Koji mobitel uzet u t-mobile (os)?

poruka: 103
|
čitano: 14.768
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pa sretna sam, da toliko njudima se svidja ta nova opcija! Ne zato sto je to meni dobro, nego sto vama! Hehhe:) Smijeh

Dobro je da je tako nesto T-Mibile izmislio! Namigiva

Da odgovorim na pitanje... ako dobro znam samo kod SE w595, w705 i w995 vazi 14 dana bezplatnost! al ako imas SE onda mozes koristiti PN!

ako imas stariji SE onda ako dobro znam kod T-Mobila mozes naruciti PN, ali u to nisam 100% sigurna Neodlučan

Naravno i domace glazbe mozes da preuzimas! Osmijeh

http://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=hr&lc=hr

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 10:17 (Malecka).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hvala lepo da si tako pazljiva prema nama xD i ja sam primetio da sve vise paznje privlaci ovaj PN:)
najbonle u svemu da nije skupo :p samo 39 kuna kosta :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ehh pa da! tako je!  Smijeh al jel znas li nesto o tome, da ako neko ima stariji SE, dali moze imati PN? Osmijeh ili svakako treba da kupi novi!Neodlučan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mozes ta koristis tu funkciju ako ti mobitel nije stariju od 2 godine, imas mogucnost za softver refresh. :)
ali samo onda imas tih 14 bezblatnih dana ako ti je mobitel jedan ot ovih ( W595, W705, W995)...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji mobitel uzet u t-mobile (os)?

aaaa! razumijem te! Smijeh jel ti imas vec SE i PN?! Smijeh kako ti se dopada? ili ako nemas jos oces li uskoro? Zasto? Belji se

16 godina
neaktivan
imam SE ali neki stariji :p a PN jos nemam ali mi se mnogo dobada zbog raznih mogucnosti. :)
pa ja mislim da cu da izprobam ovu funkciju dosta njih kazu da je bas super, i sto sam citao i vidio u reklamama mislim da ne bi ni zazalio... :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa i ja to mislim! al da li to znas, da samo onda mozes imati PN ako imas mobitel ne stariji od 2 godine?! Smijeh mozes aktivirati kod T-M-a sa softver refresh-om heheNamigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
e pa ja sam znao malopre sam ti bas to objasnio :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hehhe:) pa izvini! zaboravila sam... Namigiva samo malo volim da pametujemSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Malecka kaže...

pa i ja to mislim! al da li to znas, da samo onda mozes imati PN ako imas mobitel ne stariji od 2 godine?! Smijeh mozes aktivirati kod T-M-a sa softver refresh-om heheNamigiva

A je to istina??? jer to sam trazila po internatu ali nisam nasla inforacije o tome. Odakle znas ovo?

Moja sestra isto hoce playnow. ali necu kupit joj novi telefon samo zbog toga..  (ima 9 godine..) .. za nje dosta dobro je stariji ;)

ehhheee
16 godina
neaktivan

zasto nije, pa sada deca i od 7 godina barataju sa mobitelima...

cak mozda bolje i od nas... sve se modernizuje....

oni ladno bi mogli da skinu glazbu preko playnow plusa :) :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
krile kaže...

zasto nije, pa sada deca i od 7 godina barataju sa mobitelima...

cak mozda bolje i od nas... sve se modernizuje....

oni ladno bi mogli da skinu glazbu preko playnow plusa :) :)

hahhaha..potpuno si u pravu..i moja sestra od ujaka isto..ima 4 godine i vec zna gdje su igrice gdje da pusti glazbu..ja kad sam to vidio,nisam mogao vjerovat.Ja se jos sjecam kad je cale kupio nov mobitel(neku ciglu)u ono vrijeme...to je bio bummm covjece...

tata-mata
16 godina
neaktivan

razmislat cu.. ne znam. sad citam da stari SE-i trebaju samo softver refresh i ima playnow funkciju i gotovo.

meni je okej, zabavna opcija.. ali ona stavno hoce ovaj playnow.

ehhheee

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice