 2 godine, ako nejde vise

To su mi bitne stavke, posto znam da ga min 3 godine necu mjenjat.
Svi prijedlozi dobrodosli!

14 godina
odjavljen
x360gamer kaže...

Po meni LG G2, ako ga nađeš s garancijom za tu lovu na njuškalu.

Ovo što kažeš, da android šteka, to se dešava samo na Samsungovim uređajima (što se tiće respektabilnih firmi), ali kod drugih (HTC, Sony, LG, Xiaomi...) nema tih problema.

A ako želiš WP onda Lumia 930.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 11:16 (Deawood).
15 godina

zasto lumiu 920 pored 930?
do 2000 kn na njusci se nade bez frke 930!

G2 ima prijatelj, solidan uredaj, al nisam vidio kameru po noci - to mi je bitan faktor:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 11:07 (x360gamer).
14 godina
odjavljen
x360gamer kaže...

G2 ima prijatelj, solidan uredaj, al nisam vidio kameru po noci - to mi je bitan faktor:)

930, sori, typo.

http://bit.ly/1zxDUVK- solidne fotke po noći, ali nemoj bog zna što očekivati, za nekakve bolje stvari postoje pravi fotići, ali ako trebaš za Fejs, Instagram, Twitter ili za sebe, onda će dobro poslužiti.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 11:21 (Deawood).
13 godina
x360gamer kaže...
Sjeli neki novceki, tako da sada imam za novi mobitel :)
- do 2000 kn
- moze njuskalo (garancija obavezna)

E sada, od pocetaka koristim wp - omnia 7, pa ativ S... Do sada me, osim zakasnjelih nadogradnji, u nicemu nisu razocarali!
Kod nokie nebi trebalo biti zakasnjelih nadogradnji?!

Jer za oko mi najvise zapinje lumia 930.
Lijep dizajn, i navodno odlicna kamera...

Takoder, vec do 1600 kn se dade nac iphone 5 - puno appova, jednostavan kao wp...
Pola prijatelja ga ima od kad je dosao kod nas - dobar uredaj, kamera je odlicna po danu, po low-light ne bas... Algoritmi/softwer od apple za kameru mi se jako svida!

Skeptican sam prema androidu - kad tad pocne zastajkivati, makar bio i flagship (imam u obitelji s4, s kojim clan nikako nije zadovoljan i vraca se na bivsi iphone 4)
kakvo je stanje sada s novim uredajima, neznam.

Ukratko:
-kamera
-futer proof hw
-nadogradnje bar sljedecih 2 godine, ako nejde vise

To su mi bitne stavke, posto znam da ga min 3 godine necu mjenjat.
Svi prijedlozi dobrodosli!

Samsung != Android

Ne ocjenjuj vrhunski propizvod (Android) po najnekvalitetnijem implementatoru (Samsung)

Da u obitelji imas Sony ili LG ili Nexus ne bi takve stvari pricao....

A uzmi iPhone ak ti je tako dobar, odlican! :D

15 godina
Ma nikad nisam posjedovao iphone, da nebi ispao fanboy sada.
Vise sam fanboy wp :)
Al kazem, znam da su svi zadovoljni appleom - a po jednostavnosti odgovara wp!
E sada, nebi nikada dvoumio uopce, uzeo bi wp lumiu 930 i bok!
Al me jako plasi sta nokie vise nema, i neznam buduscnost wp kao osa.
Lp
14 godina
neaktivan
Mislim da wp ima najbolju buducnost po pitanju upgradea, ako je vjerovati microsoftu
Jer svaki iphone nakon par upgradea postane sporiji da moras kupit novi
A u android svijetu ocekuj bezbriznost samo ako kupis flagship (eventualno par iz nizih klasa). Za stekanje - stekat ce svi, samsung najvise
14 godina
maks0806 kaže...

Uzeo sam upravo ko novi optimus g sa njuske za 900 kn. Star par mjeseci sa svim u kutiji

Odusevljen sam koliko sam dobio za te pare. 32Gb memorije 13mpix kamera. Delicije :D

KK 4.4.2 skini ako nije updatean, root i makni bloatware, leti.

Ja sam prije par mjeseci za 1200 kuna sa godinom garancije u mint stanju isti ubo.

Ti si prošao još dosta bolje, al pari sa S4.

iclock2much
14 godina
odjavljen
apoteka kaže...
Za stekanje - stekat ce svi, samsung najvise

To je točno, laggat će i Android i iOS i WP. Ali iz osobnog iskustva kažem da će najviše štekati iOS pa Android pa WP.

iPad 4 mi često šteka, od Safarija do multitaskinga. Dok M8 jako rijetko, nemogu se uopće sjetiti da mi je u zadnjih mjesec dana uopće zalaggao, prije mi je laggao kad sam sa uključenom SwiftKey tipkovnicom na fejsu izašao van pa je tipkovnica malo ostala, ali se to s apdejtom SwiftKeya riješilo. A za Lumiu 520 se ne sječam da je ikad laggala. Ali mora laggati, jednostavno ne postoji iznimka od mobitela, na Lumiji 520 nikad nisam imao instalirano aplikacija, samo za pozive, SMSanje, Whatsapp i IE.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 14:42 (Deawood).
15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

S5 bi izbacio iz utrke jer je Z3 bolja po meni i nju bi uzeo ukoliko su ti ova 2 prevelika, a ukoliko ti je pak Z3 prevelika onda iPhone 6.

Uostalom, ako već želiš probat iPhone, pare ti nisu problem i veličina nije problem onda 6 plus, a ako je veličina problem onda si uzmi običnu šesticu.

Bilo bi dobro obrazložiti mišljenje, čisto zato jer S5 nije ništa lošiji uređaj.

Deawood kaže...
x360gamer kaže..

Po meni LG G2, ako ga nađeš s garancijom za tu lovu na njuškalu.

Ovo što kažeš, da android šteka, to se dešava samo na Samsungovim uređajima (što se tiće respektabilnih firmi), ali kod drugih (HTC, Sony, LG, Xiaomi...) nema tih problema.

A ako želiš WP onda Lumia 930.

Svi jeftiniji uređaji na androidu štekaju, a ne samo Samsung. S2 koji sam koristio do prije tri dana mi je vrlo solidno radio, tu i tamo bi se malo izbezumio na par sekundi, ali generalno jako dobro za mobitel star tri i pol godine. Pogledaj npr. LG optimus X2 ili Htc Sensation, niti jedan ne radi bolje od S2. O Xperiji Arc S, koje je ista generacija da ne govorim, mob se raspada.  Ista je stvar i s novijim jeftinim uređajima danas, nema tu neke razlike.

x360gamer kaže...

Po tom cjenovnom rangu ti je definitivno najbolji fotić po mraku Xperia Z1, evo ti nova nekorištena za 2000 kn.

Nije napisao jel ima garanciju, pa nazovi i pitaj.

http://www.njuskalo.hr/sony-xperia-z1/prodajem-sony-xperiu-z1-2200-kn-oglas-13689733

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
EchoOne kaže...

Bilo bi dobro obrazložiti mišljenje, čisto zato jer S5 nije ništa lošiji uređaj.

Daleko od tog da je S5 loš, ima čak i nekih prednosti, izmjenjiva baterija recimo, čitač otiska prstiju, ali Z3 je noviji, realno brže radi, ima više RAM-a...

Ja kad bi birao izabrao bi S5, ali s obzirom na reputaciju TouchWiza mnogi ga izbjegavaju i danas kad su nekakvi lagovi stvarno minimalni.. I jer ima bolju XDA podršku, lakše se roota i to..

14 godina
odjavljen
explorer 4 kaže...
EchoOne kaže...

S5 bi izbacio iz utrke jer je Z3 bolja po meni

Deawood kaže...

Svi jeftiniji uređaji na androidu štekaju, a ne samo Samsung. S2 koji sam koristio do prije tri dana mi je vrlo solidno radio, tu i tamo bi se malo izbezumio na par sekundi, ali generalno jako dobro za mobitel star tri i pol godine. Pogledaj npr. LG optimus X2 ili Htc Sensation, niti jedan ne radi bolje od S2. O Xperiji Arc S, koje je ista generacija da ne govorim, mob se raspada.  Ista je stvar i s novijim jeftinim uređajima danas, nema tu neke razlike.

1. S5 je znatno lošiji uređaj od Z3, 1. zbog TouchWiza, 2. zbog te odvratne plastike, meni dovoljno da ga ne kupim.

2. Ne govorim o jeftinim uređajima, govorim o flagship uređajima.

EchoOne kaže...
explorer 4 kaže...

Daleko od tog da je S5 loš, ima čak i nekih prednosti, izmjenjiva baterija recimo, čitač otiska prstiju, ali Z3 je noviji, realno brže radi, ima više RAM-a...

Ja kad bi birao izabrao bi S5, ali s obzirom na reputaciju TouchWiza mnogi ga izbjegavaju i danas kad su nekakvi lagovi stvarno minimalni.. I jer ima bolju XDA podršku, lakše se roota i to..

Samo, koliko dobro taj čitač otiska prstiju radi? Ne baš dobro, baš mora iti pod tim kutom, sporo, ne radi svaki puta... Apple je tu odradio puno puno bolji posao, kod Samsunga je to samo marketinški trik, kod Applea je to marketinški trik, ali bar radi kako spada.

S5 nema minimalni lag, možda kad je uređaj kupljen (a i onda je prisutna tromost), ali kad se natovari s aplikacijama (real-world) onda postane gadno. Dosta ljudi govore kako Samsungi laggaju samo u T-comu, VIPu... jer su zatprani s aplikacijama, to je zapravo real-world, ništa drugo.

S5 ne radi dobro kao ostali flagship 2014. uređaji. Da se stavi drugi ROM (npr. CM), mob bi skroz prodisao. Čak možda niti netreba mjenjati ROM, stavi se Nova Launcher, root i pobriše se svo Samsungovo useless smeće, stavi Tasker i Greenify možda bi mob prodisao, možda. Ali, umjesto da se čovjek muči s heavy modifikacijama, ja preferiram da se uzme jednostavno kvalitetan uređaj, sa dobrim skinom (U.Iom) kao Sony UI ili HTC Sense i kvalitetnom izradom kao Z serija (metal/staklo) ili kao One serija (metal).

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 17:16 (Deawood).
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Često se spominje da S5 ne radi dobro kao ostali flagship uređaji, ali moram priznat da mobitel uopće nije loš.

Dapače, mene osobno se više dojmio, nego što je to bio slučaj sa G3.

I uređaj uopće ne radi loše.

Ne znam kakva je situacija sa otiskom prstiju na 5.0 (spominje se da se to popravilo), ali na 4.4.2 je to Bože sačuvaj.

Najveća mana mu je totalno jeftinjak osječaj kod izrade, u odnosu na recimo G3 ili pogotovo M8.

Samim radom uređaja sam zadovoljniji nego npr. sa G3 i s te strane je sasvim ok.

Iako, osobno nisam za Samsung (već puno puta spomenuto {#}) i moj bi odabit bio M8.

Ali da je uređaj loš, nije.

PSN ID: ST1950
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 18:16 (zabranjeniples).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A taman takav utisak je ostavio na mene. Sestra ga ima sad vec pola godine i kaze da joj odlicno radi, a koliko ja vidim stvarno je tako.

Istina vidjo sam ih nekih nakrcenih svim i svacim i ekipe koja gasi aplikacije i koristi razne ubrzivace, kod njih bez iznimke radi 2 put losije ako ne i gore..

15 godina
EchoOne kaže...

A taman takav utisak je ostavio na mene. Sestra ga ima sad vec pola godine i kaze da joj odlicno radi, a koliko ja vidim stvarno je tako.

Istina vidjo sam ih nekih nakrcenih svim i svacim i ekipe koja gasi aplikacije i koristi razne ubrzivace, kod njih bez iznimke radi 2 put losije ako ne i gore..

Ti ubrzivači i razno-razna sxanja koja gase aplikacije i nakrcavanje kojekakvim nebuloznim glupostima i shebu rad uređaja.

Sječam se tvoje recenzije navedenog i ako se ne varam spomenuo si to S5 vs G3 vezano za rad.

Sve u svemu, mene je više oduševio nego G3 i osobno bi išao na njega.

Taj plastikaner osječaj možda i nije toliko loš, koliko je loš u smislu kad u ruku stavite M8.

I osobno sam ljubitelj težeg uređaja.

Također bih spomenuo usporedbu displaya S5 vs G3.

Tu za mene uopće nema dileme.

S5 je po meni i tu winner i taj razvikani display na G3 mi uopće nije sjeo.

Btw, svjetlina je tu nebo i zemlja.

Super LCD3 od M8 je isto osjetno svjetliji u odnosu na True HD ips kod G3.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 18:30 (zabranjeniples).
13 godina

Nemoj spominjati xperiu z kao kvalitetan uređaj jer to nije. Za s5 slažem se da je ekran super, ali stvarno,stvarno je laggy ui nakon par dana koristenja. Bio mi je super na prvu ali cim sam popunio 5 gb, stavio par widgeta gotovo. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
explorer 4 kaže...

Fair enough. Da, touchwiz je prije stvarno teretan bio, ali sad na flagshipovima stvarno radi ko violina.

Deawood kaže...
explorer 4 kaže...

1. S5 je znatno lošiji uređaj od Z3, 1. zbog TouchWiza, 2. zbog te odvratne plastike, meni dovoljno da ga ne kupim.

Znatno lošiji? Oprosti, ali pišeš gluposti. Možda je tebi toliko lošiji, ali realno gledano ta dva uređaja su tu negdje.

Na strani galaxy s5 su svakako bolji ekran s boljom zaštitom protiv grebanja, kamera u uvjetima dobrog osvjetljenja, bolja bljeskalica te video snimanje, USB 3.0, infracrveni port, onih par senzora i utor za slušalice.

Na strani xperije su kamera u području lošijeg osvjetljenja, baterija, kvalitetnija izrada, giga RAM-a više, kvalitetniji zvučnici (ali prilično tihi), bolja maksimalna svjetlina ekrana i brže punjenje.

Slobodno opovrgni nešto od ovoga, ako možeš naravno.

14 godina

ma ovdje se o s5 govori kao da je potpuno neupotrebljiv za upotrebu, a istina je zapravo daleko od toga.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Meni je samo smješno da se G3 spominje kao ogroman plus u odnosu na S5, a u stvari je situacija dosta drugačija.

Govorim kao neutralna osoba, koja je koristila svašta od navedenog.

Uostalom, kolega EchoOne je i sam dosta toga recenzirao/koristio, pa obratite pozornost i na njegove riječi.

Kažem, za mene je S5 ostavio dosta bolji dojam nego G3.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 19:23 (zabranjeniples).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
explorer 4 kaže...

Znatno lošiji? Oprosti, ali pišeš gluposti. Možda je tebi toliko lošiji, ali realno gledano ta dva uređaja su tu negdje.

Na strani galaxy s5 su svakako bolji ekran s boljom zaštitom protiv grebanja, kamera u uvjetima dobrog osvjetljenja, bolja bljeskalica te video snimanje, USB 3.0, infracrveni port, onih par senzora i utor za slušalice.

Na strani xperije su kamera u području lošijeg osvjetljenja, baterija, kvalitetnija izrada, giga RAM-a više, kvalitetniji zvučnici (ali prilično tihi), bolja maksimalna svjetlina ekrana i brže punjenje.

Slobodno opovrgni nešto od ovoga, ako možeš naravno.

Svakako bolji ekran? Meni nikako, meni je daleko presaturirani. A ja onako i ovako stavljam tempered glass na mob pa mi to ne igra ulogu, ali je lijepo imati Gorilla Glass (koji se inaće jako lako izdrapa).

Oko kamere u dobrim uvjerima osvjetljenja se slažem, neznam što Sony mrli oko tog softvera kamere, navodno da će je srediti na L, ali navodno :/

Tih par senzora je teško smeće, totalno beskorisno i samo "papa" bateriju.

Što s utorom za slušalice? Nisam probao na Z3 3.5mm jack, ali ako se ne varam to se odnosi na tišinu? Ako je 80% od onoga kao što ima M8 ja zadovoljan, zato jer M8 ima stvarno bolesno jak output.

A gledaj, koje su najbitnije stvari kod mobitela (s strane usera)? Da mobitel jako dobro radi, da baterija što duže traje i da ima što bolju kameru. Z3 radi bolje od S5 (iz mojeg iskustva, nisam probao Z3, ali sam isprobao Z2), baterija na Z2 i Z3 je UBILAČKA i S5 se nemože mjeriti (iako i S5 ima odličnu), a kamera na S5 je zasad za koplje bolja (lošiji senzor, ali Samsung je bolje odradio softverski dio).

Po meni uvijek Z3, zato jer ne podnosim TouchWiz (natrpan glupostima, teško se snaći u njemu, a i radi lošije od ostalih UIa) i ono meni jako bitno- materijali izrade, odnosno osjećaj u ruci. 

