MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.595
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
MEIZU M2 Note

@RAPA

ja sam kupio preko oglasnika M2 Note, isto nisam mogao otvoriti account kao ni ti. kontaktirao sam Meizu, gdje mi je zena pristojno odgovorila da mi ne moze pomoci iz sigurnosnih razloga... znaci, ako ti frend NE ZELI napraviti password recovery, onda si u banani (nazalost)

meni je prodavac naknadno poslao svoj password i sve sam rijesio bez problema, a da je slucajno "zaboravio" pass, nebih ja stavio svoj acc

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: MEIZU M2 Note
Odmah stavi na struju, a poslije cca 3 puta isprazni do kraja kolko ide

0 0 hvala 0
9 godina
Ali nemoj se previše opterećivat s tome

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Hvala na odgovoru, ma napravit će recovery samo moram otići do njega. Znači koliko sam shvatio neću moći na svoj mail nanovo registrirati mob već ću morati koristiti njegov kad napravi recovery? I znaš li dali se može rootat sa npr. Kingorootom ili je ovo jedini način?
9 godina
neaktivan
Moj je došao rootan iz kine. Root je napravljen pomoću King Root apk

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Evo upravo primjetio da u google playu ne želi update napravit na bilo kojoj apk ako sam spojem preko mreže, preko wifi-ja hoće. Ostalo sve ok

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Pa dobr sto ovi ne mogu normalno rijesiti problem sa notifikacijama?

Nikako to ne radi kako treba.

0 0 hvala 0
9 godina
To je i Xiaomia problem

0 0 hvala 0
9 godina
Tak je i meni bilo na zadnjoj beti alu se nekako samo riješilo. Probaj resetirat mrežne postavke, nanovo upiši APN, restartaj mob i tako par puta. Igraj se sa 3G/4G i svašta nešto
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Izgleda da sam uspio naci rijesenje.

Jednostavno kada swajpate gore kada zelite zatvoriti sve aplikacije, ne zatvarajte ih vec jednostavno stisnite recimo viber i pojavit ce se lokot na viber.

Drugi put kada budete zatvarali pokrenute aplikacije, one koje imaju lokot nece se zatvoriti.

Zasad radi, vijdet cemo kroz par dana da li je to rijesenje.

0 0 hvala 0
9 godina
Meni je to odavno uključeno :) mislio sam da ste čitali forum
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Nisam sve citao, ali na verziji 4 to nije trebalo.

Malo gledam po netu i cini mi se da je to sve vezano uz google services.

Cetvroka je bila internacionalna verzija i google servisi su dolazili po defaultu, ovdje na ovoj A verziji ne i nisu dio sistemskih aplikacija.

Ekipa koja ima xiaomi telefone je to rijesila dodavanjem googleovih aplikacija u systemske pomocu link2sd programa i kazu da im je rijesilo problem sa notifikacijama.

0 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

Evo da i ja za*** nekaj: botloop i pise MEIZU. Kak to riješiti?

PROTIV

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

1. Press POWER button to reboot the phone. Immediately after the phone turns off press and hold VOLUME UP + POWER button at the same time. After the logo appears release the POWER button and remain to hold VOLUME UP button until you don’t see that the device is in Recovery mode
2. Connect the phone to the computer with USB cable
3. On your computer you will see a new empty storage with around 998MB of free space

Pretpostavljam da imas skinut vec FW

Kopiraj ga na tu particiju, odspoji usb kabel i pokreni instalaciju

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 16:08 (acerRI).

0 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

Hvala! Nisam doma pa nemam vremena na netu tražiti rješenja. Uspio sam. Opet sam uradio grešku, a to je kaj sam skidal update.zip prek browsera na mobu.

PROTIV

0 0 hvala 0
9 godina
Nema veze ako skidaš firmware preko browsera na mobu. Ako je korektan file za M2 note verzije A. Ja uvijek skidam preko moba iz aplikacije Meizufans ili preko Crome-a

0 0 hvala 0
9 godina
Uvijek imaj zadnji firmware u rootu save-an i nemaš brige, ne treba ti comp

0 0 hvala 0
9 godina
I onda preko recovery-a flashas

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Meni se danas pojavila Flyme 5.1.4.0Y (?) vezija za skinut,jel itko ima pojma sta je sad Y?

Trenutno sam na A verziji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 9:59 (evang).

0 0 hvala 0
9 godina
To je za M2 Yun OS, nije za m2note !
Nisam probao, znam samo da ga ima i Metal. Probaj, pa ak je ok ostavi, ako nije vrati
13 godina
MEIZU M2 Note

Sry na bedastom pitanju ali Yun je kaj?

Pise mi doslovno ovo Flyme OS 5.1.4.0Y a nije mi bas do ekperimentiranja jer mi trenutna verzija radi kak spada.

Radi se o obicnom M2.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Yun OS je Linux distribucija bazirana na Androidu, ukratko. I ja imam Meizu M2 ("mini" s ekranom od 5") i nije mi se pojavila obavijest da je dostupan, ali zato ima na Meizuovoj stranici za skinuti.

http://www.flyme.cn/firmwarelist-19.html

0 0 hvala 0
9 godina
Hoćeš ga probati pa javiš kakav je ?
Nije kompatibilan skroz sa androidom, neka brija od Alibabe
13 godina
MEIZU M2 Note

Al ako je to onda ne bi trebalo pisat FlymeOS sta ne?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Izašla je stabilna verzija flyme 5.1.4.0 za m2 note.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Trenutno sam na 4.5.4.2I imam hrvataki jezik ako se prebacim na A verziju oce li mi ostati hrvataki
9 godina
Izašla je još prije par dana
9 godina
Neće ti ostati hrvstski ali iskreno šta će ti ?
9 godina
neaktivan
Ova Internacionala verzija zadnja dobiva update a tia bi probati flyme 5
17 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Trenutno se instalira, na redu je optimizacija aplikacija, to zna potrajati... Javim kasnije kak radi. Vidim da se prilikom bootanja pojavio novi Meizu logo koji je na novijim uređajima (M2(M2 Note imaju stari), ujedno karakterističan za Flyme 5.

Svaki Flyme je baziran na Yun OS-u, koliko ja znam, tako da nema straha. Ja imam M2 koji je namijenjen kineskom tržištu i nema hrvatski jezik, ali nisam se ni trudio staviti ROM koji ima sve jezike, sasvim mi je dobro i na engleskom.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice