DA ili NE Nokia N8

poruka: 60
|
čitano: 15.734
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: DA ili NE Nokia N8
SlavenK kaže...

Samo ću reagirat na komentar da Nokia uvijek brine o svojim korisnicima.

Nažalost to nije istina.

Ponosan sam vlasnik N900 mobitela, koji je trebao biti perjanica njihove ponude, da bi ga oni sami u roku od par mjeseci doslovno škartali i prema njemu se ponašaju ko maćeha.

ako te sta tjesi, HTC odhebe sve ex perjanice nakon sto izdaju nove. 

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
16 godina
protjeran
moja ti je preporuka ako mislis uzimati neki smartphone da ni ne gledas symbiane..
symbian je bio dobar prije par godina, a sad je jednostavno out i polako tone..
ciljaj na androide.
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
17 godina
neaktivan
DA ili NE Nokia N8

Ja mislim da ćeš biti savršeno zadovoljan sa N8 ako ti se sviđao N73... tako da je moj odgovor DA N8, ali šta ja znam. 

Ono što me najviše fascinira je ta neka očaranost Androidom kojeg i sam imam i jedva čekam da ga se rješim... Ako si prosječan korisnik, možda najbolje da kupiš iPhone.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
terkes kaže...

Posto sam odlucio da kupim novi Telefon a do sad sam Koristio Nokia N73 i hvala bogu sluzi me vec duzi period odlicno, odlucio sam da kupim novi telefon pa najvise mi se svida N8 ijako ima jos par telefona na ovom nivou Samsung  Galaxy i Iphone 4 al ipak da cujem misljenje jer ipak kupujem telefon za duzi period. Hvala unaprijed

Boje bi bilo da si stavio anketu , bio bi mnogo veci odziv, a ovako sam za iPhone 4, nije n8 ni je za salu ali je iphone apsolutni pobjednik

...Queter you become more able you can hear..
15 godina
neaktivan

Pa sa N73 prezadovoljan,a nisam u mogucnosti izdvojit za iphon al nokia8 bi bila dobro resenje u svakom slucaju.

17 godina
neaktivan

Pa eto... odi u T-mobile/Vip i isprobaj mob. Tako ćeš najbolje vidjeti jel ti se sviđa ili ne. Ovdje možeš samo dobiti reakcije fanboyeva. 

15 godina
neaktivan

ma oticu vidjet probat nadam se da ce bit ok, al vidjecu i samsung kako izgleda jer cijene su tu negdje ova dva.al to stoji svako ima svoj ukus al nisam vidio komentar nikog ko ima ovaj telefon da kaze imam ga i kaze jel dobar al ipak vidjecu nadam se da ce bit ok.

16 godina
protjeran
kach kaže...

Moja ti je preporuka Desire HD.Mobitel leti {#}

Obican desire je brzi od iphone 4 u browser speed testu,a desire HD je jos brzi od obicnog desirea u browser speed testu,pa si ti misli haha:D

Jedini je problem sta je scrollanje i zoom uzasan u odnosu na iphone.

16 godina
protjeran
terkes kaže...

Pa sa N73 prezadovoljan,a nisam u mogucnosti izdvojit za iphon al nokia8 bi bila dobro resenje u svakom slucaju.

Ne kontam, kako je to N8 jeftiniji od iphonea? 

16 godina
neaktivan
DA ili NE Nokia N8

Ma vidi ovako da se i ja uključim u raspravu,malo sam ozbiljniji i nemam niti jedan od gore navedenih mobitela,ali radim sa kolegom već 10 godina i sklon je mjenjanju mobitela i uživo sam vidio i uočio jako bitne razlike pa ovako,imao je novu xperiu   izgledala je moćno i uzeo je novu u t-comu ali ubrzo nije to tako bilo i imao je više problema i vidio sam da nije zadovoljan pa je isti promjenio za iphone 3g i taj ga je mučio pa ga je preko njuškala zamjenio za iphone 3gs,taj je bio malo bolji ali kad je izašao četvorka uzeo je i njega i nakon 10 dana je isti prodao preko njuškala i kupio tu nokiu N8 i koliko ja vidim po njegovom korištenju nema nikakvih problema,a znam i to da kad je got imao nokiu od one 3210 do sada nikad nije imao problema,eto to je moje mišljenje pa ti sad odluči,ja inače nemam novaca i koristim samsung D900,a da imam kuna odmah bi sada uzeo preko T-coma tu nokiu jer je sad stvarno jeftina.pozdrav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ansha kaže...
terkes kaže...

Ne kontam, kako je to N8 jeftiniji od iphonea? 

Iphon 4  729$  on line i NOKIA N8 429$

On line kupujem sve tako da ima razlike u cijeni.

15 godina
neaktivan
mirkolj kaže...

Ma vidi ovako da se i ja uključim u raspravu,malo sam ozbiljniji i nemam niti jedan od gore navedenih mobitela,ali radim sa kolegom već 10 godina i sklon je mjenjanju mobitela i uživo sam vidio i uočio jako bitne razlike pa ovako,imao je novu xperiu   izgledala je moćno i uzeo je novu u t-comu ali ubrzo nije to tako bilo i imao je više problema i vidio sam da nije zadovoljan pa je isti promjenio za iphone 3g i taj ga je mučio pa ga je preko njuškala zamjenio za iphone 3gs,taj je bio malo bolji ali kad je izašao četvorka uzeo je i njega i nakon 10 dana je isti prodao preko njuškala i kupio tu nokiu N8 i koliko ja vidim po njegovom korištenju nema nikakvih problema,a znam i to da kad je got imao nokiu od one 3210 do sada nikad nije imao problema,eto to je moje mišljenje pa ti sad odluči,ja inače nemam novaca i koristim samsung D900,a da imam kuna odmah bi sada uzeo preko T-coma tu nokiu jer je sad stvarno jeftina.pozdrav.

to stoji,hvala ipak na infu,pa nedam se da ce i mene sluzit pa je da nebude problema.pozz

17 godina
neaktivan
DA ili NE Nokia N8

Ni meni nije jasno po kojoj računici ispada da je N8 jefitinija od iPhonea? <- ovo se odnosi na naše operatere, nisam vidio da kupuješ online

Što se tiče ove pričice o promjenama telefona teško mi je zamisliti da je netko tako super zadovoljan sa N8 osim ako nije fanboy ili mu je mobitel "izraslina" na fotoaparatu. Po specifikacija i člancima o tom telefonu nisam previše impresioniran, a što se tiče veličine displaya, procesora, memorije zaostaje za konkurencijom. A što se tiče Symbiana, možda i nije loš, ali mislim da je njegovo vrijeme prošlo. Većina Nokija fanboyeva ne shvaća da su se pojavili "jači" igrači.

There's no business like showbusiness
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 13:58 (southy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
terkes kaže...

Iphon 4  729$  on line i NOKIA N8 429$

On line kupujem sve tako da ima razlike u cijeni.

Dal na to jos pdv placas? Kojeg operatera koristis u hrvatskoj?

Skuplje smartphone ti se ne isplati uzimati bez pretplate. Na pretplati su trenutno jako isplativi kod nas samo je problem s cekanjem. 

Na oglasnicima su ti novi, neraspakirani s garancijom oko 3000kn, nokija i iphone.

16 godina
neaktivan
DA ili NE Nokia N8

Dodaj 200 kn vise i imas Desire HD NOVI {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 14:17 (kach).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kach kaže...

Dodaj 200 kn vise i imas Desire HD NOVI {#}

Ko voli, moze i to ;) 

Po meni prevelik i relativno loseg displaya. A ni baterija nije neka..

17 godina
tnakir kaže...
Psiho246 kaže...
tnakir kaže...

Ako je pametan i ako ima novaca svakako ce ici ili na Android, ili na WP7 ili na iOS. Moderne, svjeze, mocne platforme.

Sto to tocno nije svjeze i moderno u Symbian^3? Ili mozda samo trabunjas bezveze?

Symbian itself :)

Jako zreli odgovor. Ako je to sve sto imas za reci, onda samo trollas bezveze ili kako sam vec prije nagadao - trabunjas.

ansha kaže...
terkes kaže...

Posto sam odlucio da kupim novi Telefon a do sad sam Koristio Nokia N73 i hvala bogu sluzi me vec duzi period odlicno, odlucio sam da kupim novi telefon pa najvise mi se svida N8 ijako ima jos par telefona na ovom nivou Samsung  Galaxy i Iphone 4 al ipak da cujem misljenje jer ipak kupujem telefon za duzi period. Hvala unaprijed

Zanemari komentare frustriranih nokijasa i pogledaj reviewe na netu i sve ce ti biti jasno sta se symbiana^3 tice. Imas review i u bugu od 12. mjeseca.

I da opet ponovim, posto mi je to frapantno, ta high-end N8ica nema qwerty tastaturu u portrait modu, a web browser da ne spominjemo.. Meni savrseno dovoljno da mi ne dodje u obzir da ga kupim.

Moja preporuka ti je ili iphone ili neki wp7 smartphone.

OMG zar je to najbolje sto mozete?

QWERTY u portrait modeu? Pa tko to koristi osim BB korisnika?

Web browser jest sporiji, ali za razliku od safarija podrzava flash. Ja osobno koristim Operu mobile, definitivno najbolji browser za mobitele. (barem meni)

Dakle ako je jedino sto te odbija od ovog mobitela - portrait qwerty (lol!), onda ne vidim razlog zasto ga OP ne bi kupio, jer izgleda da koliko se god neki ovdje trudili, ne mozete naci neke jace razloge zasto je ovaj mobitel los, osim naravno zato sto na njemu pise Nokia sto nekima smeta.

Pitam se tko je tu frustriran.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
ansha kaže...
Jedini je problem sta je scrollanje i zoom uzasan u odnosu na iphone.

Ako je Galaxy u opciji za kupnju, on ima dosta brzo scrollanje a zoom je odličan, kako u fotografijama tako i u Browseru.

ansha kaže...
Po meni prevelik i relativno loseg displaya. A ni baterija nije neka..

Ne znam kakav je na HD-u jer ga nisam koristio ali na Desireu je lošiji nego na iPhoneu ili Galaxyu

Psiho246 kaže...

Web browser jest sporiji, ali za razliku od safarija podrzava flash. Ja osobno koristim Operu mobile, definitivno najbolji browser za mobitele. (barem meni)

Nije neki propust (kao što je nedostatak bljeskalice na Galaxyu velik minus) ali to su oni propusti koji izgledaju glupavo, obzirom na kvalitetu proizvođača.

Poruke pišem u landscape modu pa me ne bi smetalo ako nema pune tipkovnice u portraitu.

Da sam imao više love na raspolaganju uzeo bih N8.

Zašto? Čisto iz osobne preferencije, više mi se sviđaju Nokiaini mobiteli i Galaxy mi je prvi ne-Nokia mobitel.

Symbian mi je u redu sustav, naviknut sam na njega i mislim da bih uživao koristeći ga.

Drugi izbor mi je bio E5, ali i on je bio osjetno skuplji.

Razmišljam uzeti C3 (qwerty edition) jer Galaxy baš nije pouzdan po pitanju baterije.

Ali Androidom sam prezadovoljan i dobra je opcija za kupnju.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
neaktivan
DA ili NE Nokia N8

I tako svi ignoriraju Desire HD,jooj.Psiho odi na you tub i upisi Desire HD vs Nokia N8 i sve bu ti bilo jasno,ajde napravi to.

0 0 hvala 0
15 godina
DA ili NE Nokia N8

Čitam i ne vjerujem koji postovi. VI vjeciti Eksperti ( racunajuci mene ) kuzite se u OS ko marica u krivi k.....

Svi ste kompetentni ( ukljucujuci mene ),,, j3bem ja os za mobitele kojima treba 1 GHZ... Ljudi pa nije nokia glupa da ide na 1 GHZ proc za os kad je radi i na 400 Mhz sasvim uredu (pod tim mislim fluidno, koristim nokiu e71)...

A za nevjerne tome evo vam malo argumenata kako nokia pusi, umire, nitko je ne kupuje etc.

www.bug.hr/vijesti/nokia-symbian-jos-uvijek-vodeci/104836.aspx

[img]http://i19.tinypic.com/5yb9xrm.png[/img]
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 16:44 (0verlord).

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
tnakir kaže...

Symbian itself :)

Jako zreli odgovor. Ako je to sve sto imas za reci, onda samo trollas bezveze ili kako sam vec prije nagadao - trabunjas.

ansha kaže...

Zanemari komentare frustriranih nokijasa i pogledaj reviewe na netu i sve ce ti biti jasno sta se symbiana^3 tice. Imas review i u bugu od 12. mjeseca.

I da opet ponovim, posto mi je to frapantno, ta high-end N8ica nema qwerty tastaturu u portrait modu, a web browser da ne spominjemo.. Meni savrseno dovoljno da mi ne dodje u obzir da ga kupim.

Moja preporuka ti je ili iphone ili neki wp7 smartphone.

Dakle ako je jedino sto te odbija od ovog mobitela - portrait qwerty (lol!), onda ne vidim razlog zasto ga OP ne bi kupio, jer izgleda da koliko se god neki ovdje trudili, ne mozete naci neke jace razloge zasto je ovaj mobitel los, osim naravno zato sto na njemu pise Nokia sto nekima smeta.

Pitam se tko je tu frustriran.

Ti sta stariji to ludji. Ne znam zasto ti odgovaram jer ocito nemas blagog pojma o cemu pricas. Qwerty u portrait modu ima svaki normalan smartphone, pa necu valjda T9 koristit??? Ocito si naviknut na nokijine arhaicne poluproizvode.

Taj web browser podrzava flash samo na papiru, jer je neupotrebljivo spor kad treba prikazat bilo kakav flash sadrzaj - toliko o tome da je brzi procesor nepotreban. Usporedjivat stock browser N8ice sa safarijem je komicno. Sta se opere mobile tice, samo jos jednom potvrdjujes da nemas pojma i zivis u proslosti, al ne sumnjam da je bolja od stock browsera, no to nazalost ne znaci da je dobra.

Opet ponavljam, u ogromnoj vecini reviewa N8ice, symbian^3 je popljuvan kao zaostao u odnosu na konkurenciju. Pretpostavljam da je to globalna urota protiv nokije sponzorirana od strane googlea i applea?

15 godina

ovo vrijedi pogledati

volim ovog čovjeka {#}

16 godina
protjeran
DA ili NE Nokia N8

covjek je sve objasnio - software: nevalja, lagga, nepotrebne komplikacije i zastario

- hardware: odlican, posebno kamera

Neznam sta je bilo Nokiji pa da nisu isli na WP7 ili android...

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
DA ili NE Nokia N8

koristio sam N8 i katastrofa je. Spor, neprecizan ekran, katastrofa OS(bio je ok 2003., ne više)...

Inače bih ti preporučio iPhone, ali ako ti je preskup nađi Desire, Desire HD, Desir Z, Galaxy S ili sl.

Moj izbor mobilnih OSeva bi išao ovako:

1. iOS

2. Android

3. Windows Phone 7

4. Symbian

5. Windows mobile

Volim jabuke :)
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Symbian = ne :)

slažem se

17 godina
odjavljen
Tonchek kaže...

ovo vrijedi pogledati

volim ovog čovjeka {#}

Kao i iPhone4 može snimati video prednjom kamerom. Pa to je i Nokia 7650 mogla, a on tu to spominje kao da je to neka nova mogučnost.

Neke zamjerke mu stoje (tipa space na tipkovnici), a neke su samo stvar navike (nemogućnost multitoucha na tipkovnici - ovo je isti sistem kao i na 5800 i zahvaljući njemu nakon vrlo kratkog privikavanja tipkam puno preciznije. Ako promašim tipku, samo malo pomaknem prst prije puštanja). Ostale su stvar traženja dlake u jajetu.

@terkes:

Ako si sa dosadašnjim mobitelom bio zadovoljan, onda mislim da te N8 neće razočarati. Najbolje da ga pogledaš u živo i vidiš kako reagira.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
15 godina
neaktivan
Tonchek kaže...

ovo vrijedi pogledati

volim ovog čovjeka {#}

naravno, apple fanboy je referentan u ovom slucaju

to sta "prava" nokia n8 izgleda potpuno drukcije

vidio sam ovi video davno i kako me zanima n8

isprobao sam u prijatelja iste stvari

nesto je istina, ali nije toliko bitno

nesto je potpuno krivo

i jako mi je smijesno kad netko kaze da htc, uz sve sta su nabacali u n8, ima vise mogucnosti

ubio si sve moje ljude
13 godina
neaktivan
DA ili NE Nokia N8

loristio sam nokiu n8,od druga,i mogu reci sve najj,telefon okida,kada bi kupovao novi uzeo bi nju ili x7 ili 701,sva 3 su fantazija

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DA ili NE Nokia N8

istina da je tema stara, ali ako jos neko razmislja kupiti N8, moja preporuka definitivno, imam mobitel i sve savrseno radi, update na Belle ostalo samo dolazi od sebe.

kamera je odlicna, ceka se 808 purewiev da zacepi usta ovim androidima sa 41mp cam ;P

nisam lijep, al' sam glup.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DA ili NE Nokia N8
Lool... Pureview je fail... Symbian je garancija za neuspjeh,i nHD ekran
max
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: