Pogledaj xperiu mini. Ako ti ekran nije malan 3.0"
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-mini-white/d271-t1/#txt
Pogledaj xperiu mini. Ako ti ekran nije malan 3.0"
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-mini-white/d271-t1/#txt
ok, proučit ću taj, no kad sam gledala i ovaj mi je zapeo za oko. Ima veći ekran, pa me zanima usporedba?
Koji "ovaj" ? :)
Bolji jesu, ali i skuplji. Xperia S je puno bolja,
mislila sam na pretplatu, onda ispadne dosta povoljniji. No xperia s opet ima više modela, u čemu je razlika? :)
Xperia S 4.3" ekran
Xperia P 4.0" ekran
Xperia U 3.5" ekran
Xperia S je najjači model, razlike su u "snazi" procesor,rezolucija,gpu itd. Ako možeš uzmi s ili p.
Mislim da se "Xperia U" više isplati jer je "S" skoro duplo skuplja a nije i duplo bolja!!!
Zemi si "U", pazi samo ako ti je veličina ekrana jako bitna jer "Xperia U" ima 3.5" ekran a što se tiče ostalih karakteristika, nečeš požaliti, to je sigurno!!!
Mislim da se "Xperia U" više isplati jer je "S" skoro duplo skuplja a nije i duplo bolja!!!
Zemi si "U", pazi samo ako ti je veličina ekrana jako bitna jer "Xperia U" ima 3.5" ekran a što se tiče ostalih karakteristika, nečeš požaliti, to je sigurno!!!
+1, ali treba vidjeti koja veličina mobitela joj odgovara.
puno hvala na savjetima, pomogli ste mi. Još ću malo razmisliti između ova dva, a možda ih odem i pogledati uživo pa lakše odlučim :)
imam još jedno pitanje, HTC mobiteli, odnosno Samsung, mislite da je xperia bolji izbor od njih?
puno hvala na savjetima, pomogli ste mi. Još ću malo razmisliti između ova dva, a možda ih odem i pogledati uživo pa lakše odlučim :)
Pa to moraš pod OBAVEZNO ;)
imam još jedno pitanje, HTC mobiteli, odnosno Samsung, mislite da je xperia bolji izbor od njih?
Svi oni imaju jake i slabe modele pa ovisi na koje to modele misliš!
Mogu se kladit da ćeš na kraju uzeti jednoga kojeg ovdje uopče nismo spominjali a itekako je toga vrijedan...
LG Optimus L7 ( white )...ko stvoren za tebe 
Zaljubit češ se u njega na prvi pogled kada ga isprobaš u dućanu!
L7 treba izbjegavati, stari cpu i gpu, standardno loša softverska podrška lg-a, tak da bolje uzeti xperiu u, uz to je jeftinija.
L7 treba izbjegavati, stari cpu i gpu, standardno loša softverska podrška lg-a, tak da bolje uzeti xperiu u, uz to je jeftinija.
Ne bih to znao ali mob. izgleda i radi fantastično!
"Xperia U" je također i izgledom i karakteristikama odlična ( to sam već rekao ) ali možda ipak malo premala za one kojima su bitni veliki ekrani pa nek ih sve isproba i odluči šta joj najbolje paše!
Ovo potpisujem. LG izbjegavati u širokom luku.
Evo malo o L7 po specifikacijama: ružan, slaba rezolucija ekrana, cpu i gpu katastrofa(gori nego u xperie mini koja košta 900kn u tele2)
LoL NordicEU : Heineken01
Nadam se da nije bed ako ovdje napišem, tek sam se registrirala, pa ne mogu još staviti u oglasnik. Htjela bih zamijeniti sony ericsson x8, za samsung galaxy s i9000, uz moju nadoplatu još nekih 200 kn. Mobitel je skoro nov, ima garanciju još godinu i pol. I zanima me, kakva su vaša iskustva sa Samsung galaxy s i9000 :)
Nadam se da nije bed ako ovdje napišem, tek sam se registrirala, pa ne mogu još staviti u oglasnik. Htjela bih zamijeniti sony ericsson x8, za samsung galaxy s i9000, uz moju nadoplatu još nekih 200 kn. Mobitel je skoro nov, ima garanciju još godinu i pol. I zanima me, kakva su vaša iskustva sa Samsung galaxy s i9000 :)
To je ODLIČAN mob...Go for it
Htjela bih zamijeniti sony ericsson x8, za samsung galaxy s i9000, uz moju nadoplatu još nekih 200 kn. Mobitel je skoro nov, ima garanciju još godinu i pol. I zanima me, kakva su vaša iskustva sa Samsung galaxy s i9000 :)
Galaxy je dobar, ali mislim da ti nitko neće dati galaxy za x8 i 200 kn. Jer galaxy vrijedi cca 1100 kn, a x8 cca 450.
Pricali ste gore o LG i mogu reci da im je podrska 0, a i izgled ove njihove nove serije usrali vise nego Sony sa svojim Xperiama..
LG telefoni su samo dobri na papiru,a u praksi.........(primjer 2X i Black).
KO JE TRAZIO MOB DO 2500KN...
NEK POZURI I KUPI ODMA..
Ima li neko .apk od S Voice?
http://www.njuskalo.hr/htc-desire/htc-desire-1200-kn-oglas-5581907
evo, sad je konačno, ovaj mob kupujem, jel realno i jel se izplati za 1000 kn kupit to 
http://www.njuskalo.hr/htc-desire/htc-desire-1200-kn-oglas-5581907
evo, sad je konačno, ovaj mob kupujem, jel realno i jel se izplati za 1000 kn kupit to 
1000 kn je realna cijena, isplati se ako želiš desire.
Bazinga.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges 10% - Isolation Play - Green Fairy
Pozz
Sony Xperia Neo V
ili
iPhone 4
Ja bi uzeo iPhone, Evo anketa:
| 17 | iPhone 4 |
|---|---|
| 2 | Neo V |