- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trenutno se instalira, na redu je optimizacija aplikacija, to zna potrajati... Javim kasnije kak radi. Vidim da se prilikom bootanja pojavio novi Meizu logo koji je na novijim uređajima (M2(M2 Note imaju stari), ujedno karakterističan za Flyme 5.
Svaki Flyme je baziran na Yun OS-u, koliko ja znam, tako da nema straha. Ja imam M2 koji je namijenjen kineskom tržištu i nema hrvatski jezik, ali nisam se ni trudio staviti ROM koji ima sve jezike, sasvim mi je dobro i na engleskom.
Tu Y verziju instaliras?Imam isto kao i ti obican M2 za kinesko trziste tj. trenutno na A verziji fm—a
Da, upravo je završila instalacija verzije 5.1.4.0Y i radi najnormalnije. Ima puno vizualnih promjena, a što se tiče brzine i fluidnosti ne vidim nikakvu razliku.
Dakle, ja sam skinuo update.zip s linka koji sam stavio u postu na prethodnoj stranici, prebacio ga na internu memoriju mobitela i preko file managera jednostavno pokrenuo.
Ma frka me zbog tih notifikacija,aj napisi dojmove kad ti se malo slegnu.
Mene je mučio Whatsapp, poruke su stizale tek kad otvorim aplikaciju, rijetko automatski. Sad ću vidjeti kakva je situacija na novoj verziji. Npr. Viber i Facebook Messenger su radili dobro.
Jedna od najvećih razlika između Flyme 4.5 i 5 su obavijesti na lockscreenu, malo mi je bilo bezveze da to nisu i ranije riješili budući da je i Flyme 4.5 baziran na Androidu 5.1.
Jel radi root ?
Na onaj jednostavan način iz verzije 4.5 više ne, ali ima drugih metoda.
ima li koje rjesenje?
Skinem zadnju betu, stavim na root, udjem u recovery i updateam?
koliko dugo bootup traje nakon flasha?
gdje se nalazi root na ovoj sad zadnjoj sluzbenoj verziji?
jao glupana,nisam se bio prijavio na flyme racun zato nisam nasao.
Na onaj jednostavan način iz verzije 4.5 više ne, ali ima drugih metoda.
I kak dela ta famozna Y verzija,jel notifikacije normalno rade i tak to?
Za sada je sve OK, poruke stižu. Baterija je nakon 24 sata na 20% (tu je bilo igranja igrica, surfanja i slušanja muzike).