pozdrav, i sretna Nova svima.
Dakle, ono što meni treba je mobitel sa kojim ću se moći spajati na net sa praktično isključivim ciljem da se kladim online, ništa drugo ( za sve ostalo i dalje imam K750i, evo četvrtu godinu). Zahtjevi i nisu preveliki, stabilan i brz browser, solidan ekran i rezolucija i da mobitel uredno ispunjava opciju push email jer ću neke parove dobivati preko maila.
Tako da je izbor pao na samsung 5620, ima ga na njuškalu za 800 kn. Jedno se još mislim da li dati duplo love za Galaxy 5800, ali dobro.
Ako imate neka iskustva sa navedenim mobom, molim javite, al to je ionako sporedno pitanje.
Ono što mene više muči je odabir te je...ene tarife. Malo sam pratio promet na kompu i dolazim do zaljučka da mi za prosječnu uplatu i provjeru emaila treba oko 10-15 MB dnevno, ako je količna pometa na mobu i kompu ista. I sad nisam pametan, što odabrati, bonove ili pretplatu. Inače se ne snalazim baš najbolje u razumijevanju svih ovih podatkovnih paketa koji se nude, nekako mi sve zbrčako izgleda i sa svim onim zvjezdicama pored iznosa pa sitnim slovima na dnu stranice, totalna zbunjoza, a nikad dosad nisam niti koristio internet na mobu.
Tako da molim one koji već koriste net na mobu da napišu neka svoja iskustva koji operater je najjeftiniji i je li bolje odabrati pretplatu ili bonove.
A što se tiče push emaila, to me isto zanima jer sam i tu novi pa ne znam troši li se promet prilikom provjere (pretpostavljam da troši), a bitno mi je da mail dobijem na vrijeme radi uplate, plaća li se šta dodatno za korištenje te opcije i općenito kako podesiti mob i mail za tu opciju.
tnx svima.