N73 softver

poruka: 10
|
čitano: 3.278
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
N73 softver
pitanje

Htio bih staviti novi softver na nokiu n73 i to od music edition-a posto sad imam obicni. Zanima me jel to nekakv problem, da li postoji mogucnost da mi se mob pokida ako dode do neke greske ?

Bilo bi mi dovoljno nekoliko savjeta, popis potrebnih programa ili neki link na kojem mogu naci sve to..

Hvala !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
N73 softver
prihvaćeno rješenje

Možeš, trebaš samo promijeniti product code mobitela na onaj od ME verzije.

Sve imaš ovdje (treći i četvrti link).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
N73 softver
autorov komentar

Hvala. Nadam se da ce mi biti od pomoci..

Ali ako ima netko jos neko rjesenje, volio bih i to pogledati..

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 19:52 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
N73 softver

Znači, product code mijenjaš u NSS-u i onda skineš Nokia software update i to ti je to.

Imaš ME verziju i još uz to dobiješ HR jezik ukoliko uneseš odgovarajući code.

Cvarcy.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
N73 softver

Ima i drugo, a to je da napraviš flash telefona.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: N73 softver
autorov komentar
File kaže...

Znači, product code mijenjaš u NSS-u i onda skineš Nokia software update i to ti je to.

Imaš ME verziju i još uz to dobiješ HR jezik ukoliko uneseš odgovarajući code.

To sam skuzio, i naso sam product code za N73 balkans, pretpostavljam da mi to treba. Al me nesta NSS zaj.. Kad ukljucim mob i stisem na "Phone Info" kao da mi ne prepoznaje mob. Ali kada sam prvi put ukljucio mob mislim da je doslo do neke pogreske kod instalacije drivera pa jel mi moze neko rec gdje bi mogo napravit uninstal tih drivera pa probat ponovo, ili mozda ako odem na add hardware hoce li mi ponovo prepoznat mob posto driveri nisu instalirani kako treba ?
17 godina
neaktivan
N73 softver

Prvo moraš instalirati nokia PC suite jer on sadrži sve

drivere za telefon, a i NSU ne radi bez njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
N73 softver
autorov komentar

Ok,  hvala. probat cu veceras ponovo inst drivere (jbg sad moram u skolu Plač) pa cemo vidit hoce bit jos kakvih problema, a nadam se da nece..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
N73 softver
autorov komentar

Evo probo sam opet, nakon sto sam inst PC Suite ali NSU mi i dalje ne prepoznaje mob. Ne znam da li je to zbog toga, ali kada ukljucim mob u usb i nakon sto se "instaliraju" driveri pokaze mi se ovo http://i272.photobucket.com/albums/jj187/steve385/greska1.jpg..

Kasnije u NSS-u mi kod phone info pokaze nakon sto stisnem ikonicu scan ovo http://i272.photobucket.com/albums/jj187/steve385/greska2.jpg .. i kada upisem product code, oznacim na enable i stisnem write nista se ne događa.. pa ne znam u cemu je problem.. bilo kakav savjet bio bi pozeljan.. hvala..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
N73 softver
autorov komentar

Evo napravio sam update moba prema trenutnom product code-u kojeg imam i softver za njega je isti kao i na Music Editionu tako da mi ne treba nista vise.. Hvala na pomoci.. Kao rjesenje cu uzet post #2.. Hvala jos jednom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice