Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.571
|
čitano: 13.093.641
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
13 godina
neaktivan

ok, proučit ću taj, no kad sam gledala i ovaj mi je zapeo za oko. Ima veći ekran, pa me zanima usporedba?

15 godina
neaktivan

Koji "ovaj" ? :)

15 godina
neaktivan

Bolji jesu, ali i skuplji. Xperia S je puno bolja,

13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

mislila sam na pretplatu, onda ispadne dosta povoljniji. No xperia s opet ima više modela, u čemu je razlika? :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Xperia S 4.3" ekran 

Xperia P 4.0" ekran

Xperia U 3.5" ekran 

Xperia S je najjači model, razlike su u "snazi" procesor,rezolucija,gpu itd. Ako možeš uzmi s ili p.

16 godina

Mislim da se "Xperia U" više isplati jer je "S" skoro duplo skuplja a nije i duplo bolja!!!

Zemi si "U", pazi samo ako ti je veličina ekrana jako bitna jer "Xperia U" ima 3.5" ekran a što se tiče ostalih karakteristika, nečeš požaliti, to je sigurno!!!

He died for you, why not live for Him!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 21:28 (andi.cro).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
andi.cro kaže...

Mislim da se "Xperia U" više isplati jer je "S" skoro duplo skuplja a nije i duplo bolja!!!

Zemi si "U", pazi samo ako ti je veličina ekrana jako bitna jer "Xperia U" ima 3.5" ekran a što se tiče ostalih karakteristika, nečeš požaliti, to je sigurno!!!

+1, ali treba vidjeti koja veličina mobitela joj odgovara.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 22:06 (assassin.st).
13 godina
neaktivan

puno hvala na savjetima, pomogli ste mi. Još ću malo razmisliti između ova dva, a možda ih odem i pogledati uživo pa lakše odlučim :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 22:40 (Pocahontas).
13 godina
neaktivan

imam još jedno pitanje, HTC mobiteli, odnosno Samsung, mislite da je xperia bolji izbor od njih?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 22:41 (Pocahontas).

0 0 hvala 0
16 godina
Pocahontas kaže...

puno hvala na savjetima, pomogli ste mi. Još ću malo razmisliti između ova dva, a možda ih odem i pogledati uživo pa lakše odlučim :)

Pa to moraš pod OBAVEZNO ;)

Pocahontas kaže...

imam još jedno pitanje, HTC mobiteli, odnosno Samsung, mislite da je xperia bolji izbor od njih?

Svi oni imaju jake i slabe modele pa ovisi na koje to modele misliš!

Mogu se kladit da ćeš na kraju uzeti jednoga kojeg ovdje uopče nismo spominjali a itekako je toga vrijedan...

LG Optimus L7 ( white )...ko stvoren za tebe {#}

Zaljubit češ se u njega na prvi pogled kada ga isprobaš u dućanu!

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 23:27 (andi.cro).
15 godina
neaktivan

L7 treba izbjegavati, stari cpu i gpu, standardno loša softverska podrška lg-a, tak da bolje uzeti xperiu u, uz to je jeftinija.

0 0 hvala 0
16 godina
mario1990 kaže...

L7 treba izbjegavati, stari cpu i gpu, standardno loša softverska podrška lg-a, tak da bolje uzeti xperiu u, uz to je jeftinija.

Ne bih to znao ali mob. izgleda i radi fantastično!

"Xperia U" je također i izgledom i karakteristikama odlična ( to sam već rekao ) ali možda ipak malo premala za one kojima su bitni veliki ekrani pa nek ih sve isproba i odluči šta joj najbolje paše! 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 23:51 (andi.cro).
14 godina
mario1990 kaže...

Ovo potpisujem. LG izbjegavati u širokom luku.

Evo malo o L7 po specifikacijama: ružan, slaba rezolucija ekrana, cpu i gpu katastrofa(gori nego u xperie mini koja košta 900kn u tele2)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 0:39 (assassin.st).
14 godina
Ne znam zasto, ali ja bih se zasrao SARa na xperii u... Ne kuzim zasto je toliko veci nego kod ostalih modela
LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nadam se da nije bed ako ovdje napišem, tek sam se registrirala, pa ne mogu još staviti u oglasnik. Htjela bih zamijeniti sony ericsson x8, za samsung galaxy s i9000, uz moju nadoplatu još nekih 200 kn. Mobitel je skoro nov, ima garanciju još godinu i pol. I zanima me, kakva su vaša iskustva sa Samsung galaxy s i9000 :) 

0 0 hvala 0
16 godina
Enisica kaže...

Nadam se da nije bed ako ovdje napišem, tek sam se registrirala, pa ne mogu još staviti u oglasnik. Htjela bih zamijeniti sony ericsson x8, za samsung galaxy s i9000, uz moju nadoplatu još nekih 200 kn. Mobitel je skoro nov, ima garanciju još godinu i pol. I zanima me, kakva su vaša iskustva sa Samsung galaxy s i9000 :) 

To je ODLIČAN mob...Go for it{#}

Specs

15 godina
neaktivan
Enisica kaže...

Htjela bih zamijeniti sony ericsson x8, za samsung galaxy s i9000, uz moju nadoplatu još nekih 200 kn. Mobitel je skoro nov, ima garanciju još godinu i pol. I zanima me, kakva su vaša iskustva sa Samsung galaxy s i9000 :) 

Galaxy je dobar, ali mislim da ti nitko neće dati galaxy za x8 i 200 kn. Jer galaxy vrijedi cca 1100 kn, a x8 cca 450.

15 godina
neaktivan

Pricali ste gore o LG i mogu reci da im je podrska 0, a i izgled ove njihove nove serije usrali vise nego Sony sa svojim Xperiama..

LG telefoni su samo dobri na papiru,a u praksi.........(primjer 2X i Black).

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ovisi koja Xperia..Samsung Galaxy S 3 i HTC One X i S su puno bolji od bilo koje Xperie trenutno..Xperie S i P su sa svojim specifikacijama opet vise na razini proslogodisnjih mobitela jer imaju sličan hardware kao Samsung Galaxy S 2 ili HTC Sensation koji su stari godinu i nesto..Ne mislim da je Xperia loša ali kad vidim Arc (s) , Neo , Ray i ostale prošlogodišnje modele kako se muče sa ICS-om jer imaju dosta slabiji hardware i ne mogu se nositi s njim kao neki jači modeli..Ako ti odgovara dizajn , veličina ekrana i ostalo na Xperii idi na nju , a ako si možeš priuštiti Samsung Galaxy S 3 ili HTC One X ili S idi na njih jer sto god netko govorio ti mobiteli će ti raditi puno bolje dulje vremena..
13 godina
neaktivan
Teško da će netko prihvatiti Xperiu X8 i 200 kuna za Galaxy S koji još uvijek vrijedi oko 1200 - 1700 kuna dok Xperiu X8 možeš kupiti za oko 500 - 600 kuna..Ako netko prihvati tu ponudu uzmi bez razmišljanja jer je SGS i danas odličan mobitel..
15 godina
neaktivan

Ima li neko .apk od S Voice?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.njuskalo.hr/htc-desire/htc-desire-1200-kn-oglas-5581907
evo, sad je konačno, ovaj mob kupujem, jel realno i jel se izplati za 1000 kn kupit to {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nicknamex kaže...

http://www.njuskalo.hr/htc-desire/htc-desire-1200-kn-oglas-5581907
evo, sad je konačno, ovaj mob kupujem, jel realno i jel se izplati za 1000 kn kupit to {#}

1000 kn je realna cijena, isplati se ako želiš desire.

13 godina
neaktivan
Evo prvo da se zahvalimo na svim savjetima o kupnji, na kraju skroz neočekivano uzet Xperia arc s... Evo ja ga ispričavam upravo i sviđa mi se brz je itd... Možda ću i recenziju napravit kad ga malo bolje isprobam...
Bazinga.

4 1 hvala 0
16 godina
@Intelovac

Da ti ga sad i uploadam, ne bi ti radio jer server provjerava jel imas S3.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges 10% - Isolation Play - Green Fairy
16 godina
neaktivan

Pozz

Sony Xperia Neo V

ili

iPhone 4

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bi uzeo iPhone, Evo anketa: