ma Corby mi je dječji mob, nije mi baš za curu od 23 god, ili se varam?
Ti bi neki koji ima OS?
Jesi razmisljala o Androidu?
Npr. T-Mobile Pulse
ma Corby mi je dječji mob, nije mi baš za curu od 23 god, ili se varam?
Ti bi neki koji ima OS?
Jesi razmisljala o Androidu?
Npr. T-Mobile Pulse
pa bi s OS-om zašto ne, a nisam o pulse razmišljala, pohvali mi ga malo :), već samo o nokii i iphonu no čujem da je iphone ima prilično business look.
kakva su vam iskustva s kupovinom preko njuškala?
E sad ljudi pošto mi je Nokia crkla,uzimam novi mob - dakle treba bit touch,kamera po mogućnosti više od 2MP i samo ne LG.Mob treba bit do nekih 2300 kn max.
P.S. u Nokiu još uvijek imam najviše povjerenja i mislim da imaju najbolje mobitele
Što ima legend za 2500kn? Ili misliš na kupovinu preko oglasa? U Vipu sam uređaj dođe 3500kn a sa raznim pretplatama dođe na nekih 2000kn.
Čekaj jel to onaj sa Android operativnim sustavom ? Kakva je podrška aplikacija za to i kakav je Android općenito ?
Čekaj jel to onaj sa Android operativnim sustavom ? Kakva je podrška aplikacija za to i kakav je Android općenito ?
Android kako kažu trenutno ima oko 50 000+aplikacija i taj broj iz dana u dan tako da to ne bi trebao biti problem. Iako je trenutno problem da mi nemamo pristup aplikacijama koje se plaćaju već samo besplatnima, uvijek možeš preko google-a naći i te što se plaćaju
Ok,sad su mi u užem izboru Iphone 3GS,Nokia N97,Nokia X6,HTC Hero i Samsung Omnia 2.N97 i X6 su iznutra isti s tim da N97 ima laggy software koliko sam čuo.
Ok,sad su mi u užem izboru Iphone 3GS,Nokia N97,Nokia X6,HTC Hero i Samsung Omnia 2.N97 i X6 su iznutra isti s tim da N97 ima laggy software koliko sam čuo.
Nokia N97 i nije onakva kakva se čini, lošija je...
I onda Nokia X6,HTC Hero ili Iphone 3GS ?
I onda Nokia X6,HTC Hero ili Iphone 3GS ?
Moj prijedlog HTC Hero ;)
Sigurno se neces pozaliti na Android
Što ne legend umjesto hero-a? Hero mi se trenutno čini mrvicu zastarjelim. Legend ti ipak ima noviju verziju android OS-a, i noviji HTC sense koji iz prve ruke(mada na desireu) mogu reći da je vrlo dobar i praktičan i kako svi kažu, preheben izgled Legend na njuškalu već ima čak i za 2000kn naći tako da ispadne i isplativiji naprema ostalima.
Ali ti zato neće sa update-om poslati i unibody aluminijsko kućište hehe Ipak je noviji i očiti nasljednik heroa pa mi nema smisla uzet stariji model ako cijenovno dođu isto, zapravo u vipu hero bez pretplate dođe 4500kn a legend 3500kn