Netko želi kruške, netko jabuke, zato postoje i kruške i jabuke. {#}

zuper kaže...

ma ovdje se o s5 govori kao da je potpuno neupotrebljiv za upotrebu, a istina je zapravo daleko od toga.

Nisam rekao da je potpuno neupotrebljiv, već da radi lošije od neke konkurancije.

17 godina
odjavljen

Ima bratic S5 i danas spusta notification center i zalagga 3 puta dok se sputio.

Dok otvara FB messenger kad dodje notifikacija opet se moze primjetiti lagg.

Oni plasticni rubovi kao imitacija metala su mi definitivno najgora stvar na mobu. Dizajn ravno 90-tih.

Sve u svemu daleko od toga da je S5 los uredjaj, ali ove godine konkurencija je ispred, prije svega Sony, LG takodjer napredovao, HTC jedino kiksa zbog manje detaljnije kamere, ali ono sto je najbitnije na mobu je user experience, a galaxy S5 tu definitivno nije u vrhu.

Jednostavno Samsungova prilagodba previse gusi mob, stari problem koji se vec vuce godinama.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Najjače mi je kad ljudi spominju kameru kao nedostatak na Z3, ja neznam u što gledaju..ili nemaju oči, kamera na Z3 je bolja od kamere na S5! Možda je lošija u uvjetima dobrog osvjetljenja, ali brat bratu svaki mob tu uspije izvuci kakvu takvu sliku...ali zato u low light fotkama, low light videu, stabilizaciji videa, motion shotevima ubije S5 

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ubije S5? Meni nije jasno zašto upotrebljavate takve izraze za nešto što je mizerno bolje. To bi se moglo reći za lumiu 1020, ali ovo....

2 0 hvala 0
14 godina

i kaj se tiče amoled ekrana, pogotovo na s5 i note4, ako ga se stavi na pravi mode, ima najvjerniji prikaz boja od bilo kojeg lcd-a.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zuper kaže...

i kaj se tiče amoled ekrana, pogotovo na s5 i note4, ako ga se stavi na pravi mode, ima najvjerniji prikaz boja od bilo kojeg lcd-a.

Točno to. S4 je već imao prilično dobar ekran, ali mu je maksimalna svjetlina bila slaba. To su sa note 3 nešto popravili, a i prikaz bijele je isto bio malo poboljšan.

Ove godine su ih stvarno je*ački doradili.

15 godina

meni je na S4 ekran kalibriran na dynamic, tu su mi nekako najzivlje boje a sa svjetlinom nemam problema, vani bez ikakve muke gledam u ekran iako kazu da je samoled vani katastrofa...cak bolje vidim nego na jednom sonyju z sa tft ekranom

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dakle kupujem  curi mobitel za bozic, cijena do 3800kn gotovinsko placanje. U oko su mi zapela dva modela HTC one m7 i nokia lumia 930. Njoj se jako sviđa samsung galaxy alpha ali mislim da cijena nije opravdana s obzirom na specifikacije.

Dakle zanima me što bi vi preporučili i da mi navedete shop u kojem bi to uzeli. Hvala

daemon {GmF}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam ponudu mjenjati svoju lumiu 920 za galaxy grand duos 2. Sta vi predlazete:

0 mijenjati
16 ne mijenjati
vlastoručni potpis

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
daemon kaže...

dakle kupujem  curi mobitel za bozic, cijena do 3800kn gotovinsko placanje. U oko su mi zapela dva modela HTC one m7 i nokia lumia 930. Njoj se jako sviđa samsung galaxy alpha ali mislim da cijena nije opravdana s obzirom na specifikacije.

Dakle zanima me što bi vi preporučili i da mi navedete shop u kojem bi to uzeli. Hvala

Galaxy Alpha je jaca od M7 i Lumie, sto se benchmarka tice naravno, u rangu je Snapdragona 801, ali nebitno. Dosta cura zeli bas Alphu i generalno nije uopce los aparat, samo sto je malo nabijen cijenom, a to je vec neki drugi par rukava.

M7 ce za koji mjesec napuniti 2 godine. Lumia je odlicna ako joj ne smeta WP sa vrhunskom kamerom.

U taj cijenovni rang razmotri i LG G3 koji je mozda malo veci al cure obicno furaju torbice i sve tako da joj mozda nece smetat velicina.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice