Novi mobitel

poruka: 49
|
čitano: 9.565
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Novi mobitel
rose77 kaže...

ma Corby mi je dječji mob, nije mi baš za curu od 23 god, ili se varam?

Ti bi neki koji ima OS?

Jesi razmisljala o Androidu?

Npr. T-Mobile Pulse

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
Novi mobitel

pa bi s OS-om zašto ne, a nisam o pulse razmišljala, pohvali mi ga malo :), već samo o nokii i iphonu no čujem da je iphone ima prilično business look.

kakva su vam iskustva s kupovinom preko njuškala?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 23:27 (rose77).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi mobitel
Iphone je ultimate mashine, pristaje svakom, radi sve sto treba i kako apple kaze ne radis ti za njega nego on radi za tebe.
Sto se tice oglasnika ja sam mob kupio preko plavog oglasnika i zadovoljan sam, samo sam se zahebo pa dobio mob bez usb kabla. Evo par savjeta: uvjek se sastani sa prodavacem, ne vjeruj u hp express i te spike jer mnogi varaju. Inzistiraj da ti da svu opremu i pitaj jel ti moze poslati slike moba na email da vidis jel je zgreban. Ovo zadnje nije nuzno ali ak zelis lijep mob nebi bilo dobro da dobijes zgrebanog i izlupanog.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Novi mobitel

E sad ljudi pošto mi je Nokia crkla,uzimam novi mob - dakle treba bit touch,kamera po mogućnosti više od 2MP i samo ne LG.Mob treba bit do nekih 2300 kn max.

P.S. u Nokiu još uvijek imam najviše povjerenja i mislim da imaju najbolje mobitele

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Modderu, dodaš još 200kn i kupiš HTC Legend, mobitel je super
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
Šef kaže...
Modderu, dodaš još 200kn i kupiš HTC Legend, mobitel je super

Što ima legend za 2500kn? Ili misliš na kupovinu preko oglasa? U Vipu sam uređaj dođe 3500kn a sa raznim pretplatama dođe na nekih 2000kn.

16 godina
neaktivan
Mislim na Njuškalo, crno tržište (šverc-komerc) i sl. :D
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
Novi mobitel

Čekaj jel to onaj sa Android operativnim sustavom ? Kakva je podrška aplikacija za to i kakav je Android općenito ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi mobitel
Android je super, jedan od boljih sustava, a u vezi htc-a imam sve pohvale. Ako se bojis za aplikacije, htc bi trebao uredno vrtiti i sve java app+ app za android.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox360 Modder kaže...

Čekaj jel to onaj sa Android operativnim sustavom ? Kakva je podrška aplikacija za to i kakav je Android općenito ?

Android kako kažu trenutno ima oko 50 000+aplikacija i taj broj iz dana u dan tako da to ne bi trebao biti problem. Iako je trenutno problem da mi nemamo pristup aplikacijama koje se plaćaju već samo besplatnima, uvijek možeš preko google-a naći i te što se plaćajuSmijeh 

17 godina
Novi mobitel

Ok,sad su mi u užem izboru Iphone 3GS,Nokia N97,Nokia X6,HTC Hero i Samsung Omnia 2.N97 i X6 su iznutra isti s tim da N97 ima laggy software koliko sam čuo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Ok,sad su mi u užem izboru Iphone 3GS,Nokia N97,Nokia X6,HTC Hero i Samsung Omnia 2.N97 i X6 su iznutra isti s tim da N97 ima laggy software koliko sam čuo.

Nokia N97 i nije onakva kakva se čini, lošija je...Mršti se

17 godina
Novi mobitel

I onda Nokia X6,HTC Hero ili Iphone 3GS ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

I onda Nokia X6,HTC Hero ili Iphone 3GS ?

Moj prijedlog HTC Hero ;)

Sigurno se neces pozaliti na Android Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
Novi mobitel

Što ne legend umjesto hero-a? Hero mi se trenutno čini mrvicu zastarjelim. Legend ti ipak ima noviju verziju android OS-a, i noviji HTC sense koji iz prve ruke(mada na desireu) mogu reći da je vrlo dobar i praktičan i kako svi kažu, preheben izgledBelji se Legend na njuškalu već ima čak i za 2000kn naći tako da ispadne i isplativiji naprema ostalima.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Hero će dobit update na Android 2.1, tako da će se s Legendom izjednačit po OS-u, ali je Legend (mrvicu) hardverski jači
16 godina
Novi mobitel

Ali ti zato neće sa update-om poslati i unibody aluminijsko kućište heheBelji se Ipak je noviji i očiti nasljednik heroa pa mi nema smisla uzet stariji model ako cijenovno dođu isto, zapravo u vipu hero bez pretplate dođe 4500kn a legend 3500knIznenađen

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da, to je i meni čudno, da je Hero skuplji od Legenda
o_O
15 godina
Da neotvaram novu temu, zanima me mobitel T-mobile Pulse, dal se on moze updatetat na android 2.1 sad ima 1.5.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice